Любители на Котки Тема 93

• 45 040
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Колкото е сладък, толкова е миризлив Laughing
Joy Joy Joy Останала съм с впечатление, че акитата на мъниците не миришат толкова много. Странна работа... Да не би пък вие да сте с много чувствителни носове Laughing

# 421
нашия бебок скача върху нас и ни хапе краката по цяла нощт. Нося му тоалетната в банята на 2рия етаж за да няма аварии, но не мога с думи  да ви опиша каква миризма, направо страшна, изхвърлих акото в тоалетната, но продължи да мирише. мъжа ми слеза да спи на дивана, аз се скрих при детето. Котешката тоалетна я сменям всеки ден иначе ще измрем обгазени. Как мислите, от храната ли е, ще мине ли? решена съм да го уча да ходи в човешката тоалетна. Котките пръцкат ли? струва ми се че ни обгазява. Колкото е сладък, толкова е миризлив Laughing

Ние имахме същият проблем. Оливър миришеше след всяко ако. И разнасяше миризмата.  Mr. Green Козинката му мирише после 30 мин.  hahaha
Сега нямаме проблеми. При нас беше от паучовете или така си мисля, защото щом ги спрях, всичко се
нормализира.

# 422
Ох, Лъки като е от Перник така ака, имам чувството, че е нарочно - чак оттам да го помиришат Sick Laughing

# 423
  • Пловдив
Като взехме Мацинка в началото и тя си попръцкваше, но напоследък, да чукнем на дърво, нещата са ок. Да не е някаква....знам ли дисбактериоза. Аз от самото начало давах гранули за котета до годинка, които бяха и по -мънички като размер, но искам да кажа че беше на суха храна. Ако е на паучове, може би е идея да се пробва и на суха храна. Но със сигурност тази миризма не е нормално явление при котките. Има миризма, но чак така да се стели,че да се криете надалеч, може да е проблем със стомахчето му.

# 424
Как мислите, от храната ли е, ще мине ли? решена съм да го уча да ходи в човешката тоалетна. Котките пръцкат ли? струва ми се че ни обгазява. Колкото е сладък, толкова е миризлив Laughing

Пръцкат, оригват се, хълцат, кихат, сънуват... Вероятно е настинал.

# 425
Това е проблем на повечето малки котета. При Мърти прерасна в хронична диария. Изпражненията Во-Ня-Ха дори и твърди!!! След лечение с АБ и пробиотици+ Гастроинтестинал на РК нещата дори спряха да имат мирис. Simple Smile
Но буквално аз се натиснах за лечението.

# 426
ще сменям храната и дано помогне, съвсем в началото бяха едни графитени грозновати, а сега ги произвежда в ярък цвят и ги къдри като сладолед. Ако не отмине, при следващото ходене при ветеринаря ще питам за помощ.
Хъни бъни, точно разнася миризмата Laughing

# 427
Освен това може да си купиш и ароматизирана котешка тоалетна , за да мирише по-малко .

# 428
  • Пловдив
Накъдрено кат сладолед си е рядко за котешко аки- аз бих звъннала на чичо ветеринар.
И едно истинско умниче http://vsichki.com/%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D … 0%B4%D1%87%D0%B8/

# 429
  • София
Да, мама Мариана е права. Не е нормално да е като "сладолед". Нормално са твърди и тропат докато падат.  Laughing

Да ми попадне на Молинчето шкембенцето!  smile3508 smile3508

Вижте тази красавица какво кожухче без ръкави си има  Grinning:

# 430
Предишният ни котарак имаше синдрома на "сладоледеното аки" след като ядеше риба.  hahaha
Много я обичаше, ама като кравешки ги снасяше после.  Stop

# 431
Момичета,с Джоузеф ви пожелаваме приятен ден  Simple Smile:

# 432
Момичета,с Джоузеф ви пожелаваме приятен ден  Simple Smile:

Ау, Джоузеф е голям аристократ.  Heart Eyes

# 433
Много красива снимка Flutter

# 434
Джоузеф се накиприл на масата Heart Eyes

Снимайни и ни остави на мира, че се каним да спим Laughing

Общи условия