Любители на Котки Тема 93

• 45 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не знам, аз просто се любувах на котаците Simple Smile))

А, а за нас не помисли, а? Wink Laughing

# 76
  • Пловдив
Бела е поредното очарователно създание, за което не става ясно как, бога ми, се е родило в двор.  Heart Eyes

Мерси, ами просто на улицата на майка ми имаше една луда по котки жена, която имаше в къщи около 3-4 персийки, но като дойдеше време да се разгонват женските доста често й бягаха и така се е родила Бела, от баща персийка и майка обикновена котка, която си живее на двора.
Малката ми дъщеря прекара миналото лято при баба си и просто се влюби в Бела и така се озова вкъщи.  Simple Smile

# 77
  • София
Бела е поредното очарователно създание, за което не става ясно как, бога ми, се е родило в двор.  Heart Eyes

Мерси, ами просто на улицата на майка ми имаше една луда по котки жена, която имаше в къщи около 3-4 персийки, но като дойдеше време да се разгонват женските доста често й бягаха и така се е родила Бела, от баща персийка и майка обикновена котка, която си живее на двора.
Малката ми дъщеря прекара миналото лято при баба си и просто се влюби в Бела и така се озова вкъщи.  Simple Smile

Сега, ако кажеш и къде живее бабата, всички от тоя форум ще се съберем там. Wink
 Hug

# 78
Снощи бяхме на гости и снимах котака на домакините , който също е взет от улицата от бебе. Интересното е , че само той от цялото котило изглежда така, а всички други 5 негови братя и сестри са си най-обикновени " уличници"

Скрит текст:

Скрит текст:

# 79
  • Пловдив
дааа, Бела и тя беше единствената така по-пухкава, Simple Smile сестричката й е съвсем обикновена. За съжаление, майката на Бела падна от втория етаж и нещо от тогава бабата, която я гледа казва, че нещо не е добре с главата и не се и разгонвала, та явно Бела няма да си има повече братя и сестри  Cry

# 80
  • София
То и моето е улична превъзходна, ама е най-любимата. Heart Eyes
Скрит текст:
http://prikachi.com/images/143/8014143G.jpg

Но не бих се отказала от някой пухчо/ пухла/ след време.

# 81
Привет Simple Smile
Зайченце, дано е нещо безобидно и бързо да отшуми...
благодаря на всички за подкрепата и стиснатите палци. Кари има апетит-хапва, по-добре е, като че ли емоционално... иначе- като си представя, че още 2 седмици ще пие антибиотиииик, полудявам.
Молинозавърчето е ок също Simple Smile
поздрави и усмихната седмица от нас

# 82
Зависи кой ген надделява.
Ние имахме котенца преди - котката ни бяла с дълъг косъм тип персийка.
Котаракът уличен сив с къса козина.
Накрая 3 момчета - 1 бяло с къса козина, 1 бяло с дълга козина и 1 сиво с къса козина  Grinning
Голям кеф беше с бебета вкъщи.

# 83
Моля, моля, уличници няма!
Днес в клиниката на Мъртока му написаха породата, такъв го и водят в паспорта.

П.П. Европейската котка е в осовата на британската. Днес ветовете казаха, че котараци като моя го доказват, правейки бузи по-големи от на масов британец. Сега, след кастрацията пък до около половин година щях да стане още по-бузест.  ooooh! Бил наистина огромен, рекоха, мнооого дълъг и с тегло над нормата, ако беше обаче в норма на дължина де. Т.е. давал заявка да стане поне едно 7 кила при днешни 5.

П.П.2. Дадох му да яде пастет на Гурме, яде и суха храна. Сега спи доволно върху краката ми.

Стига с тия П.П.-та, де! Вчера му купих нова суха храна, за която четох повече от положителни отзиви за състава й- Taste of wild

# 84
Някой от вас дали е пробвал да дава на котката си от капките на д-р Бах за отстраняване на поведенчески проблеми.
А какви са поведенческите проблеми? Това, че не дава да я галят не е поведенчески проблем-моята също не обича, и котките си имат свой си характер Peace Съвсем честно питам-не ти ли се струва странно да решиш поведенчески проблем с капки ooooh! ooooh! ooooh! Не давай такива отрови на котенцето Rolling Eyes
Красотата на животните не се определя от цвета и породата, така както и при хората!

# 85
  • София
Някой от вас дали е пробвал да дава на котката си от капките на д-р Бах за отстраняване на поведенчески проблеми.
А какви са поведенческите проблеми? Това, че не дава да я галят не е поведенчески проблем-моята също не обича, и котките си имат свой си характер Peace Съвсем честно питам-не ти ли се струва странно да решиш поведенчески проблем с капки ooooh! ooooh! ooooh! Не давай такива отрови на котенцето Rolling Eyes
Красотата на животните не се определя от цвета и породата, така както и при хората!

Тези капки са някакви... хомеопатични ли, от треволяци ли... newsm78 Още не мога да ги изчета.
А и момичето пита за тях. Peace

# 86
Моля, моля, уличници няма!
Днес в клиниката на Мъртока му написаха породата, такъв го и водят в паспорта.

П.П. Европейската котка е в осовата на британската. Днес ветовете казаха, че котараци като моя го доказват, правейки бузи по-големи от на масов британец. Сега, след кастрацията пък до около половин година щях да стане още по-бузест.  ooooh! Бил наистина огромен, рекоха, мнооого дълъг и с тегло над нормата, ако беше обаче в норма на дължина де. Т.е. давал заявка да стане поне едно 7 кила при днешни 5.

П.П.2. Дадох му да яде пастет на Гурме, яде и суха храна. Сега спи доволно върху краката ми.

Стига с тия П.П.-та, де! Вчера му купих нова суха храна, за която четох повече от положителни отзиви за състава й- Taste of wild

Много да те радва!  Heart Eyes
Винаги съм искала огромен котарак с още по-огромно сърце.  Grinning
И Оли-Боли дава признаци за 7 кг. в бъдеще.
А иначе до сега съм била сред доста котки и котаци и все "европейски"  Grinning
Само първата ни котка беше сиамка. Всичко друго благородни.  Mr. Green
Аз не правя разлика. Почне ли да мърка, топя се.  Blush

За поведенческите проблеми, зависи какви са.
Мяукането на Оли също е определено като такова, но истината е, че
просто нещо му липсва. Аз лично мисля, че му е скучно и сега се мъча да
го забавлявам. А ако не е много гальовна - имат различни характери. Случва се.

# 87
  • София
Момичета, не искайте котетета да ви са пълни.
Моята на дължина по-малко от 42 см стана 6 кг.
На рентген й видях сърцето, цялото обвито в мазнина и други проблеми, изхождащи от това.
Много са сладки като са топчести и пухкави, ама после цената е голяма. Peace
 Praynig

# 88
На рентген й видях сърцето, цялото обвито в мазнина и други проблеми, изхождащи от това.
 Praynig

Има разлика между едър и дебел. Специално британките стават доста по-големи.
Такава е породата. Има и масчица, ама няма как без  hahaha
За породата е нормално да стигне до 8 кг. в зряла възраст.
Теглим го доста често и следим теглото му. Ветът каза, че върви доста едър и ще
стане голям котарак. Но ме успокои, че няма много мас и за сега няма от какво да се
тревожа.

# 89
  • София
 Praynig

Има разлика между едър и дебел. Специално британките стават доста по-големи.
Такава е породата. Има и масчица, ама няма как без  hahaha
За породата е нормално да стигне до 8 кг. в зряла възраст.
Теглим го доста често и следим теглото му. Ветът каза, че върви доста едър и ще
стане голям котарак. Но ме успокои, че няма много мас и за сега няма от какво да се
тревожа.

Това исках да кажа, Peace

Общи условия

Активация на акаунт