Смешки от форума - 18

• 84 036
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
На мъжа си не изневерявам  Whistling Ако той ми изневери ще си направя супа от топките му  bowuu Ще поканя и любовницата му  Peace Той го знае и знае, че съм напълно сериозна!

Shocked  Joy

# 676
Интересно ако тя изневери, той от какво да си направи супа?  Thinking

# 677
Интересно ако тя изневери, той от какво да си направи супа?  Thinking
Може да е вегетарианец човечеца Grinning

# 678
Тя НЕ изневерява.

# 679

Вярно. Прощавай  Blush

# 680
Цитат
Цитат
Цитат
айде мирясайте де ...
с коне ли ще бегате из стаите или само ще спите там ?
 а вие ще си стъпвате по главите и ще се бутате за да стигнете до банята ли?   Thinking Joy hahaha

и в най-малките стаи хората са предвидили място за минаване. обикновено леглата са до стените и в средата е свободно , както и в посока баня/тоалетна и тераса. не съм имал проблем.
като пиян ми трябват най-много 2 реда плочки по тротоара. в стаята това разстояние го има , а съм и трезвен. значи е добре  Laughing

# 681
Цитат
На мъжа си не изневерявам  Whistling Ако той ми изневери ще си направя супа от топките му  bowuu Ще поканя и любовницата му  Peace Той го знае и знае, че съм напълно сериозна!

Shocked  Joy
Ето това вече е сериозна жена.

# 682
  • Бургас
Цитат
Shocked  Joy
Топки по селски. Върви чудесно с червено винце  hahaha

# 683
Цитат
Shocked  Joy
По-добре фламбирани.

# 684
Цитат
На мъжа си не изневерявам  Whistling Ако той ми изневери ще си направя супа от топките му  bowuu Ще поканя и любовницата му  Peace Той го знае и знае, че съм напълно сериозна!
Shocked  Joy
Топки по селски. Върви чудесно с червено винце  hahaha
На тва ястие му викат бели бъбреци. Поне при ритуала на скопяването на прасетата де
Но не знаех че може и на супа...

# 685
Аз му викам- супа с гюлета

# 686
  • Ямбол
Цитат
Shocked  Joy
Топки фрикасе, в духа на предишните страници все пак.

# 687
Цитат
Децата искат да вземем зайците с нас на море
То и аз свикнах с тях и много ще ми липсват, но не мога да си представя къде ще сложим клетката. Някой ходил ли е със зайци на почивка?
шъумръ Joy

# 688
Цитат
То и аз свикнах с тях и много ще ми липсват, но не мога да си представя къде ще сложим клетката. Някой ходил ли е със зайци на почивка?
шъумръ Joy
Трябва първо да им купят бански и слънчеви очила на зайците.

# 689
Цитат
шъумръ Joy
Трябва първо да им купят бански и слънчеви очила на зайците.
По-добре ориз и тавичка.  chef

Общи условия

Активация на акаунт