"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 218
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Аз днес го гледах епизода - от бележката на Кемал събра смелост Laughing

# 631
Аз си го пуснах в 15:00ч. Явно любовта прави чудеса. Ей имам две седмици до термин, да гледате и Вие, че не върви, докато раждам да гледам турски сапунки.  Joy

# 632
Аз следя ама другата седмица ще давам "отчет" по епузодите, че още не са ми оправили лаптопа, а през тела ми е много кофти

# 633
Аз от как се върнах на работа не гледам, ама следя по вашите писания и ми е достатъчно интересно  Joy hahaha Като гледам за 2то дете ще мога да се класирам пак да гледам, тоя филм е безкраен  Joy Joy

# 634
Да, само да не решат да го спрат - взе да ме увлича все повече!

# 635
  Изгледах линковете преди смърта на Хандан и мисля, че много истини се разкриха, но нищо не разбирам
от турския. Няма ли някоя която да разбира да разкаже?

# 636
Нали ти разказах по-напред. Умут я обвинява за всичките нещастия на сестра си и на семейството му, въпреки това обаче я обича много. Накрая тя от гузна съвест се самоубива, защото цитирам "той е много добър и не може да обича такава като нея".

# 637
  Джони, това ясно. Имам предвид, че на няколко пъти тя спомена Берат и накрая и Назире се намеси.
Разкри ли се, че Хандан е забременяла от Берат - това не разбрах.

# 638
  • Кюстендил
Записвам се да следя темичката, гледам го отскоро и започна да ми става интересен, но като разбрах, че е 830 серии, малко се отчаях. Харесва ми да чета разказите ви за следващи серии от тези, които сте го гледали.

# 639
  • ГО
Бахар, какво й става? Нали се беше стегнала, уж щеше да се опълчи  на Берат. Предполагам е ужасяващо за нея да се върне на мястото, където е била изнасилена, но, ако се беше стегнала, щеше да му увисне ченето на мухльото Берат.

# 640
  • на пясъка при черупките от миди
Пак изпуснах днешната серия, за сметка на дъъълга разходка в морската  Party
Явно нещата още се точат...поне намериха ли Фериде?

# 641
# 642
А Бахар какви ги е натворила? И какъв беше смисъла сценаристите да вкарват този херпес на Кадер  newsm78

# 643
Сигурно, за да може Кемал да ги закара на доктор и онзи перко да ги види.
Тая Карделен днес ми беше симпатична, колкото и да са я обезобразили.  Mr. Green

# 644
Тази боза все още някой гледа ли я newsm78 тъй изпуснах доста серии ей сега реших да си пусна днешните серии. Много локум, много нещо....тоз Бехлюл можеше да убие Фериде преди седмица, ама защо като могат да го разтеглят толкова. Иначе боя на онзи смотания Берат малко му беше. Хич не ли е ясно Кемал защо пак го спасява  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт