Женени от пръв поглед - 2

• 65 107
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Звезден прах и на мен ми беше много познат, особено по глас и мимики. Но снощи ме осветлиха на кого ми прилича-един мой бивш. На външен вид са един типаж, но по глас, маниери са като близнаци  Laughing
Та може и да не е  участвал никъде, просто да ни напомня на наши познати.
Георги не ми е чак толкова черен, по-скоро мисля, че не се усеща точно или не успява да изкаже по добър начин мислАта си.
Може и да не е вярни, ни ми изглежда да е бил малко загубеняк в училище, сега се опитва да е интересен, забележителен. Малко attention whore ми изглежда  Laughing .
А Гергана от началото си ми изглежда такава-мълчалива госпожица, която бърчи нос и гледа лошо, но не "слиза" на ниво да ти каже какво точно мисли и е недоволна.

# 406
Почти всичко от снощния епизод е монтаж.
Думите на Георги са изопачени, а Антония е представена в най-лошата си светлина според мен. За С и С почти нищо не казаха. Наблягаха основно на А и А.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 10:01 от Кристал

# 407
За всеки влак си има пътници.
Но се поставям на мястото на участниците...Някой да върви по петите ми и постоянно да ме наблюдава и слуша, едва ли ще се държа адекватно.
И според мен най-много дават А+А. От самото начало е така.
Другите двойки даже не мога да възприема даже.
Забелязах как А+А бяха с един куфар на аерогарата. А Г+Г с доста  Simple Smile

# 408
Гергана е абсолютно скучна жена. Сладоледче, сладко конче. Няма мироглед, който да сподели. Няма нищо в нея. Научила се е да мълчи "умно". Отговорът за първите впечатления беше просто уникално глупав. Заучени фрази от нея само слушам. Жал ми е за Георги. Има жени, които могат да си споделят много неща с него. Аз бих говорила с часове с него.

# 409
Атанас - към човека, работещ на лодките: "Два пърсън"

# 410
Гергана е в света на модата, а Георги не обича кифли...някак много раздалечени ми се виждат интересите и световете им.  Thinking

# 411
Гергана е абсолютно скучна жена. Сладоледче, сладко конче. Няма мироглед, който да сподели. Няма нищо в нея. Научила се е да мълчи "умно". Отговорът за първите впечатления беше просто уникално глупав. Заучени фрази от нея само слушам. Жал ми е за Георги. Има жени, които могат да си споделят много неща с него. Аз бих говорила с часове с него.

Абсолютно  Peace Не знам дали бих си говорила с часове с него, ама в никакъв случай не бих му мълчала  Mr. Green Поне щях да си върна жеста за впечатленията  Laughing
Гери не я виждам да води разговор и със Стефан примерно, прекалено прикрита ми изглежда, а аз не обичам такива, не може да нямаш мнение, просто е по- лесно да си замълчиш

# 412
Не знам Гергана дали е кифла, ама Георги се изложи като кифладжия.

Чак толкова откровен да бъде нямаше нужда. А оня виц за мусаката...явно не можа да се сдържи, ама беше супер тъпо.

Иначе тяхната двойка ми беше най-интересна. Надявах се, че може да се получи нещо и то по малко по-интересен начин, не веднага да се награбят като А-тата, а постепенно да открият, че са един за друг. Да видим какво ще стане.
С-тата са много готини. Много ми хареса тяхната тераса с изгледа. Изглеждат най-естествени и мисля, че ще им се получи.

А-тата са сладки. Малко са дечковци и твърде подробно ги дават, но засега изглежда си пасват добре.

# 413
  • София
Изгледах сега епизода специално с моментите на ГГ. При тях се получава неразбиране, защото мъжкото Г изобщо не знае как да се държи с жените. Пълен чук и дърво. Откровеността в този случай не е хубаво качество. Той няма как да предразположи жената да се разкрие в цялата си прелест като я обижда и то с мотив, че не отговаря на неговите представи за хубаво. Ако си мисли, че като си намери някоя сухарка програмистка подобна на него, ще  е по-щастлив, много се лъже, но се изненадвам, че на тази възраст и с този опит не го е осъзнал това. Съдбата му предлага една интересна жена, а той се чуди какви кусури да й намери, съответно Гергана се спича (то и аз да съм ще се сдухам), комуникацията не върви и така. Може да има нещо садо-мазо в него и нарочно да я предизвиква да бъде по-груба  (имала такива хора - държат се грубо до момента, в който не им отговориш със същото, после омекват). Прекалено много го ласкае тя, но подозирам, че ще му тегли една, докато той ще е човека, който ще продължи да има интерес. Но той е един изключително труден човек за комуникация и съжителстване и на нейно място не бих се занимавала.

# 414
  • Berlin
Не можах да ви изчета, снощи гледах не много съсредоточено.  Laughing
Мъжът ми гледа и слуша Георги какви ги плещи на Гергана и вика "Тоя нищо чудно, че още е сам, с всяка дума се дъни." Те пък само това показаха от него общо взето. Simple Smile Кой го изкара милионер? Не съм хванала моментите със стиснатостта.

# 415
Реших сега да изгледам епизода, ми не - трудно ми е. Само А -тата гледам. Да се кръсти предаването  "бай Ганьо" в Европа. Женското А една секунда не бих я издържала...

С&С - нищо не му се разбира на Стефан- мъка...

Г - тата като, че ли най - предпазливи и именно затова и са орязани. Тях ги даваха най - малко. А- ха да ме заинтригуват и гледам анцуг на дърво.  Twisted Evil

За втори път ще напиша зле направен монтаж и да се махне ненужната водеща! След всяка реклама нямам нужда някой да ми разказва какво съм гледала до момента- не съм дебил!  Twisted Evil

# 416
  • София

Според мен Гергана има какво да каже, не е скучна, но Георги не я предразполага, прекалено много я критикува без изобщо да я познава. И това го казвам предвид, че не й симпатизирам особено.

# 417
Изчетох коментарите и съм съгласна с всички тоя път Simple Smile
Обаче си мисля, че ни манипулират тотално с кадрите. Създават ни умишлени втълпени впечатления.

При А-тата ни наслагаха много негативен поглед към двамата, като противовес на първия епизод, където пък беше много захаросано. При тях ни показват само крайностите на махалото - или много еуфория и ниски прелитания или точно обратното. Средно положение няма. Те са стресирани точно, колкото останалите- и от случващото се, и от камерите. Насето правеше неща за пред камерите, Тонито пък се срамуваше пак заради  камерите, защото няма начин да не е наясно. Тя изобщо не е глупава или мрънкало. Здраво е стъпила на земята, както и Наско, но ни показват нарочно само детското и несигурността в действията им. Освен това кадрите не са от един ден, нито изявленията и анализите на двамата по отделно.

При Г-тата нещата и без това са трудни от самото начало, а избраните кадри `ептен ги навряха в ъгъла. Само беглите кадри, че се държат за ръка при разходките ми загатва, че нещата може да не са съвсем така. Те и двамата наистина внимават какво се случва пред камерата. Наясно са, че ще ги изядем като топъл хляб. И пак не са могли съвсем да се опазят от продуцентите. Ей голяма наука е това манипулиранетно с камерата и навръзването на фрази извадени от контекст на разговорите. Ми те през цялото време даваха какво казва Георги. Не че съм очарована от тактичността му или от чувството му за хумор, ако е било това. Не ми се вярва Гергана да е мълчала като риба през цялото време. но пък умишлено го скриха. Ще поживеем, ще видим.

При С-тата даваха много малко, защото там нямаше изявен сблъсък и конфликт, а продуцентите търсят точно това. Те също внимават пред камерата. Знаят, че изглеждат добре физически и не им пука, че ги дават разфърляни, но интимните и хубавите моменти си пазят само за тях. Браво, за което. На тях им личи, че много се харесаха, продължават да се харесват със всяка следваща минута.

Иначе съм абсолютно съгласна, за лошия монтаж на серията и накъсаното показване на двойките. Уж са се стремели да правят паралел между тях, пък се е получил един недосварен мишмаш.

Надявам се екипа да чете и да си оправи сериите и монтажа по-натам. Едва ли ще е в следващите 2-3 серии, щото те са абсолютно готови, предвид времето на снимки и времето, необходимо за монтажа на всяка серия.  Но пък имат време да подобрят нещата за последните.

Водещата наистина е облечена безумно и сложена права като бастун, без да знае къде да си държи ръцете, сред още по нелеп интериор. За разлика от психолозите, двойката "сватовници" и свещеника. Техните снимки и изказвания са перфектни, според мен. Ако сменят интериора, облеклото и постановката на водещата в кадрите, няма да е толкова дразнеща, милата.

Приятен ден и се надявам някой да се добере до повече инфо за участниците, за да не `фърляме боб Simple Smile

# 418
Водещата е напълно излишна в това предаване...

# 419
Водещата е напълно излишна в това предаване...

Както и неколкократното повтаряне на отделни сцени, Антония например поне 3-4 пъти рисува сърчицето на плажа, Наско поне 2 път се катери на дървото....Малко отегчително става

Гери май му тегли една ...в промото за следващия епизод  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт