Любители на Котки Тема 93

• 45 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Какво зайченце самоооо! И какъв е пухкав!

# 556
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
NeliD , какво малко, сладко, бонбонче си имаш!  Heart Eyes И с какво голямо сърчице!  Crazy Heart Eyes

# 557
  • На края на вселената!
На Жереми ще му схрускам сладкото бяло носле и меките лапки мънички  Heart Eyes Да е жив и здрав и много да ви радва!

# 558
Oххх какви сладурчета само Heart Eyes lovekiss

Вчера детето казва на котето - "Моля те направи пак онези мили очички", питам какви мили очички -"Как кои кръглите очички"

# 559
Да ви покажа малкия сладур. Вече се казва Жереми Mr. Green Да видите какво сърчице има на козинката и какви бели ушички Grinning
Скрит текст:

Oх че сладкиш. Малка пухкава буболечка.  Hug

# 560
  • София
И повторен опит да покажа малкото диваненце.
Скрит текст:
След като се наиграем с онази зелената играчка с топчето (играчката е 25лв и е купена от магазин в Надежда- София) ето така се спи

И пак играе

А тук да кажа, ако не личи Бъги стана на годинка, да ни е жив и здрав. Все така да ни усмихва. Надявам се и той да е щастлив с нас. Тортата беше с любима скумрия и отгоре крема сирене Хохланд, за което умира. Хич не я опита, но пък имаме снимка с торта за рожденика. Нали го взехме на около 5-6 мес. не знаем кога е роден, решихме, че на 25 март на Благовещение ще празнува.

Да ви покажа малкия сладур. Вече се казва Жереми Mr. Green Да видите какво сърчице има на козинката и какви бели ушички Grinning
Скрит текст:

Дз ви са живи, здрави и много да ви радват!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 561
Колко много съм пропуснала.  Tired
Аз също мисля да взема нагръдник и да ходим на разходки.
Много го влече навън и мисля, че ще му е много кеф. Имаме малък участък с трева пред блока и там ще ходим. Поне това е плана.  Grinning Чакам да се затопли още малко и ще ходим да пробваме нагръдници.

Скъсахме великата играчка и сега е едно мяуканеее... Голяма скука в тоя апартамент бе.  hahaha

# 562
  • София
Един съвет - котките се чувстват добре и без да се разхождат навън. Но ако веднъж ги научите, ще искат да излизат непрекъснато и ще си имате ядове с бегълци. По-добре да се страхуват и да не излизат извън входната врата.  Wink В темата имахме коте, което свикна с разходките, започна да бяга и един ден просто не се появи повече.

Да ви покажа една завързана кандидат-бегълка, която надзърта при съседите:   Laughing

И плажуващ Мъро:

# 563
Малко е късно за това. Той си е див по душа.  Grinning Без да е излизал искаше да ходи на терасата, да се подава през прозореца и бягаше във входа.

# 564
Колко много прекрасни котета сте показали от снощи до днес  Heart Eyes

# 565
  • Пловдив
Бебето със сърчицето да му изяде човек сладката муцунчица. Разтопих се знчи. И с това сърцеееее- то носи късмет.
И бегълката, и раждеЛника- много сладки. За Мъро е ясно- влюбена съм в таниния аватар.

# 566
  • София
Един съвет - котките се чувстват добре и без да се разхождат навън. Но ако веднъж ги научите, ще искат да излизат непрекъснато и ще си имате ядове с бегълци. По-добре да се страхуват и да не излизат извън входната врата.  Wink В темата имахме коте, което свикна с разходките, започна да бяга и един ден просто не се появи повече.

Таня, а с този тип каишка измъкваше ли се? И лесно ли свикна? Моята я взехме от улицата, изхвърлена от съседи. Въпросът е, че изкара доста време навън и сега е свикнала и постоянно си иска разходки на балкона. Засега получава редовно, но само на ръце. Иска ни се обаче да я оставаме да си спи там и затова търсим каишка, но да не може да се измъкне, защото е високо, а я влече да скача.

Чудим се сега какъв да вземе, предполагам, че целите като на Тинтири е по-сигурно, но пък не запарва ли. Нашата е дългокосместа, а балконът е слънчев. Тази седмица ще я спретнем с една каишка, но още обмисляме кой вариант.

# 567
Каишката не е вариант за спане, може да се оплете и удуши .

# 568
  • София
Няма да я оставаме безнадзорно, въпросът е да са ми свободни ръцете, за да мога да си работя на лаптопа, докато тя се излежава до мен. Сега я изнасяме само на ръце, което е много ангажиращо.

# 569
 Много доволни котета и красиви Heart Eyes а този малкоя пухчо е много сладък.

Общи условия

Активация на акаунт