Женени от пръв поглед - 2

• 64 868
  • 769
  •   1
Отговори
# 645

Може би Георги е казал, че иска поддържана, привлекателна, жена с професия, със сдържано поведение, не много шумна, не много ентусиазирана (между другото, аз харесвам такива по-спокойни хора и не обичам палячовците и "душите на компанията"). Златотърсачката Гергана е посочила, че би искала мъж с професия, с доходи, със стройна фигура, с чувство за хумор.... Е какво толкова? Вие какъв профил бихте посочили за евентуален ваш бъдещ съпруг?

Тя хубаво е посочила, всеки би посочил това. Ама е получила Гошо. Някак жал ми става. На доходи и фигура го докарва, но каква е ползата, ако я презира и унижава с киселяшкото си чувство за хумор?

О, и аз харесвам сдържани и спокойни хора, но в Гергана долавям нещо, което не ми допада. Засега я виждам като жена, която върви по лед и се страхува да не се подхлъзне. Да не каже нещо непремерено, което няма да се хареса. Мълчи от притеснение да не се изложи, а може би и защото няма кой знае какво интересно за казване. Малкото, което казва, звучи заучено и изкуствено. Твърде предпазлива, направо безлична в умереността си.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 15:49 от Songes

# 646

Може би Георги е казал, че иска поддържана, привлекателна, жена с професия, със сдържано поведение, не много шумна, не много ентусиазирана (между другото, аз харесвам такива по-спокойни хора и не обичам палячовците и "душите на компанията"). Златотърсачката Гергана......

Добре, да предположим, че това е поискал и според мен го получи. Сега какъв му е проблема? Защо не подскача от радост, а прави всичко възможно да я унижи и отблъсне? И защо продължавате да наричате Гергана златотърсачка? Изяснихме вече, че не тя го е избирала, а мачмейкърите + Георги вероятно НЕ Е милионер.

# 647
  • Пловдив
Това четохте ли? http://www.plovdivmedia.com/93798.html

# 648
Това четохте ли? http://www.plovdivmedia.com/93798.html
[/quote
Не го бях чела (тук не е даван линк) за съжаление може да се окаже вярно.]

# 649
Тази статия ми звучи като преразказ на тукашните удивления  Mr. Green

# 650
Някой е упражнил безплодно захабеното си перо.  Thinking

# 651
  • Berlin
Ще кажеш, че авторката на статията е била там, че видяла как местни и туристи гледали невярващо катерещия се Наско. Ами аз пък много внимателно гледах дали няма да има реакция от околни - ами нямаше.

Esmee, много се замислих за подходяща дума. То, ако имаше такава, нямаше да ползваме ММ. Laughing Най ми се връзва сватовници. Laughing

# 652
  • SF
Добре, да предположим, че това е поискал и според мен го получи. Сега какъв му е проблема? Защо не подскача от радост, а прави всичко възможно да я унижи и отблъсне? И защо продължавате да наричате Гергана златотърсачка? Изяснихме вече, че не тя го е избирала, а мачмейкърите + Георги вероятно НЕ Е милионер.

"Златотърсачката" трябваше да е в големи кавички, но забравих да ги сложа. Сега поправих поста си. За мен, това да очакваш мъжа ти да има доходи, професия, да пътувате, да живеете нормално, да се забавлявате, да се поддържате, да си плащате данъците не е търсене на златото.
Георги не ми прилича, нито се държи като милионер, нито пък е представен в предаването като милионер.
Е, сега, има хора, които не са виждали 3000 лева накуп и човек, облечен в костюм с жилетка им се струва "голяматаработа". На мен ми се струва обикновен, съвременен човек. По-скоро се притеснява как ще задържи до себе си интереса на това хубаво момиче, което евентуално е имало доста ухажори около себе си. Затова и приказва малко глупости - нормално поведение на мъж, чието внимание е провокирано.

# 653
# 654
  • София
Esmee, много се замислих за подходяща дума. То, ако имаше такава, нямаше да ползваме ММ. Laughing Най ми се връзва сватовници. Laughing

Има си отлична българска дума и тя е СВАТОВНИЦИ.

Не й обръщайте внимание на Esmee, тя е жена, която няма мъж до себе си, но много обича да дава акъл за сериозно обвързване с такъв. hahaha

Не обръщайте внимание на Popule-то, защото така я вдъхновявате да ръси нови глупости в отговорите си. Тя си е такава - заядлива. По някое време ще "признае", че е приказвала тъпотии, без да ги мисли, само и само, за да ни провокира.

# 655
Георги и Гергана може да са много успели и умни, но шаякът прозира, както казва една съфорумка. Простеят ми, особено той. Затова харесвам А+А - това е автентична, неприкрита простотия. Натюр! Не харесвам хора, които се представят за повече, отколкото са.

Защо да виждаме хиляди левове накуп, банкови карти нямаме ли си? Цитираната съфорумка има и една приказка за българския хилиардер.  Flutter

# 656
  • София

"Златотърсачката" трябваше да е в големи кавички, но забравих да ги сложа. Сега поправих поста си. За мен, това да очакваш мъжа ти да има доходи, професия, да пътувате, да живеете нормално, да се забавлявате, да се поддържате, да си плащате данъците не е търсене на златото.
Георги не ми прилича, нито се държи като милионер, нито пък е представен в предаването като милионер.
Е, сега, има хора, които не са виждали 3000 лева накуп и човек, облечен в костюм с жилетка им се струва "голяматаработа". На мен ми се струва обикновен, съвременен човек. По-скоро се притеснява как ще задържи до себе си интереса на това хубаво момиче, което евентуално е имало доста ухажори около себе си. Затова и приказва малко глупости - нормално поведение на мъж, чието внимание е провокирано.

До голяма степен съм съгласна с мнението ти. (3000 лв. накуп са образно казани, имаме карти, ама и не много хора имат такава сума на картата си).

Но според мен Георги се държи твърде грубо, за да го извиним с това, че е мъж без опит, че е провокирано вниманието му от Гергана и се е ошашкал. не обичам такива заключения, но явно си има причина да е сам на тази възраст.

# 657
сега се включвам,само ви чета,но не издържах,до сега ми харесваха А иА,но с тия целувки прекаляват ,то бива ама тяхното е прекалено,прекалено се вживяват

# 658
  • SF
Ето, аз ви казах, че Popule просто си се заяжда. Знае-не знае, занимава пишещите в темата с това дали аз имам мъж или не.
Popule, това е темата, в която се обсъжда дали Гергана е циганка или индийка, а не моята сексуална ориентация и желанието ми дали да имам мъж.

За информация на пишещите тук само ще поясня, че никога не съм споделяла на Popule детайли от личния си живот и всичко, което пише за мен, го е родила главата й. Точно както се пише тук и за Гергана, и за Георги.

# 659
А Есме дори не се е показвала в предаването.  Laughing

Сериозно, нека не обръщаме темата на лични нападки. За никого не е приятно.

Нека и не си отнемаме правото един на друг да изразяваме и положителни, и отрицателни мнения за героите.  Peace Знаем, че всеки малко или много играе роля, и в начина, по който ги възприемаме, сценарият и монтажът никак не са без значение.

Общи условия

Активация на акаунт