"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 214
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
...после Барат се съгласи да пренесе наркотици ,за да спечели 150хил.,за да може да плати лечението на леля си Севги...обаче остави парите в къщи и Хандан ги открадна...и така изнуди Бахар да се откаже от Кемал... bowuu

Не си го спомням много този момент,но си мисля,че друг открадна парите,не Хандан Thinking

ХАНДАН открадна парите!.... Peace

# 76
Аз пък си мисля, че не Хандан подпали помещението, а майката на Бахар забравя нещо включено в контакта и то си се запалва, дава искра, такъв спомен имам Peace

# 77
  • Sofia
Хандан го запали

# 78
Да, да - Хандан го запали.
По-нататък става още по-интересно.
Честно казано Хандан за мен е много красива, ама такава отрицателна роля  Shocked С нетърпение чакам да се самоубие и да се отървем от нея.
Обаче после се появява една друга, дето и тя е влюбена в Кемал, че и бременна. Но не знам дали е от него.
Така че до последно няма щастие за Бахар и Кемал.

# 79
# 80
  • ГО
Фериде за Тунч ли е щяла да се жени?
Подозирах, че накрая И той ще се влюби в нея, ама то бая сериозно изглежда с тази сватба.

# 81
  • Terra incognita
Фериде щеше да се жени за Джунейт Peace Тунч и Ейлюл играеха задкулисно , а и бяха любовници. После се разделиха и взеха да си правят мръсно един на друг. Не мисля, че Тунч е влюбен във Фериде, по- скоро го гложди гузна съвест към нея и съжалява за всичко, което й причиниха с Ейлюл Peace

# 82
Всъщност не си правят мръсно, защото са се разделили, а защото Тунч разбра, че Ейлюл докато е била с него е спала с Атеш. С други думи предала го е.
Чакам и Ейлюл да я подредят сценаристите. Едвам я изтрайвам.  Mr. Green

# 83
  • ГО
Говоря за клипчето по-горе. На него се вижда как Фериде се сгодява за Тунч и по-късно е със сватбена рокля, а той - със смокинг.

# 84
Всъщност не си правят мръсно, защото са се разделили, а защото Тунч разбра, че Ейлюл докато е била с него е спала с Атеш. С други думи предала го е.

Не, Тунч започна да и прави мръсно, когато разбра, че Ейлюл много насериозно е взела връзката с Джунеит и е много вероятно да го преметне. Това с Атеш се случи по-късно. Мисля, че Тунч още обича Ейлюл и не може да я прежали, както и детето, което са щели да имат.

# 85
Относно пожара наистина Хандан го запали в деня на сватбата на Кемал и Бахар.Запали го от яд че те се женят но незнаеше че майката на Бахар е вътре.Тя се бе върнала за сватбеният букет на Бахар който остана в магазина.А после при раследването на пожара се оказа че инсталацията била нещо зле и решиха че от това се е получил пожара и така и се размина на хандан.
А за парите на берат наистина Хандан ги открадна за да не може Берат да плати операцията и съответно тя да може да даде пари на Бахар в замяна на което Бахар да се раздели с Кемал,както и стана.
А аз бях гледала част от епизод в който Берат и Бахар живеят заедно и Берат много я тормозеше и я биеше.Става доста интересен филно но все повече се заплита.

# 86
Добро утро ,момичета ! Hug

food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010

Не, Тунч започна да и прави мръсно, когато разбра, че Ейлюл много насериозно е взела връзката с Джунеит и е много вероятно да го преметне. Това с Атеш се случи по-късно. Мисля, че Тунч още обича Ейлюл и не може да я прежали, както и детето, което са щели да имат.

PeaceЗа дете незнам,може би не съм улучила този момент ,но Тунч обича Ейлюл...
Много ми е интересно кога Ейлюл ще разбере ,че Фериде и е сестра...и м/у другото май се появява и баща им...гледах един момент ...с един брадат ,който наричат баба... newsm78 newsm78 newsm78
И...да попитам newsm78...не трябва ли за предстоящите събития да пишем в спойлер...някой може да не иска да знае напред...пишете си мнението... bowuu
 На мен Хандан ми е отврат #Cussing out...особено с това оранжево червило,а и е толкова зла...Севги даде кръв за нея,преди това супа и носи ,а тя...какво направи...в деня на сватбата прати биячи...как биха само Севги... ooooh! #Crazy

# 87
  • Terra incognita
И Хандан и Ейлюл са ужасно отвратителни, Хандан с тая крива прическа и това червило, направо е ужас, а Ейлюл с тая уста като някоя.... И като вземе да се чекне на тия високи токчета и къси полички hahaha а пък Фериде ме дразни с тия детински фибички в косата, да не говорим пък за плетените ленти на Бахар Mr. Green

# 88
Еееее, супер, как живна темичката ни само! Heart Eyes

А кой е Атеш?
И каква е драмата със сестрата на Кемал и Джунейт и нейния мъж, че много малко ги показват тях?...

Аз пък много, много харесвам Ейлюл и особено Тунч! Heart EyesНакрая все ще станат добри! Mr. Green
И на Кемал взех да симпатизирам. Искам и подир мен да тича някой така, само Бахар  Sick не го заслужава!

# 89
Абе мирише ми тая история с Тунч и Фериде. Гледах едни серии по-напред Тунч и Кадер са гаджета.  Shocked
Както също и Осман вижда зет си да се целува с Кадер (сестрата на Бахар) и пак стават някакви циркове.
Интересно е как всички сме гледали нещо си напред, кога ли ще се навърже всичко.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт