Смешки от форума - 18

• 84 110
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • забравих си мисълта...
Допускам, че може да е техническа грешка, но в темата не става ясно дали е така.  Laughing Страстите в теми като тази понякога се нагорещяват и нищо чудно свекУрвите да нямат нищо общо с погрешно натискане да съседното копче.  hahaha

Който пише от време на време коментари на латиница, а за кирилица ползва converter и не си проверява написаното, се получават такива грешки. Но човек пък може и да погледне на грешката с чувство за хумор, без да влага разбира се негативно чувство.  Peace

# 571
Цитат
Свекурвите си го мислят това даже и да не живееш в светата им обител.

Наистина е бисер. Смях се от сърце.  Joy

# 572
  • through the wormhole
Допускам, че може да е техническа грешка, но в темата не става ясно дали е така.  Laughing Страстите в теми като тази понякога се нагорещяват и нищо чудно свекУрвите да нямат нищо общо с погрешно натискане да съседното копче.  hahaha

Който пише от време на време коментари на латиница, а за кирилица ползва converter и не си проверява написаното, се получават такива грешки. Но човек пък може и да погледне на грешката с чувство за хумор, без да влага разбира се негативно чувство.  Peace

Не разбрах това за мен ли се отнася или си го мислиш по принцип? Peace Ако е за мен да поясня, че нищо негативно не влагам. Peace

# 573
В зависимост от контекста, понякога нито е техническа грешка, нито позитивизъм. Срещала съм го на няколко пъти в темета за свекървите. Може би някои от тях си го заслужават...

# 574
  • забравих си мисълта...

Не разбрах това за мен ли се отнася или си го мислиш по принцип? Peace Ако е за мен да поясня, че нищо негативно не влагам. Peace

Казах го по принцип. Simple Smile Даже не погледнах на кого е коментара.  Peace

# 575
"По студено посрещане не съм имал даже като се прибера пиян и объркам къщата...."

От тази "тема" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=847491.0;topicrefid=20

# 576
Здравейте,
Помагайте или давайте решение, 12 пухчета / писани / се натърколиха през тези две седмици.

Много инфантилно ми звучи - пухчета, писани, натърколиха се...

# 577
Ами то от инфантилно отношение и криворазбрана любов към животните се стига до това положение - да търсят дом на 12 "пухчета". Догодина ще са 12х12, поне половината от тях ще се окажат на улицата и после пак ще се възмущаваме защо има толкова бездомни животни по улиците.

# 578
Абе хора, коя ще е тази нахалница, която ще нахлува в пробната? Аз  и мъжо след........години ние се чувстваме особено комфортно и някак си все гледаме да се преобличаме в гръб един с друг, а някоя хахо ще кокори очи в пробната. Не, че при мен ще  види някакви големи прелести. Ха-ха.
Не можах да разбера - с мъжа ти се срамувате да се преобличате заедно ли Crazy ? И секс ли правите с гръб един към друг, или само на тъмно Flutter ?

С най-добри чувства, но искрено ме разсмя  Laughing То бива свенливост, но чак пък толкова .

# 579
За този начин за установяване на бременност не бях чувала:
Чували ли сте за такъв тест за "бременност" .. някъде четох от бабините деветини и реших да го изпробвам ... че трябвало да пишкаш в чашка и да сиепеш от содата ако шупне + ако не шупне -
Някой пробвал ли го е тъй като още ми е рано за тест пък много искам да разбера дали няма нещо пробвах и ми се появиха балончета ... Знам че не се разчита на това но все пак искам да попитам някой пробвал ли е и после наистина да се е оказало че има бременност ! Благодаря ..

# 580
  • Бургас
За този начин за установяване на бременност не бях чувала:
Чували ли сте за такъв тест за "бременност" .. някъде четох от бабините деветини и реших да го изпробвам ... че трябвало да пишкаш в чашка и да сиепеш от содата ако шупне + ако не шупне -
Някой пробвал ли го е тъй като още ми е рано за тест пък много искам да разбера дали няма нещо пробвах и ми се появиха балончета ... Знам че не се разчита на това но все пак искам да попитам някой пробвал ли е и после наистина да се е оказало че има бременност ! Благодаря ..
Е, поне оставиха горките жаби намира  Grinning

# 581
На мен ми е много кофти от тези изобилни примери за ниска здравна култура.  Confused
Почти съм сигурна, че това момиче е ходило на училище. Защо не е научило нищо поне там?

# 582
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На мен ми е много кофти от тези изобилни примери за ниска здравна култура.  Confused
Почти съм сигурна, че това момиче е ходило на училище. Защо не е научило нищо поне там?

от кого?

като ученичка ми направиха тест за кръвна група (тогава беше задължително) и точно учителката по биология ми "разясни", че никога няма да мога да имам деца заради отрицателния резус фактор.

в пръвуписните диаманди има цитат на учителка от по-ново време

Цитат
Ян Би Би Ян

# 583
Не знам, аз имах много добри учителки по биология. Но на тази явно и майка й нищо не й е казала, и на личен лекар и гинеколог не ходи, и сама не се образова, изобщо нищо на квадрат.

Я, смешка:
Цитат
да се заяждам и гриза ми е неприсъщо, защото съм високо интелигентна бяла жена и знам, че от гризане няма смисъл

# 584
Това със содата сигурно са го правели нашите прабаби, когато е нямало тестове. Може и да показва
вярно, защо се възмущавате?

Общи условия

Активация на акаунт