"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 242
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Аз гледах един епизод в който Берат беше отвлякъл Хандан.Даваха и семейството на Бахар явно се изнасяше и тогава Бахар каза нещо на майка си и на Кадер,Берат се ядоса искаше да я бие.Севги го изгони или нещо такова.А после Берат се гръмна и обвиниха Кемал.Голям преразказ направих, 😀 дано ме разбрахте.Та исках да питам тогава ли бахар разказа какво и е направил Берат,че аз не разбирам почти нищо на турски и не можах да разбера какво става .А и какво се случва с Кемал влиза ли в затвора?

# 601
Кемал влиза в ареста, но го освобождават след една - две серии.
Някъде тогава разбират, защото в същата серия Кемал звъни на Бахар и й казва, че е намерил Хандан в халето и че била отвлечена от Берат. Бахар го казва това и Севги много се разстройва. Тоя пендел тогава отива и се гръмва. И по-нататък вече знаят, защото когато излезе от болницата има една сцена в чифлика, дето Кадер иска да го убие, но Бахар проявява снизходителност.

# 602
Ми то май тия серии не са много далеч,защото аз добколкото разбрах(може и да не е така),но Берат отвлича Хандан за да не се разведе с Кемал.Така разбрах,но не съм сигурна.А братът ба Бахар и Кадер кога ще се появи скоро ли ще е.

# 603
Тия серии идват след като освободят Фериде. Не следващата, а по-следващата седмица. След това тоя бастун ще го гледаме дълго време в болницата. А Умут не знам точно кога ще дойде, гледала съм миналата година и съм забравила. Но ще се появи, аз съм изчислявала, че по средата на януари (по груби сметки, разбира се) Бахар и Кемал ще се оженят, а тогава Умут вече се е върнал.

# 604
А историята на Умут и Хандан сигурно ще е доста интересна,като гледам как Хандам не може да понася този квартал и бедноста ми е толкова трудно да си представя ,че ще се влюби в Умут.Но ми се иска вече нещо друго да се случи в този филм,че това еднообразие с Бахар и Берат веме дотяга.

# 605
И на мен ми е интересно да гледам на български. Сценаристите добре са го измислили, Хандан с онзи пожар щеше да убие Севги, поръча там да ядат бой с Кадер, когато Бахар и Кемал уж щяха да се женят. Въпреки всичко Севги даде кръв за нея и й подари втори живот, направи толкова мръсотии и накрая се залюбва с Умут. И то голяма любов, той много я обича. Розички, ще се грижи за нея, ревнува я, само не мога да намеря турските серии, в които тя се самоубива, за да разбера защо. Гледала съм някакви изрезки, в които тя скача с думите "Прости ми",той я хваща за ръката, а тя го моли да я пусне, за да умре.  Rolling Eyes

# 606
Ема те дали разбират,че Хандан е направила всичко това.Може би не разбират и за това Умут се влюбва в нея.А за епизодите има ги в Youtube четирите сезона на турски,но аз не съм ги гледала вдичките а само различни части,понеже не разбирам езика.Търсих ги с някакви субтитри каквито и да е но не намирам нищо.

# 607
Разбират, да.
 Peace

# 608
Аз до колкото знам Бахар и Кемал няма да бъдат заедно.Кемал ще има друга жена и тя ще е бременна от него

# 609
    Скоро трябва да се появи и бащата на Бахар и там почват едни истории... Берат се развежда с Бахар, но
иска голяма сума пари от Кемал. И той горкия не разбрах как ги намери( нещо заложи от ф-мата на Козан),
но после си навлече гнева на Козан и на Джунаит в деня на сватбата си с Бахар.

# 610
  Ванче, така е . Сериите, които излъчват сега по турската (830...) Кемал е женен за лисицата Инджи, но и
не се е отказал от Бахар. Кемал се разкъсва м/у двете, но така му се пада като мисли с долната си глава.
  Доктора на Бахар май е влюбен в нея.

# 611
Брех, търсих един час серията на турски и не я намерих. Само изрезка, в която Хандан казва на Умут "Ти си много добър човек и не можеш да обичаш жена като мен, заслужаваш нещо много по-добро" той й каза "Мога да те обичам", после тя казва "Прости ми" и скача и тук се заслушах не му казва да я пусне, а че много я е страх и да не я оставя.
Обаче той я изпуска.

# 612
Това в кой сезон се случва-за Хандан и Умут кажи ако знаеш и аз също ще потърся епизода.Ако го намеря ще дам линк.

# 613
Серията я има 393, но на някакъв друг език, излиза като заглавие "Me fal", там е целият скандал, в двора на къщата са, тя в рокля, Умут в костюм, Бахар вече бременна. Ей тази серия я няма на турски, има само момента, в който вече са на сградата отгоре. А на мен ми е интересно в двора да разбера какво си говорят, явно ще е интересно, щом после му казва, че не може да обича такава като нея и заслужава по-добра.
Хандан му говори доста дълго и плаче, а всички са потресени. Чудно ми е дали се разкайва за всичко.

# 614
Ето тези епизоди открих целите са но малко се разминава номерацията с това което каза ти...но мисля че е това което искаше да намериш със сватбата на хандан,на турски са и са на части в самия сайт:

http://www.startv.com.tr/dizi/beniaffet/video-galeri/sayfa/1/ben … affet-388-bolum/1
http://www.startv.com.tr/dizi/beniaffet/bolumler/sayfa/1/beni-affet-389-bolum
http://www.startv.com.tr/dizi/beniaffet/bolumler/sayfa/1/beni-affet-390-bolum
http://www.startv.com.tr/dizi/beniaffet/bolumler/sayfa/1/beni-affet-391-bolum

Общи условия

Активация на акаунт