Смешки от форума - 18

• 84 219
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Някой май прекалява с ганджата  Whistling

# 331
Точно това си помислих и аз  Laughing

# 332
  • Euskal Herria
Не ги разбирате тия работи вие. Човекът рече - без стимуланти генерирал щастие. И си търсел приятели. Ама темата доста мнения има вече  Grinning.

# 333
Свръхкомпенсират. Имаше преди една тема, в която половината бгмами бяха убедени, че ако мъж говори меко, то и пишката му е мека Laughing Та нормално е мъжете да се правят на по-твърди Mr. Green

# 334
Свръхкомпенсират. Имаше преди една тема, в която половината бгмами бяха убедени, че ако мъж говори меко, то и пишката му е мека Laughing Та нормално е мъжете да се правят на по-твърди Mr. Green
В твърдостта му е майката!!!  : newsm65

# 335
Ода за ранното лягане:

Цитат
Именно това е интересното - през месеците, в които лягах рано се радвах най-много на живота. Не седях до късно да пиша по форуми или по купони, живеех пенсионерски както тук го наричате. Но за разлика от колегите, които идваха намусени на работа, а аз бях като на меден месец. Беше наистина странно - сякаш се върнах в детството и вървях в облак от щастие, започнах да виждам колко прекрасен е животът и светът и как хората, които все се оплакват не виждат красотата. "Времето на пълно щастие", ама не като дете, а сега като възрастен. Някаква Нирвана без никакви медитации, визуализации и прочее селф хелп неща. Без антидепресанти или стимуланти. Без алкохол, дрога или марихуана.

Все едно някой щракна с пръсти и вече виждах света като място пълно с чудеса и възможности, какъвто го виждат децата, а не с пречки и проблеми какъвто бях свикнал да го виждам от годините на гимназията (когато започнах да седя до късно - случайност?). Бях радостен, че съм жив, дори най-баналните и обикновени неща ми доставяха удоволствие и радост от живота. И да ти кажа за първи път от както бях дете зареждах и околните с усмивки. Grinning Където вървях генерирах радост, аз не вярвам в аури, но явно има някаква истина. Липсата на настроение се върна със все сила като се подадох на мнението на околните и започнах да вися отново до късно в университета. И резултатите са налице - влошено настроение, песимизъм, не зареждам околните с ведрост, защото нямам такава. Блъскам се с триптофан, тренирам и ям здравословно, но като го няма ранното лягане ми я няма ведростта.

Joy Joy Joy

# 336
В твърдостта му е майката!!!  : newsm65
Joy Joy JoyВокалът " Е", зависи от Ф-то на отвора на устната кухина.Колкото по- голямо е Ф-то, " Е"- то е по- твърдо, и обратно. Така, че да не пренебрегваме Ф- то... ай ся... Joy Joy Joy

# 337
Вокалът " Е", зависи от Ф-то на отвора на устната кухина.Колкото по- голямо е Ф-то, " Е"- то е по- твърдо, и обратно. Така, че да не пренебрегваме Ф- то... ай ся... Joy Joy Joy
Ай ся глупости... НЕ е ли по-вярното: "Колкото по- МАЛКО е Ф-то, " Е"- то е по- твърдо"  newsm62 smile3533

# 338
Вокалът " Е", зависи от Ф-то на отвора на устната кухина.Колкото по- голямо е Ф-то, " Е"- то е по- твърдо, и обратно. Така, че да не пренебрегваме Ф- то... ай ся... Joy Joy Joy
Ай ся глупости... НЕ е ли по-вярното: "Колкото по- МАЛКО е Ф-то, " Е"- то е по- твърдо"  newsm62 smile3533
Joy Joy Joy Ами не е. Ф- то си е Ф- и. Ай ся... Колкото по- дебело, толкова по- твърдо. " Е"- то де...

# 339
И какво му е разнообразното на секса с раждала жена?
Като си толкоз ербап пробвай секс с мъж, дето е забременявал жена, това се вика разнообразие Joy

Цитата е линк към темата. Побързайте, че ще я изтрият.

# 340
  • Варна
И какво му е разнообразното на секса с раждала жена?
Като си толкоз ербап пробвай секс с мъж, дето е забременявал жена, това се вика разнообразие Joy

Цитата е линк към темата. Побързайте, че ще я изтрият.

Закъсняяяяях...

# 341
# 342
  • HH
Здравейте. Имам един въпрос. Женами роди на 11.04.2015г.  и иска да се възползва от еднократната помощ от 2880 лв. Тя завърши февруари месец и родихме април. Тоест 2 месеца след завършването си роди. Днес ходихме в социални да питаме и да си оправя документите но за тази помощ и казаха че неможела да подава щом е завършила февруари месец а януари месец ходихме да питаме и ни отовориха, че до 6 месеца след завършването може да подаде за тази еднократна помощ за майка студентка. Моля помагайте.

# 343
На мен ми допада тази съпричастност, все пак жена му не е била сама в цялото начинание.

# 344
Винаги ми е било смешно това говорене в множествено число.

Общи условия

Активация на акаунт