"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 248
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • на пясъка при черупките от миди
Може ли да споделите кратко инфо за днешната серия, че не можах да гледам  Blush

# 571
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Здравейте!Приемате ли нови ''филмови критици'' Simple Smile Не ми стана ясно като какво отмъщение е замислила Ейлюл, щото до момента само се кефи на луксозния живот... newsm78
Тая майка Севги, от кой анадолски санджак я изкопаха... ooooh! Да смяташ децата си виновни винаги, а другите прави....еее баси! Някой преди мен го каза много точно...детето няма нужда само от храна и дрехи....Тя си мисли само ''к'во ще кажат хората''.''Сасипали и името...Опозорили я....'' Тя пищя като изоглавена на двора, така че и който не е чул в квартала...чу! Пълна задръстенячка!!! Sick ooooh!
Кадер: Ми, 17 годишно момиче....влюбено-загубено....Кой не е въздишал по готиния учител, по симпатягата съсед, дето е гледал хубавия филм и го обсъжда с теб...Тийнеджърска любов...стихове в дневника и до там... Simple Smile А Ферман не подаваше ли разнопосочни сигнали?????  Naughty

# 572
Стига бе! Един и същи човек ли озвучава Джунейт и Берат? Shocked
Дааа.  Laughing

# 573
Лелееее. Мега добър! Аз изобщо не съм го усетила! Shocked

# 574
И аз не бях, но след като изгледах интервюто започнах да се заслушвам, щото то си е интересно.
Друг (Здравко Методиев) озвучава Тунч, Осман и Откай. А Георги Георгиев Гого- озвучава Кемал, той има също много специфичен глас.
Жените обаче ги разпознавам като гласове от дългите години телевизия, но не мога да ги разпозная кой глас на коя актриса пасва. Само Лина Златева знам, че превежда на Хандан и Кадер, нея съм я запомнила, защото на времето водеше едно предаване от онези, дето звъниш да познаваш думата, а тя говори постоянно, докато се свърже зрител. Падаше голям смях, защото говореше много глупости.  Laughing

# 575
Е Здравко Методиев значи е мега мега добър, след като озвучава 3-ма  Laughing

Може ли да споделите кратко инфо за днешната серия, че не можах да гледам  Blush
Сутринта го хванах за няколко минути само. Главно около Кадер се въртеше. Берат се опита да я заведе на гинеколог, за да се види дали Ферман и е направил нещо. Майката го играе обидена и и крещи. Наемният убиец иска пари от Ейлюл. Джунейт и Тунч търсят Фериде, а Октай май е убил Айсел.

# 576
Кво става? Сега си ида, пускам тв и попадам на мазната усмивка на Октай ефенди.  ooooh!

# 577
Здравейте, мили мами и всички тук!
Регистрирах се преди малко, въпреки че от доста време следя темичката, защото всеки ден си гледам сериалчето.

Прочетох, че някои са гледали от по-предните епизоди.
Еми и аз изгледах едно клипче от по-предните. Не мога да кажа от кой епизод е и какво точно се случва, но ако някой знае много моля да сподели.

Също така, исках да попитам кой са ви любимите двойки?

На мен абсолютно всички, но най-много Тунч и Ейлюл   Heart Eyes

# 578
А аз искам да попитам ,няма ли да и дойде акъла на тая Севги по някое време.То бива,бива ама нейното на нищо не прилича,разсипа си децата заради магарешкия си инат.А и като каже Берат мед и капе от устата,толкова ли не вижда що за човек е ,а и ако не вижда-добре,ама уж ги ожениха уж са семейство Берат и Бахар ми да ги остави да си решават проблемите сами,какво е това бъркане нейното.И без това тези сцени с Бахар и Берат вече са толкова банални,но честно казано тая Севги ще ме откаже да гледам този филм.Като я видя и ми се иска да сменя програмата.

# 579
Е какво се дразните на Севги - бедна, необразована, глупава, наивна и проста е ( в добрия смисъл, ако има такъв де). Как няма да е така с Берат след като той и каза, че си е рискувал живота за нея.

Турците много обичат драмата Laughing

Джони, Октайчо е в ареста, защото Джунейт и Тундж го хванаха Party

# 580
Сега съм си пуснала повторението.  Laughing
Севги па на мен ми е безлична. Сама жена, отгледала три деца и в беден квартал, вълнуват я хората какво казват, защото е...ограничена. Прилича ми малко на някоя баба от забито българско село в Северна България. Примерно.  Laughing

# 581
Ами да цялостното и поведението и може да се обясни с това,че е ограничена,необразована и т.н., но тоя тормоз на който подлага Бахар и това постоянно вмешателство в брака и според мен е от простотия и инат не от друго.

# 582
Да, ама има и нещо друго. Реално Бахар се насра от грешки. Първо голяма любов с Кемал, после го остави. Още тогава я 'посрами', след това много се обичат с Берат, па никой не знае и сватба от нищото. Ами да си търпи сега мъжа, тя сама се нахендри така. Според мен майката от безпомощност и незнание се държи така. По-нататък донякъде се променя.

# 583
Тя и самата Бахар не знае какво иска Laughing Мълчи и реве само Laughing

# 584
И на мен любимци са ми Тунч и Ейлюл.Затова и ме е яд, че тяхната история завършва трагично... Cry
Виж, ако разлъката беше между Кемал и Бахар, даже щях да съм доволна!
Някой по-рано беше разсъждавал над това какъв адвокат би била завалийката Бахар с този си характер - ами, горко на евентуалните и клиенти Mr. Green - чака ги сигурен затвор и без да са виновни!!

Не бях гледала сериала от началото му и до скоро Кемал много ми харесваше.Докато не проумях, че той реално е изневерил на Хандан, забърквайки се с патката Бахар...Е, падна ми в очите, защото ненавиждам подобни действия!Затова и ми опротивя и Кадер.Не знаех, че е 17-годишна.За такава и то отгледана в толкова морално-идилична среда, ми се струва още по-напориста и пропаднала! Sick

Общи условия

Активация на акаунт