Женени от пръв поглед - 2

• 65 759
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Апропо имат психолог, духовен наставник, сексолог само ми прави впечатление, че астролог няма.

А знаем само, че Георги е овен. Някой ако знае зодиите на другите участници - нека сподели. Интересно ми е това дали са взели предвид?

# 421
знаем само че Георги е овен.

Нямам такова животно у дома, но не съм чувала хубави работи за тях  Mr. Green
Като го гледам, май не лъжат хората  Laughing

# 422
  • София
Някой пуши ли от участниците?

# 423
Гергана става - даже тя му е много на Георги .
Поведението на Герито е точно такова каквото трябва да бъде , особено пък пред камера ..
Ако продължи в същия дух тя и не му се върже на глупостите на Георги , за нея предаването ще е трамплин . Ще намери реализация и много мъже ще се натиснат там . А Георги ако продължи в този дух .. ще има да почака да се намери някоя която да му търпи магариите

# 424
  • Тук... някъде
Определено след вчерашния епизод СС са ми най-симпатични.
Георги е пълна трагедия-скучен,сухар,комплексар,че и арогантен.На неговия фон Гергана ми се струва просто чудесна!
За Антония думи нямам-какви бяха тези реплики "И гъската ти се смее","Как не можеш да гребеш,това и АЗ го мога","Какво толкова,че си се покатерил на дърво-всеки може да се катери" ...  ooooh! И той си е Бай Ганьо,ама чак пък толкова мрънкане от нейна страна,макар и казано с дежурното хихикане.
Някой питаше дали в промото за следващия епизод не ни се струва,че Атанас награби друга жена-да,предполагам е сестра му,защото той спомена,че тя живее с мъжа си в Испания.

# 425
Гледам вчерашния епизод, че снощи гледах "Мастър шеф".  Моментите с А и А направо прескачам. Нямам нерви да слушам женското А.
Георги е много дразнещ тип. Не бих го издържала дълго.
С и С ми допадат най- много до тук.  Макар да ги дават най-малко за сега.

# 426

За Антония думи нямам-какви бяха тези реплики "И гъската ти се смее","Как не можеш да гребеш,това и АЗ го мога","Какво толкова,че си се покатерил на дърво-всеки може да се катери" ...  ooooh! И той си е Бай Ганьо,ама чак пък толкова мрънкане от нейна страна,макар и казано с дежурното хихикане.

Аз не го приех като мрънкане. Според мен тя само се закача, а той се чувства поласкан.  Heart Eyes

# 427
Догледах епизода. Като цяло-много скучно. Относно това,че Стефан е обърнал специално внимание на чашата(беше коментирано по-напред): по-неприятното за мен е,че Светлана не е махнала етикета с цената. Peace
А Георги ми се струва много скучен като събеседник.  Peace

# 428
Само на мен ли ми направи впечетление ,че Георги прекалено се кълчи за мъж.

# 429
Къде е това промо за следващия епизод  ? Нищо ново не виждам  newsm78!?

# 430
Както и в началото-продължавам да си симпатизирам на С-тата  Peace

А-тата ми простеят,сякаш им е първа връзка и на двамата,а за Г-тата нямам думи...Егати наглостта от страна на мъжкото.Съжалявам я и аз Гергана-да ти кажат ще си обикаляш е всичко друго,но не и кавалерско.Имам чувството на Гергана и се струват много кофти тия разминавания в интересите.Сигурно си мисли,че нещо са объркали човека,с когото да я свържат...

А анонса за следващата серия малко ме стресна...Какви са тия изцепки пак на Георги-няма да се разберем с тебе и т.н. ,а тя само мълчи...На моста там нещо го скастри,ама докато не се гледа не се знае нищо  Crazy

За С-тата не дадоха нищо,но при тях,предполагам няма да има проблеми,или поне не съществени и според мен двойката,която работи за бебе ще се окажат те  Peace

# 431
Само на мен ли ми направи впечетление ,че Георги прекалено се кълчи за мъж.

Явно не, щом малко по напред в темата го изкараха мека китка, би, та дори и гей. Поне с такова впечатление останах. Аз нямам такива усещания по отношение на него.

# 432
# 433
  • Перник
За сега и аз харесвам най-много С&С.
Аз пък незнам защо, но си помислих, че Светлана си е купила чашата като спомен за нея, но и е станало неудобно и я подари на Стефан.
Иначе те са ми най-естествени и подхождащи си до тук.

А&А и на мен са ми като деца, но явно са си на един акъл. Дано да са ги улучили експертите и да са щастливи заедно.

Г&Г не ги виждам заедно. Видимо е, че се разминават в много теми и ситуации.

# 434
[quote

Г&Г не ги виждам заедно. Видимо е, че се разминават в много теми и ситуации.
[/quote]Само в едно отношение са единни харесват хора от един и същи пол

Общи условия

Активация на акаунт