Любители на Котки Тема 93

• 45 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Сърдиш Златинчето, а!   Naughty

Играта с топче приключи-Мила не издържа и се намеси.  Twisted Evil Много ми е проклета, да ми е жива и здрава!

# 601
  • София
Сърдиш Златинчето, а!   Naughty

Играта с топче приключи-Мила не издържа и се намеси.  Twisted Evil Много ми е проклета, да ми е жива и здрава!

Аха. Казах й , че на следващото хранене ако не изяде поне 20-30 грама от топенето сирене ще я хвърля от балкона. Стига вече с тоя строг тъмничен режим и бой. Mr. Green Явно не мЪ разбира. hahaha

Значи Мила не е толкоз мила. Само името й мило. Joy Wink

# 602
Като ще е ден за снимки, да ви покажа и аз една попораснала госпожица:

# 603
  • Варна
Като ще е ден за снимки, да ви покажа и аз една попораснала госпожица:

Ако е добричка, вземам я на обменни начала за малко.  Grinning
Давам Мила, да обръгнете малко.  Mr. Green

Като видя здрава кожена мебел на снимка с котка и съм така:  Crazy
Пердета нямаме, тапети нямаме.  Mr. Green

# 604
Не знам откога четвъртъците станаха такива тежки обаче след работа 2 часа реанимирах. И пиратЯ с мен. Той от какво ли се замори не знам ама в пълен синхрон ми беше.

Скрит текст:

И все се каня да покажа тая опашка. Малко XL
Скрит текст:

# 605
  • София
: Защо ме търсиш?. Hug Heart Eyes

Да се похваля: Маци изяде повече от предвиденото сирене на Хохланд. Party

# 606
Този сладък Риш Hug Много дълга опашка верно Grinning

# 607
Последно,в емаг ли да търся най-изгодно храни?Дайте някоя хубава оферта.

Като ви чета,ми става съвестно,че моят "муа" все едно и също.
Аз съм купувала от емаг,но или не улучих храната,или не улучих котето  Mr. Green
На село пухчетата такъв пир си устроиха с няколко кг.,че и досега споменават Джоузеф с добро...

# 608
  • София
Ах, прекрасно ми почва деня с толкова много хубавини, дето сте показали!  Hug

# 609
Последно,в емаг ли да търся най-изгодно храни?Дайте някоя хубава оферта.

В момента тази е на много добра цена, а и казаха тук че и храната е добра
http://www.emag.bg/hrana-za-kotki-essential-jaguar-3-kg-ess2025/pd/D1HF5BBBM/
Ние сме с такава :
http://www.emag.bg/hrana-za-kotki-applaws-junior-2-kg-app126/pd/DY3KZBBBM/

# 610
Много благодаря за съветите и идеите  Hug Ще поръчам силиконови накрайници и се надявам с това да решим проблема с мебелите. Сега загледах и храната. за първите дни взех Роял канин насипна и не знам кой точно номер беше. В препоръчания сайт намерих тази храна, която май ще е най-подходяща Кажете си и вие мнението. Имам и още един въпрос - само на гранули храна ли да давам или да разнообразявам с консерви. Четох различни мнения по този въпрос и сега се чудя. Знам само, че не искам да давам човешка храна.

# 611
Марина Котева, за храната може да прочетеш написаното в тази тема няколко страници преди и след 30-та страница. Понеже има потребители, които се дразнят и дори обиждат, когато се коментира храна (и особено като се спомене, че така прехваленият Роял Канин всъщност е боклук), ако написаното там не ти е достатъчно, и имаш желание, бих могла да споделя наученото за храните на ЛС.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 21:23 от Епона

# 612
При нас говоренето и казването на НЕ не помага, гледа ме нагло и плюшено...

NewMe, за кавко му е мляко на 2 месеца, вземи му някакви мекички гранули или вземи за големи котки и накисвай във вода Simple Smile

Защото още го гърмят котенцето, затова мислех, че е подходящо поне още 2-3 седм. с мляко. Но се доверявам Simple Smile Мерси за съвета . За първа ваксина - кога е подходящото време - като стане на 3 месеца или по-рано ?

# 613
Маринче,аз давам суха храна и пастет.Купичката му е двойна и винаги има от двете.Ако едното гнездо е празно,крещи така,че цялата махала го чува.Обича също телешко и риба.Когато готвя,му давам по малко.Не се случва често и не в големи количества.Не знам дали е полезно,но то и ние не винаги се храним полезно,така че съвестта не ме гризе.Понякога яде маслина,белтък,но последното не препоръчвам заради голямото газоотделяне впоследствие Sick.
Консерви с парченца месо отказва възмутено.
Този Роял Канин,който показваш,е доста хвален.От лакомия да ми излезе по-евтино,купих голяма разфасовка.Котенцата на село такъв пир си устроиха,че още споменават с добро Джоузеф Лигльото.
Сега пак се изкушавам да поръчам нещо,като ви чета,но какво,какво да бъде... Shocked

# 614
  • На края на вселената!
Ох, този сайт и тоз Ягуар. Взех, че и аз поръчах. Само да посмее да откаже лигнята. Досега хапва Аплаус, ама той 7кг и да не е едно и също. Понякога хапва паучове Аплаус. Когато хвана кисело мляко и се стрелва, аха да цопне в него, та се налага да дам лъжичка да мляска, белким ме остави и аз да хапна. По Великден хапна агнешко от супа и дроб сърма, но по едно парче, винаги по толкова яде от нашата храна. И аз му давам от нашата храна, за да не свиква само на един вид и да стане злояд. Страх ме е, че може да дойдат кофти времена и да няма парички за Аплаус и Ягуар, та може да се наложи да хапва наличното. Когато готвя риба и я чистя за децата и за мен, налита много настървено, щастлив е ако получава по малко. Но да му оставиш купичката накъсано и изчистено, колкото се полага, няма да яде. Краденото е по-сладко.
 LilaC, най-добре вземи малко от някой купувал такава храна или от магазин за проба.

Общи условия

Активация на акаунт