Смешки от форума - 18

• 84 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Винаги ми е било смешно това говорене в множествено число.
Майките на две от приятелките на дъщеря ми все още говорят в първо лице множествено число. Децата са в трети клас. ooooh! Преди години много се кефех като чуех "Ние махнахме памперса". Чак ми идваше да поздравя майката, че на тази достолепна възраст и тя е махнала памперса и вече пишка на гърне, ама в името на дипломацията се сдържах.

# 346
Цитат
това е написано и който не го спазва е нарушител. Точка по темата. На-ру-ши-те-ли! Харесва ви или не, това е.
Не знам колко е смешно, но аз се смях, защото когато някой почне да поставя "точка по темата" и да насича думите, се сещам за учителката ми по математика в шести клас.

# 347
Майките на две от приятелките на дъщеря ми все още говорят в първо лице множествено число. Децата са в трети клас. ooooh! Преди години много се кефех като чуех "Ние махнахме памперса". Чак ми идваше да поздравя майката, че на тази достолепна възраст и тя е махнала памперса и вече пишка на гърне, ама в името на дипломацията се сдържах.

Joy  Joy трябваше да я поздравиш.

# 348
  • in Wonderland

Joy  Joy трябваше да я поздравиш.

да, ужасно е, но и аз се усещам от време на време, че говоря така  Tired

# 349
Аз като наскоро обебила се, всеки ден си повтарям: не в мн.ч...не в мн.ч...ти си голям човек, ти не акаш в памперси и не пиеш АМ. Станало ми е мантра.  Laughing

# 350
  • София
Аз като наскоро обебила се, всеки ден си повтарям: не в мн.ч...не в мн.ч...ти си голям човек, ти не акаш в памперси и не пиеш АМ. Станало ми е мантра.  Laughing
Joy Joy Joy Абе Бела! Как съм се хилила!

# 351
  • Сф
Цитат
        Аз проверявам домашните, първо ги пише на чернова, после проверка, накрая в тетрадката. То детето затова ми вика Хитлер hahaha .       
   newsm78

# 352
Цитат
       Аз проверявам домашните, първо ги пише на чернова, после проверка, накрая в тетрадката. То детето затова ми вика Хитлер hahaha .      
  newsm78
Ми да почне да проверява и учителите, дали правилно и вярно преподават уроците!  Joy Joy Joy

# 353
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
   newsm78
Ми да почне да проверява и учителите, дали правилно и вярно преподават уроците!  Joy Joy Joy

смешно звучи, но да - оказа се, че освен детето проверявам и учителката  Tired

а когато видите подписана от учителя домашна работа с куп правописни грешки смехът някак изчезва  Tired
последния случай при нас беше с пет-шест "теменушки" и някак не мога да обвиня само първокласника за тях  Tired

# 354
А ти защо мислиш, че съм го казала?... Peace Имам една комшийка, която сега е преподавателка по физическо. Може да е по физическо, но все пак трябва да си грамотен човек, за да си учител... Та на същата тази кой мислите и решаваше задачите, пишеше темите и есетата по литература и и преразказваше уроците, с надеждата нещо да и влезе в главата?  bowuu bowuu Дори наскоро беше написала нещо във фейсбук с правописни грешки, така че.... Whistling

# 355
  • Сф
Лошо няма - просто сравнението с Хитлер е смешно !  Laughing

# 356
Едни са като Хитлер, че проверяват уроците, други, че само като видят прашинка и почват да гледат, като ранена стръвница... Моят мъж ме сравнява и с Хитлер и със всички велики диктатори, че душа, като хрътка, да не някой да измърси и да не си почисти на мига...  Mr. Green Twisted Evil

# 357
Прекрасна, на аватара ти само мустачките му липсват  Mr. Green

# 358
  • Бургас
Едни са като Хитлер, че проверяват уроците, други, че само като видят прашинка и почват да гледат, като ранена стръвница... Моят мъж ме сравнява и с Хитлер и със всички велики диктатори, че душа, като хрътка, да не някой да измърси и да не си почисти на мига...  Mr. Green Twisted Evil
Като гледам масовата неграмотност сред възрастното население /децата няма да ги коментирам/ по-добре бъди Хитлер. Още не може да ми го побере главата как възрастни хора бъркат употребата на "й", като то се променя произношението на цялата дума. Като говорят надали казват "хората, който ......", пък знам ли - може и такива да има  Rolling Eyes

# 359
Няма лошо да не си перфектен. Аз също винаги съм бъркала пълният член, а съм чела правилата за използването му хиляди пъти... Но е и факт масовата неграмотност. Пред очите ми са най-малкото две деца, които са под всякаква критика. Дай им пари за кафета, цигари и перчене и нищо не ги интересува. Няма интереси, няма хобита, няма желание за нищо. Що за век, що за свобода, не зная на къде отиваме така...

Ако имаше пате с мустачки, веднага сменям аватара!!!  Mr. Green Crazy

Общи условия

Активация на акаунт