"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 209
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
То на никой не му е ясно защо Кемал постоянно спасява и помага на Берат.
Може да е влюбен в него Mr. Green Laughing

# 646
  • на пясъка при черупките от миди
Хаха казваш да се вземат тия двамата...Хандан да се ожени за себе си, а Бахар да се затвори при майка си....големи локуми честно...каква пък е тази Сабиха, някаква леля, брей каква фантазия имат тези сценаристи  Crazy

# 647
Бахар или мисли много бавно или си е просто тъпа по сценарий.  Laughing
При положение, че Хандан я заплашва да каже за връзката й с Кемал, можеше да я заплаши и тя, че ще каже как е била принудена да се откаже от Кемал, заради майка си.
Но не, къде къде по-лесно е да се прави кравешкия поглед и да се стискат устните Joy

Чичото китайче откъде изскочи идея си нямам, но и не съм гледала първите серии.

# 648
  • на пясъка при черупките от миди
Аааа Бахар не ми се коментира...как изобщо живеецс този плазмодий, че и крие за изнасимването. Нали уж се биеше в гърдите, че не се страхува вече от него  ooooh! както й да е...

Чичо китаец  hahaha

# 649
Какво мислите, дали Бахар и семейството ѝ ще заминат?

# 650
Не няма да заминат.
Искам да ви кажа дами,че изгледах около 20-25 епизода напред и съм меко казано потресена от Бахар и Кемал.Той уж по смел по умен от нея а си хвана багажа и замина,а тя що я биха.що я ритаха,що я влачиха да я изкарат от къщата на Козан, а тя не та не и се влачи по земята и се търкаля и реве.Аз разбирам обича го,ама чак пък толкова, мисля че сценаристите вече малко прекаляват-големи драми,голямо чудо..
Не знам а толкова го харесвах този сериал по принцип,но драмите вече ми идват малко в повече

# 651
Наде, а какво прави Бахар в дома на Козан и защо ще бият и влачат? За къде заминава Кемал?
Аз два дни пропуснах да гледам филма и май малко съм поизпуснала.

# 652
Ма те драмите тепърва започват. Настройте се.  Naughty
Сега като се разбере, че е бременна там ще има ебаси сагата.

# 653
Наде, а какво прави Бахар в дома на Козан и защо ще бият и влачат? За къде заминава Кемал?
Аз два дни пропуснах да гледам филма и май малко съм поизпуснала.

Те това още не са го давали,аз го гледах малко по напред на турски.
Ами берат се прострелва сам с пистолета на Кемал,и до колкото разбирам Кемал се отказва от Бахар и се маха от квартала и заминава някъде с Хандан.А Бахар през това време го търси,мисля за да му каже че е бременна.Отиде в къщата на Козан и тоя шофьора на Осма що бой я би що я рита и я влачи по земята докато я изгони.Но пък тя успя да каже на зюхте че е бременна.Но Зюхре не каза на Кемал и той замина някъде с Хандан.

# 654
Ей на това му се казва изсмукано от пръстите  Laughing

# 655
Ами не е точно,че Кемал се отказва от Бахар,нали Берат се простреля и обвиняват Кемал.Назирето мисля,че му казва да остави Бахар а и той се чувства много виновен заради случилото се;въпреки че Берат сам се простреля.После дават да се местят с Хандан в имението.А Берат си загубва паметта временно.Също така,за операцията на Берат трябва някакъв хирург и Кемал го намират с Хандан,Назире като научава тръгна да му благодари и май тогава той замина.

# 656
Бе незнам ама тая Бахар,големи драми големи чудеса.То и при Фериде има някаква драма,ама при Бахар е направо страшни.И да не говорим че тя сама си го прави.

# 657
Забравих да напиша,че когато товареха багажа да заминават,Бахар и Берат се карат и той получава смс за дело за развод.Направо побесня и започна да блъска Бахар,но майка и влезе с Кадер и я защитиха.Тогава Кемал звънна и каза;че е намерил Хандан и че Церат я е бил отвлякъл.Това и Севги го разбира.След това Берат отиде на мястото където беше Хандан,скараха се с Кемал,Кемал му каза че никога няма да се откаже от Бахар и оня се простреля.

# 658
Да тя си го прави;но защото Берат постоянно я заплашва с Умут,а той наистина е доста луд.А и майка и като държи все та честта им...

# 659
Аз пък си помислих,че тогава Бахар им разказа за това че Бетат я бие и я заплашва.Нали не разбирам почти нищо на турски.Също така си помислих че Кемал пбеща на Берат да остави Бахар,и за това заминава.Понеже на някоко пъти ходи юри Берат в болницата да го види,и въпреки че Берат беше в безсъзнание Кемал му говореше някакви неща.Явно не на Берат е обещал а на майка му,но то няма голямо знамение,така или иначе резултата е един и същ.А след като изписаха Берат за малко да си помисля,че се е променил и е станъл добър,но като видях как хвана Кадер да я души във вилата и надеждите ми за промяна у Берат се изпариха.

Общи условия

Активация на акаунт