"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 253
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Абе най-големия е Джунейт. А градинаря, който е баща на Тунч си е отмъщавал на Осман, не се сещам, щото епизодите са много, но по бегъл спомен Зюхре е била изнасилена.
Фериде ще я спасят, но не следващата, а по-следващата седмица. Може и по-по. Сега гледахме 202, нея я спасявят около 219-220.

# 556
Джони лелята защо е в лудницата?

# 557
В днешния епизод Зюхре каза, че първородната и рожба е Йелдъз, когато я утешаваше за драмата с Ферман.

# 558
В днешния епизод Зюхре каза, че първородната и рожба е Йелдъз, когато я утешаваше за драмата с Ферман.

И аз така разбрах.

# 559
И аз мисля че Йелдъз е най-голямата,а след нея е Джунейт,Тунч знам че е по-малък понеже като даваха епизодите с фалшивата майка на Ейлюл,Джунейт и Тунч бяха отишли в някакъв сервиз и се сбиха с някакви и тогава Тунч за да спаси Джунейт скочи пред него и му каза батко.Даже после Джунейт му каза ти ме нарече батко и някак си се зарадва.А Кемал е най-малкият то се знае.

# 560
Значи това е грешка на сценаристите, излъчвали са по-напред, че Джунейт е най-големия. А вчера не съм гледала.
За лелята не знам нищо, по-нататък се разплита цялата история.  Peace

# 561
Може и при превода да се е получило разминаването.

# 562
Севги е най - дразнещия персонаж в целия филм. Защо прай такива драми, че чак и залита. Нали и Бахар се е хванала с обвързан мъж... Пфууу. На моменти филмът е доста абсурден и дотяга.

# 563
За мен най-дразнещият е Берат. Признавам си, че за първи път срещам такъв добър актьор. Така добре се справя с ролята си, че само като го погледна ми се повдига.

# 564
  • ГО
Севги да се взема с Берат и да са щастливи  Joy
Осман Козан да се взема с Октай и да са щастливи.

# 565
Ее Осман е красавец пред Октай.  Mr. Green

# 566
За мен най-дразнещият е Берат. Признавам си, че за първи път срещам такъв добър актьор. Така добре се справя с ролята си, че само като го погледна ми се повдига.
Много е гнусен Sick

# 567
Много е гнусен Sick

И българският актьор, който дублира допринася доста за този отвратителен образ. Добре се справя.

# 568
Хахах него го озвучава Васил Бинев. Същия озвучава и Джунейт, много е добър, спор няма. Веднъж бях гледала едно интервю с него и паднах от смях, по големите магазини тук-таме го разпознавали разни касиерки и дори веднъж една го попитала "Абе, какво стана с някоя си Айше от еди кой си сериал?"  Joy

# 569
Стига бе! Един и същи човек ли озвучава Джунейт и Берат? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт