Смешки от форума - 18

• 84 053
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
И аз не мога бе! Хората ме гледат как се хиля и ме мислят за душевно болна.  Mr. Green
Болна си, да Simple Smile Всички пристрастености се водят болест - наркомания, алкохолизъм, присТрастеност към бг-мамма Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 15:48 от Янтра

# 661
Аз от това последното съм сериозно болна  Laughing

Дайте темата за "подаръците" деее  Crossing Arms

# 662
Аз от това последното съм сериозно болна  Laughing

Дайте темата за "подаръците" деее  Crossing Arms

В подфорум "Семейни отношения", "За секса - малко мръсничко", или нещо подобно е заглавието ,но изхвърчам сега и нямам време да търся... Ще я намериш, на първа страница е.

# 663
# 664
  • София
И аз не мога бе! Хората ме гледат как се хиля и ме мислят за душевно болна.  Mr. Green
Болна си, да Simple Smile Всички пристрастености се водят болест - наркомания, алкохолизъм, присрастеност към бг-мамма Mr. Green
Янтре, не ме разкривай публично де Mr. Green

# 665
И още по темата! Бъдете наблюдателни!
Цитат
ето ви някой от характерните белези на свършване , което е доволно ..
наблюдавайте струйките сперма , дали се изстрелват скоростно и надалеко .
колкото по надалеко , толкова по добре !
за справка , аз на 2 метра вестник късам  Mr. Green понякога  Mr. Green
Само да не ви нацели в окото докато наблюдавате внимателно!

# 666
Е, ама така как ще си получа подаръка? Трябва да бягам на два метра и, ако не стигне до мен, значи не е истински подарък  Thinking

# 667
Бягаш на два метра, следиш внимателно и отваряш широко уста! Ако не те нацели, значи не си се постарала достатъчно и не заслужаваш подарък  Naughty

# 668
  • Euskal Herria
Тя цялата тема е за смешките.
Цитат
Боже, сега и вестник трябва да търсим. А трябва ли да нарисуваме мишена на вестника, за да видим дали успява да уцели центъра или някъде по-встрани го изстрелва?

# 669
  • София
Вижте коментара на Янечек в тази прословута тема (на последната страница).  Joy  Joy  Joy

# 670
Цитат
Здравейте,моят син е на 9 месеца.Ръмжи си от 4 месечен.Ако иска нещо ръмжи,ако е гладен ръмжи,ако му се спи ръмжи,ако е зъб ръмжи,ако нещо не му изнася ръмжи.Понякога не се издържа това ръмжене,все едно живееш с мечка.Ако ви се е случвало ,има ли начин да се отучи или преминава ли с времето.Таткото по принцип е малко с първобитни навици и той нещо като се ядоса или не може да направи и ръмжи..малкия почна и да го имитира.Побърквам се понякога ,дано някоя от вас да ме разбере  Very Happy Кажете от личен опит,спира ли това в скоро време.

Темата е озаглавена "Ръмжащо бебе". Laughing

# 671
Цитат
Здравейте,моят син е на 9 месеца.Ръмжи си от 4 месечен.Ако иска нещо ръмжи,ако е гладен ръмжи,ако му се спи ръмжи,ако е зъб ръмжи,ако нещо не му изнася ръмжи.Понякога не се издържа това ръмжене,все едно живееш с мечка.Ако ви се е случвало ,има ли начин да се отучи или преминава ли с времето.Таткото по принцип е малко с първобитни навици и той нещо като се ядоса или не може да направи и ръмжи..малкия почна и да го имитира.Побърквам се понякога ,дано някоя от вас да ме разбере  Very Happy Кажете от личен опит,спира ли това в скоро време.

Бебето човешко ли е?

# 672
Цитат

Бебето човешко ли е?

Жената е писала "моят син". Какво, освен човешко бебе може да е родила?  newsm78

# 673
Цитат

Бебето човешко ли е?

Жената е писала "моят син". Какво, освен човешко бебе може да е редила?  newsm78

Някои наричат така домашните си любимци.

# 674
  • София
А темата за неизтичащата с дни сперма е:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=847465.0;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт