Женени от пръв поглед - 2

• 64 877
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Човекът чете нашият форум ,по дискретно моля ,да не му изядем хляба.

# 106
  • Варна
Кой чете ?

# 107
Нищо не разбрах. Какво имаше в постовете и на снимките?

# 108
И аз не разбрах,какво стана, и мой пост липсва.. newsm78

# 109
С две думи имаше издаваща крайният резултат информация Simple Smile + имаше жена която каза ,че знае какво е станало с двойките.Твърд противник на триене на постове.Голяма работа ,че ще се разбере края на театъра.В крайна сметка нова не поеха риска да го направят предаването в реално време ,записано гот.Сори господа продуценти ,но героите са реални имат собствен живот ,хора които ги познават виждат.Края ще се разбере по рано.Положителното е ,че не ни карат да блъскаме смс

# 110
Еееех, лоши хора  Laughing Някой от прочелите да ми сподели инфото на ЛС  Mr. Green

# 111
В групата Женени от пръв поглед във Фейса няма как да трият. И там пишат хора, които познават тройките. Има и фалшиви профили, които бълват помия само по Гергана и си мисля, че зад тях се крият бивши роднини (от първия й брак), или бивши гаджета.

# 112
  • Варна
Група ли има на мен само страницата ми излиза ?

# 113
  • Berlin
Е, тук кой трие и защо? Не мисля, че се нарушават правила на форума. В противен случай налагат цензура. Laughing
Аз не следя ФБ, моля и на мен ЛС! Hug според мен 2 месеца са много малък период и е нормално даже всички двойки да са още заедно. Все пак могат да се разведат, когато пожелаят след периода по договор.

# 114
Значи е страницата на предаването.  Simple Smile

# 115
  • Варна
Значи и аз чакам ЛС  Crazy

# 116
Аз първа си поисках и все още чакам. Whistling

# 117
  • SF
Дори и да знам кой с кого е в момента, ако предаването е интресно, аз пак ще продължа да го гледам. Така че няма от какво да се притесняват продуцентите.

# 118
В групата Женени от пръв поглед във Фейса няма как да трият. И там пишат хора, които познават тройките. Има и фалшиви профили, които бълват помия само по Гергана и си мисля, че зад тях се крият бивши роднини (от първия й брак), или бивши гаджета.

Може ли линк към тези коментари ?

# 119
Пиша от телефона и не знам как да дам линк. В страницата на предаването, под снимките на Г&Г се намират.

Общи условия

Активация на акаунт