"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 236
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Много, много гаден е момента, в който умира Хандан! Cry CryДори не можах да го изгледам...

При нашите епизоди като че ли има някакво раздвижване в действието или поне на мен не ми стои така мудно!

# 616
Надявам се Козан скоро да разберат що за човек е Ейлюл.

# 617
Дали ще е скоро?

# 618
Някой гледа ли епизода вчера?

# 619
Много, много гаден е момента, в който умира Хандан! Cry CryДори не можах да го изгледам...

При нашите епизоди като че ли има някакво раздвижване в действието или поне на мен не ми стои така мудно!

Ами на мен ми стпй така мудна главно историята с Бахар и Берат ,иначе при Фериде има развитие,поне това че започват да се изясняват нещата около мималото ма Октай за мен е интересно(по скоро ми е интересно да разбера какво се е случило с Айсел)

# 620
Оная Небахат ще каже другата или по-другата седмица, че Айсел е била убита.
Сега гледах сцените с Хандан, както предполагах Умут я прави за две стотинки пред всички и я обвинява за бая неща, тя се разкайва и затва се самоубива.
Мен ми е чудно друго, Берат няма ли вече да го преоблекат? Все с две ризи го гледаме.  Laughing

# 621
А защо Берат е с превързан врат?
Кога най-накрая Бахар ще го сложи на мястото му? Или поне да каже какво е направил...

# 622
Бари, вчера Бахар го рани лекичко с нож, щото той се канеше да си играят на "мъж и жена". Обаче началото днес не го гледах и не можах да чуя какво оправдание каза на Севги.
Още малко ще се точи. Не знам за Вас, обаче на мен вече ми става досадно да зяпам едно и също и все пак ми е интересно де.
Още седмица-две ще се занимаваме с отвлечената Фериде и мълчанието на Бахар.

# 623
  • на пясъка при черупките от миди
А на Бахар от къде и дойде самочувствието да му се опъне на льольото? И каква беше тази бебешка декорация от Йелдъз??? Да не са правили сдобряващ с... с Ферман  newsm78 . Гледах, че на майката на Бахар ѝ идва акъл в главата и застава вече зад дъщерите си... Октай горкия направо е тотално луд, онзи с него също. Ноооо никой не може по гнус да се добере до Берат  Sick #2gunfire #Cussing out

# 624
Мерси, Джони bouquet Оправданието на Берат беше, че се е порязал като се е бръснел Laughing
Аз точно затова го гледам 1-2 пъти седмично, но щом скоро ще свърши мъчението Берат-Бахар мога и да увелича.

А тази бебешка декорация каква е? Thinking

# 625
Ами на Йълдъз глупостите. Чак Осман се втрещи.   Joy

# 626
Какво е станало? Нали не може да има деца?
Какви са тези бебешки работи навсякъде? Бебешките бодита на телевизора бяха  ooooh!

# 627
Да. Като селски битак.  ooooh!
Ще си осиновят момиченце, доколкото знам скоро.
То и аз не разбрах, украсиха с оная кокошка Хандан и тва беше.

# 628
Съвсем се е чалнала Crazy

# 629
  • на пясъка при черупките от миди
А Jony, питам теб, че явно тези дни гледаш по- сериозно. Как стана, че Бахар и дойде музата да се опълчи на Берат? Днес само хванах, че тя му каза, че вече не се страхува от него и му се дърпашеце даже го заплаши нещо и той ѝ каза да не дава под съмнение мъжествеността му.

Общи условия

Активация на акаунт