Женени от пръв поглед - 2

• 64 925
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ти, Шушон.

Като гледам все същите неща се пишат, че била златотърсачка и т.н. , но това идва от доста съмнителни типове Mr. Green . Като знам как някои мъже обявяват всяка жена, която смята, че дохода е от значение, за златотърсачка и ми става лошо. Нейната професия е добре платена и според мен е нормално да търси някой, който изкарва поне също толкова Simple Smile .

# 121
Имането на пари е гаранция за спокоен живот,затова всички ги търсят.

# 122
Дори и да знам кой с кого е в момента, ако предаването е интресно, аз пак ще продължа да го гледам. Така че няма от какво да се притесняват продуцентите.

Peace Aбсолютно, и на мен няма да повлияе върху интереса ми !

# 123
Да помоля и аз за инфо на лични ? Embarassed

# 124
И аз се нареждам с молба за инфо на лични, че не ме свърта да разбера какво ще стане. Не, че няма да следя предаването - дори напротив Simple Smile

# 125
  • София
Нищо кой знае какво не е 
Скрит текст:
Гергана била "забъркала" някаква каша преди години с бившия мъж затова се било наложило да се пренесе в София. Имала минало.....то всички имат минало.
Друго кой знае какво интересно не прочетох.

# 126
Продуцентите на Женени от пръв поглед са приготвили някакво друго предаване от 9-ти април по нова  Mr. Green Може и да сте споменали вече, малко ви изпуснах  Embarassed
тук може да прочетете повече:

# 127
Продуцентите на Женени от пръв поглед са приготвили някакво друго предаване от 9-ти април по нова  Mr. Green Може и да сте споменали вече, малко ви изпуснах  Embarassed

Вчера му гледах рекламата на това предаване. Хубаво са решили да хванат някое обикновено момиче и да го превърнат в Пепеляшна, само не разбрах ролята на това русото грозотилище каква е. И защо трябва да плашат хората с нея по телевизията. Много важно, че ще живее на село, то като я гледам тя от там си идва - само ще разваля предаването. Иначе, като цяло мисля, че идеята е добра  Peace

# 128
  • София
Наистина е много ужасна тази русата.
Докато четях статията се уплаших да не са поканили Тоца, но се успокоих като гледах клипчето  Laughing

# 129
Аз не получих ЛС  Mr. Green но ако е това за миналото... в крайна сметка всеки човек си има минало и бивши приятели.

# 130
На тази снимка ми се вижда, че Гергана няма халка. Може само за тренировката да я е махнала де  Whistling  Снимката е от днес.
Скрит текст:

# 131
Иначе, като цяло мисля, че идеята е добра  Peace
Дано момичето не се съгласи да и коригират устните, че ако стане като русичката...

# 132
Иначе, като цяло мисля, че идеята е добра  Peace
Дано момичето не се съгласи да и коригират устните, че ако стане като русичката...

Хахахаха, одеве докато гледах рекламата точно това си помислих - тази русата си е ходеща антиреклама от където и да я погледнеш  Joy

# 133
На тази снимка ми се вижда, че Гергана няма халка. Може само за тренировката да я е махнала де  Whistling  Снимката е от днес.
Скрит текст:
Не знам за халката, но тялото й е супер !

# 134
На тази снимка ми се вижда, че Гергана няма халка.

Като се увеличи снимката на безименния на лявата ръка лъщи нещо, на халка ми прилича. Точно до нокътя.

Общи условия

Активация на акаунт