"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 244
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Златанова, нали знаеш, че браковете на Кемал и Бахар са фиктивни?
Аз затова и се чудя на Бахар какво мълчи само  ooooh!

# 586
Какво имаш предвид с това че историята им завършва трагично.За нещо което се случва в следващите епизоди или това,че когато Ейлюл се добра до Джунейт и го заряза.

# 587
Абе такова чудо като Бахар няма!
Ходи напред-назад с изнасилвача си и си мълчи,че видиш ли мама Севги ще вземе да и се скара,че като не пуска на мъжо така става   ooooh!
Направо не ги понасям...
Вече взех да го разбирам и Османчо,че не ги иска...ами те са супер паразити.
Кадерката ,къде е тръгнала и тя с женен мъж да се занимава...ама чак да е под домашен арест,айде малкоооо тууу мач!

# 588
До колкото знам, Кемал и Хандан са били заедно дълго време/години и само са чакали Кемал да завърши образованието си, за да се задомят.Абе, и един месец да са били гаджета, си е предателство! Sick

А за завършека на историята на Тунч и Ейлюл, съдя по преразказите на съфоромки, гледали сериите напред.Та в крайна сметка Тунч умира. CryС Ейлюл не знам какво става - ще споделите ли?

# 589
Ейлюл трудно преживява смъртта на Тунч. Прави опит за самоубийство, но Зюхре и Осман я спасяват. После с тяхна помощ и с тази на сестра си и баща си, успява да се съвземе.

# 590
Леле като ви чета,явно по напред образите на героите коренно се променят,и започвам да имам чувството ,че и сюжетната линия се променя.Но за да правят толкова сезони явно филма си пази висок рейтинг в Турция.

# 591
Севги
Скрит текст:

# 592
# 593
 Здравейте момичета
 За какъв морал на Севги говорите след като тя първо е разведена и освен това е излъгала децата си,
че баща им е умрял. Каквато майката - такива и децата( лъжат и мажат)

# 594
Мая, ти ги оправи.  Laughing

# 595
Аз да попитам тези, които гледат сериите по-напред, в кой епизод се разбира, че Фериде е бременна? Thinking

# 596
Фериде ли Shocked че от кого? Да нямаш в предвид Бахар?

# 597
Да, за Фериде става въпрос. Мисля, че бебето е от Джунейт, гледала съм серията в която ражда, но не намирам тази, в която казва, че е бременна. Иначе е доста напред - 700 и някоя си серия. Peace

Ето я серията, на финала е операцията. https://www.youtube.com/watch?v=qlA7U2RJqi4

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 11:43 от Čashmeře

# 598
Не мога да го търпя тоя грозен клошар Берат. Сега Бахар трябва да го рани във врата с нож и после да изхвърли леглото.
Фериде и другата седмица няма да е спасена, а докато патката Бахар каже какви ги върши Берат има още доста.
Вече ми се гледа любовта между Умут и Хандан. То па аман, всеки ден гледаме едни и същи сцени.
Ейлюл снаха-мечта.  Sunglasses Joy

# 599
Като покажат някоя сцена с Берат и Бахар направо се отвращавам, идва ми да сменя канала.  Stop То бива да си смотан, ама колкото Бахар.... ooooh!

И все още се смея със семейство Козан.
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт