"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 217
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Момичета дали ще може ли някой да ми разкаже на две на три началото, немога да намеря сериите на БГ, не разбрах защо  Джунейт и Фериде не са се оженили, и др актриса дето само реве  Бахар  newsm78

ето ги сериите отначало, с хърватски субтитри
http://www.natabanu.com/serija/oprosti-mi.html?start=187

# 61
А някоя от Вас знае ли каква е историята около Зюхре, как така тя е майката на Тунч? И Защо отново дъртия козел Осман има вина?

# 62
  • Terra incognita
А някоя от Вас знае ли каква е историята около Зюхре, как така тя е майката на Тунч? И Защо отново дъртия козел Осман има вина?
Още не се е разбулила тази тайна, и на мен ми е любопитно. Мисля, че Осман не знае за Тунч, дали пък не е от дрyг мъж??? newsm78 Или пък дъртия не е искал повече деца???

# 63

Ясно защо Тунч все търси вниманието и! Но защо тя е повече от безразлична към него?... Sad

# 64
Има някаква мистерия, защото тя в повечето случаи се държи гузно. Помните ли наскоро, когато Тунч беше болен как се разплака и се жалваше и доколкото си спомням каза нещо, че заради Осман била  принудена цял живот да е леля, а не майка.
Сериалът започнах да го гледам, когато се появи онзи Атеш. И то заради Джунеит, много ми хареса визуално. А много ме изнервя каква роля са му сложили, безхарактерна за момента.
Няма да тропне като мъж на масата и да каже, че обича Фериде  Laughing

# 65
Не съм гледала много от епизодите но не мисля, че е от безхарактерност това...Видя се как избухна, когато всички го обвиниха в организираната кражба на парите.
По-скоро, ако вярва, че Фериде го е предала и му е изневерила, то затова потиска  чувствата си към нея!
[/size

# 66
  • Sofia
А жената ,която Тунч смята за своя майка защо е в психиатрия?Тя е сестра на Осман Кузан.

# 67
ООО много интересни неща пишете, пояснения, че и аз го гледам от скоро и още си наваксвам с изпуснати те серии  smile3525

# 68
Аз имам подозрения, че децата са разменени  Rolling Eyes Rolling Eyes Джунейт и Тунч , майката на Тунч, не е ли сестра на майката на Джунейт   Thinking

# 69
  • Sofia
сестра е на Осман Кузан

# 70
А музиката от сериала, дали има отделен видеоклип?
Много ми харесва! Heart Eyes Cry

# 71
  • Sofia
http://vbox7.com/play:6f40285910
http://www.vbox7.com/play:f7b7ceb9db
който прави новата тема може да ги сложи отпред Peace

# 72
http://vbox7.com/play:6f40285910
http://www.vbox7.com/play:f7b7ceb9db
който прави новата тема може да ги сложи отпред Peace
Благодаря! Hug

# 73
Момичета дали ще може ли някой да ми разкаже на две на три началото, немога да намеря сериите на БГ, не разбрах защо  Джунейт и Фериде не са се оженили, и др актриса дето само реве  Бахар  newsm78
Фериде живееше в дома на Козан, тъй като Зюхре я приютила като дете, защото останала сираче. Осман не можеше да я понася. С Джунейт бяха влюбени и искаха да се оженят. Ейлюл и Тунч бяха комбина и идкаха да мъстят на Козан по лични причини и целта беше да разкарат Фериде и Ейлюл да се омъжи за Джунейт. Козан имаха един работник- Селим- близък с Фериде. Те направиха така, че Селим я упои и я сложи в леглото си, за да мислят всички,че са любовници. Джунейт я видя в леглото на Селим. След това изгониха Фериде на улицата, където й се случиха куп премеждия, преди да отиде да работи във фирмата. За Бахар и Кемал- запознаха се когато откраднаха последните пари на Бахар и той догони крадцуте. Влюбиха се от пръв поглед. Кемал в началото лъжеше кой е и че си има приятелка. После всичко се разбра, той разкара Хандан и Осман го изгони. Отиде да живее у Бахар. Всичко беше цветя и рози, но Барат и Хандан се съюзиха да ги разделят. В деня на сватбата им стана един пожар по вина на Хандан, при който пострада майката на Бахар. Настъпиха усложнения и се наложи мн скъпа операция. Те не можеха да съберат парите и Хандан й предложи сделка. Тя ще плати операцията и в замяна Бахар ще направи така, че с Кемал постепенно да се разделят. Така и стана. И за това тя сега реве нон стоп и се държи инфантилно. Дано да съм ти била полезна Grinning
Привет... wavey Hug
Малко допълнение...Хандан подпали помещението ,което Кемал и Бахар наеха...за магазин...Барат също разбра,но скри от Кемал и Бахар...за зла участ майката на Бахар беше вътре...после Барат се съгласи да пренесе наркотици ,за да спечели 150хил.,за да може да плати лечението на леля си Севги...обаче остави парите в къщи и Хандан ги открадна...и така изнуди Бахар да се откаже от Кемал... bowuu

Не е лош сериалът ,но тази мелодрама с доста голяма доза простотия ме изнервя...и най вече Барат...нямал да пусне Бахар да замине...все едно е негова собственост...гад... #2gunfire #Cussing out
Скрит текст:
Не можах да изтрая и гледах напред Shocked...този идиот, май изнасилва Бахар и и вменява ,че е негова жена... #Crazy

# 74
  • Sofia
...после Барат се съгласи да пренесе наркотици ,за да спечели 150хил.,за да може да плати лечението на леля си Севги...обаче остави парите в къщи и Хандан ги открадна...и така изнуди Бахар да се откаже от Кемал... bowuu

Не си го спомням много този момент,но си мисля,че друг открадна парите,не Хандан Thinking

Общи условия

Активация на акаунт