Смешки от форума - 18

• 84 114
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Все съм чувала нелепи причини за искане на дете, но за да имат шаферче на сватбата  счупи тъпометъра  Crossing Arms
И моя тъпомер счупи!  ooooh! И въобще хората как си ги представят тези неща! Няма да имам дете сега, защото на сватбата ми ще ми пречи за партито!  Mr. Green
Всъщност сега разбрах защо ние с ММ не се женим-подсъзнателно знаем, че малките ще прецакат партито!

# 556
  • забравих си мисълта...
То се получи нещо като развален телефон сега. Simple Smile Защо решихте, че иска дете, за да може то да е шаферче на сватбата. Тя казва, че просто иска детето също да вземе участие в този тъй важен за родителите ден. Тревогите, които има, не са нещо което не би могло да се случи. А колкото до този, който ще трябва да гледа детето по време на сватбата, ако не е разбира се специално наета гледачка, със сигурност ще има да се цупи, че не може да се наслади на партито, защото трябва да гледа детето.
Вярно е, че дамата прекалено много се е задълбочила, но мисля, че в момента е под стрес, че не забременява и нещо се е изнервила, което разбира се води до излишни притеснения и история подобна на нероден Петко.  Laughing Не я съдете така строго де. Wink

# 557
Проблемът, според мен, е, че тази инфантилна идея не е даже нейна, а на приятеля ѝ. Което я прави двойно по-инфантилна. Хайде, при жената има хормони, липса на разум (според по-голяма част от мъжете), а неговото оправдание какво е?
Струва ми се, че момичето е започнало да усеща, че я пускат леко по пързалката и затова е изнервена. Дано да се лъжа.
Но от друга страна, няма лошо да поизчакат още, за да могат и внуците да присъстват на този тъй важен за баба им и дядо им ден, нали така? Няма да е честно да ги дискриминират и да ги изключат от сватбеното тържество.  Mr. Green

И една друга смешка:

Цитат
Благодаря за отговорите, на онези, които скочиха, ще кажа, че не четете с разбиране.
Става дума  за кампания на СИ и за несанкциониране всички неправилно спрели, живущи в района, както и таксита ежедневно неправилно паркирали и / или заемащи местата на нас, живущите в района. Пропуснах да опиша тези подробности.
Както и да е. Останете със здраве. И да, мога да си платя, въпросът е дали е морално. Не питам писалите тук с наострени мения или държавните служители. Сбъркана държавица сме, с разменени приоритети и мизерна реалност. Колко жалко...

Скъпи съфорумци, моля, вземете се в ръце! Никак не е приятно заради вашето неумение да четете с разбиране чуждите мисли, да обиждат цялата ни държавица.  Crossing Arms

# 558
  • София
Ей тая темичка как ми бърка в очите! А даже не мога да пиша в тази част на форума!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=849063.0;topicrefid=6

# 559
Вчера се смях ужасно много:

Цитат на: The Queen of Light GALADRIEL link=topic=846126.msg30916580#msg30916580

Веднага давам пример от миналото лято,от магазин ПАРИЖ точно на ъгъла на Славейков,влязох за един скраб за тяло,а продавачката говореше по телефона и ядеше ФОРНЕТИ  Shocked

Галадриел, какво е значението какво Точно яде Laughing , защо така стреснато пишеш ФОРНЕТИ Shocked , сякаш е глозгала човешки череп tooth . Или е странно, че е говорела по телефоня?  Laughing

Хора,разбирате ли че нещата са ужасни?! Mr. Green Тази жена в магазин ПАРИЖ ядеше ФОРНЕТИ,ронеше и говореше по телефона и ме обслужваше!
Абе, ФОРНЕТИ, бе! В магазин ПАРИЖ!!!

# 560
Цитат
Здравейте приятели, търся спешно Непобедим адвокат в София или Плевенския регион, за да започнем дело за разваляне на дарение на имот.

Joy Joy

# 561
  • Сф
Ха-ха! Та те ВСИЧКИТЕ са НЕПОБЕДИМИ!  Не знам някой да знае за победим адвокат! Joy Joy

# 562
  • Бургас
Ха-ха! Та те ВСИЧКИТЕ са НЕПОБЕДИМИ!  Не знам някой да знае за победим адвокат! Joy Joy
Трябва само бат Арни да вземе диплома по право  Laughing

# 563
Не, не...трябва им Чък Норис  Mr. Green

# 564
Ей тая темичка как ми бърка в очите! А даже не мога да пиша в тази част на форума!

И мен ме засърбя да напиша, че ако съм един мъж на 53 и някой ме пресира за дете, със сигурност ще ми се образуват проблеми с ерекцията.

# 565

И мен ме засърбя да напиша, че ако съм един мъж на 53 и някой ме пресира за дете, със сигурност ще ми се образуват проблеми с ерекцията.
Може и той сега да се е сетил. Тука в Германско 40+ баш си е възраст за деца в момента, преди това се смятат за млади. Така и той - с млада 39 г. Иначе темата ми се вижда сериозна.

# 566
  • through the wormhole
Цитат
Свекурвите си го мислят това даже и да не живееш в светата им обител.

# 567
  • Бургас
Цитат

Joy Joy Joy

Бисер!

# 568
  • забравих си мисълта...
Цитат

Joy Joy Joy
Бисер!

Ах, сега разбирам вече, свекървите не ги наричат повече маргаритки, а свекУрви, ясно. Wink Какъв ли ще е скритият смисъл тук??? Wink  Joy  hahaha  Joy

# 569
  • through the wormhole
Допускам, че може да е техническа грешка, но в темата не става ясно дали е така.  Laughing Страстите в теми като тази понякога се нагорещяват и нищо чудно свекУрвите да нямат нищо общо с погрешно натискане на съседното копче.  hahaha

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 15:40 от BlackHole

Общи условия

Активация на акаунт