Любители на Котки Тема 93

• 45 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Днес е чудесен ден за събиране на тен!

# 406
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прелест  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 407
  • София
Днес е чудесен ден за събиране на тен!

Блазе ви! И ние с Мъро искаме слънце! А тук вали нещо между дъжд и сняг.  Sad

# 408
  • In a surreal moment!
Танче, не думай, тук в средата е понапекло и се надявам така да си остане.
Аз бях на пазара. Викам на доки, че ми трябват обезпаразитяващи-вътрешно и външно. За колко животинки говорим ме пита тя.
Ми...за 3 големи кучета и 1, 2, 3......10 котки Simple Smile При което тя се ококори и ми вика - Ау, толкова ли станаха!
Станаха...+ още няколко, дето съм ги набелязала по улицата.
И при тая бройка си лягам сама....няма кой да заловиш и примъкнеш в леглото си...еххх...

# 409
Грейси май иска да използва човешката тоалетна, преди малко чистих ако от капака на тоалетната , а най-забавното е ,че отново нямаме вода ....  Crazy

# 410
На женските Беитанчета правят ли бузи? Около кой месец обикновено ги заформят?

Те също имат бузки, но много по-малки. В гена им е да имат кръгли главички и масчица.
Просто женските остават по-фини. Мъжките стигат до 8 кг. Женските до 5-6 кг.
Бузките си се оформят с времето. Ние сме на 10 месеца и имаме бузки, но ще станат по-големи
с времето. Гледам възрастните мъжкари от "племето" на Оливър и те са с огромни глави.  Grinning
Дори татко му като млад изглеждаше много фин, а сега е гигант.

Това е най-едрата им женска котка. Тежи 6 кг.

# 411
И аз черпя с пухена тумбичка за фенове на кафяви тигрови табита Grinning

# 412
Ей това е идеалната поза да нацелуваш коремче! Направо ще се заровя из космалъците Blush Heart Eyes

# 413
Днес и аз се опитах да дам на Вики хапче против глисти - разчупих хапчето на две, пъхнах в сурово месце, разбърках мръвката да не се вижда къде е хапчето. След дълго и подозрително мирисане изяде всичко освен парченцата с хапчето Shocked Не мога да й го пъхам в гърлото, явно ще посещаваме ветеринаря ни. Когато се изака разглеждам акото-надявам се, че ако има глисти все някоя ще е в акото и ще разбера. Друг начин няма. Малките котенца ако не наддават кг. можеш да заподозреш, че има нещо, но при големите няма как.

# 414
О, красавицата Вики Heart Eyes

От тук не мога да видя пухена тумбичка Heart Eyes Нещо май си блокирах прикачи. цом newsm78, утре в работата ще видя.

Как се храним. Още не изкарала храната Мони идва и танцува. Има тихо мяу, че повече не може. Слагам му в купичката и е ометено за 2 секунди.
Слагам в купичката на Янко. Той гледа от разстояние. Чуди се. Накрая го хващам, слагам го до купичката му и му накланям главата. Да види, че е време за ядене. Яде се бавно и продължително. Много е капризен и злояд.

# 415
И аз черпя с пухена тумбичка за фенове на кафяви тигрови табита Grinning

Поза "зайче"  tooth

addicted2U, черна перла направо.

# 416
Да ви се оплача... Днес Оливър ме събуди в 10 часа след като си легнах в 2...
Мяу мяу, мяу мяу... идва, души ме, сяда по мен, бута ме. Не ме остави.
Голяма нужда от внимание.  Crossing Arms

# 417
А този филм го гледаме всяка нощ.. Първо в 24Ч бяга из цялата къща,  а в 4;30 има вопиюща нужда от галене..

# 418
снощи беше много смешен! Аз съм легнала на земята и правя упражнения и той идва
хапе ме по краката, дърпа ме, сяда ми по главата...  hahaha
Същото е и като се разчистим в нас. Има ли движение, той полудява.

# 419
нашия бебок скача върху нас и ни хапе краката по цяла нощт. Нося му тоалетната в банята на 2рия етаж за да няма аварии, но не мога с думи  да ви опиша каква миризма, направо страшна, изхвърлих акото в тоалетната, но продължи да мирише. мъжа ми слеза да спи на дивана, аз се скрих при детето. Котешката тоалетна я сменям всеки ден иначе ще измрем обгазени. Как мислите, от храната ли е, ще мине ли? решена съм да го уча да ходи в човешката тоалетна. Котките пръцкат ли? струва ми се че ни обгазява. Колкото е сладък, толкова е миризлив Laughing

Общи условия

Активация на акаунт