Женени от пръв поглед - 2

• 65 073
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
  • SF
Ами, Songes, аз трудно схващам каква е идеята да напишеш за някого, че е циганин, особено, особено пък, ако всичко, което знаеш за този човек, е само малкото му име.

Във Фейсбук има толкова много снимки на хора с пръстени, с бебета, с готини дрехи, на море, в чужбина, бременни, сватбени.... Пълно е с демонстранти!!!!
Снимката на Гери с пръстен е демонстрация. Е, не бе, ще спре да ползва ФБ или ще си маха снимката. Ще я заподозрете тутакси, че друго демонстрира. Уф!

# 196
  • Тра-ла-ла
Женското А ми се струва по-интелигентно от мъжкото А. От друга страна явно тя няма високо мнение за себе си и съответно високи изисквания за мъже. За това не й е проблем да гледа как мъжа й се катери като шибек по дърветата и се разхожда по официален анцуг  Mr. Green Той едва ли знае, че тези мандарини не се ядат.

# 197
Ами, Songes, аз трудно схващам каква е идеята да напишеш за някого, че е циганин, особено, особено пък, ако всичко, което знаеш за този човек, е само малкото му име.

Ами, може би хората мислят, че има твърде много тен. Нещо и за лицевата й структура бяха споменали. Всичко това под общ знаменател "не ми харесва", но не е задължително да искат да я обидят. Пита се в задачата: какво толкова? Не е много деликатно изказване, но някои и за русите хора казват, че са "бозави". Никой не може да се хареса на всекиго.
Мисълта ми е Гергана да не се обижда от такива неща, а да запази достойнство. И да не стават повод за раздор в темата.

Защо мъжкото А да не се катери по дърветатаааа, питам (освен ако не нарушава някаква забрана)? Толкова е очарователно. Аз пък не харесвам бастуни скучни мъже.
Това не значи непременно, че за важните неща акълът му няма да е на място.  Peace

# 198
Женското А ми се струва по-интелигентно от мъжкото А. От друга страна явно тя няма високо мнение за себе си и съответно високи изисквания за мъже. За това не й е проблем да гледа как мъжа й се катери като шибек по дърветата и се разхожда по официален анцуг  Mr. Green Той едва ли знае, че тези мандарини не се ядат.

И на мен ми се стори, че хич няма идея дали се ядат или не, както коментираха и сутринта "гледат всички хора си седят по пейките и никои не ги яде тия мандарини, що пък да не си откъснат"  Rolling Eyes 

Антония ми хареса в сутрешния блок, повече отколкото на сватбата си. Само да махне проклетия мустак!!!

Songes според мен между това да е забавен и това да се катери по дърветата има разлика. Предпочитам мъжа да е забавен в думите си, да има интелигентно чувство за хумор, такива постъпки не са ми по вкуса.

# 199
Боже, все едно никой от вас не се е качвал по дърветата !!!!!!!! Всички сте от манастир и по на 1000 години, с малки изключения.
Нали тия хора трябва да правят нещо пред камерата, заради предаването. Някоя от вас замисляла ли се е какво прави в ежедневието си и дали ще е интересна за някого, ако я снимат?
 Въъъх, жива да не бях! Сигурно на всичките двойки им е идвало да се скрият от камерите и да се опознаят тези първи 4 дни от запознанството им, обаче не е било възможно в по-голяма част от времето.
Зрителите сме като пирани.
Хем искаме да гледаме пикантерии и да ни е интересно, да има интрига, хем как така се качвал по дърветата и плувал? То нема угодия.
Ми и аз до днес не знаех, че има декоративни мандарини, които не се ядат. Със сигурност, ако бях под такова дърво щях да поискам мъжа ми да откъсне един плод, за да го опитам, аджиба същото ли е като от магазина в Бг.  
Ма много интилигенти се изкараха некои тук.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 13:28 от seti

# 200
  • SF
Момчето скоро ще бъде строителен инженер.
Много хора (дори и капацитети, пишещи в темата) не знаят, че мандаринките по улиците на Барселона не се ядат. Лично съм го обяснявала на хора, които познавам и знам, че не са простаци, цигани и непрочели книга. Аз също от някой някога някъде съм го чула и научила това.
Дали знае или не знае самият Атанас, че мандарините не се ядат, не е от значение. Все някой в екипа, който е с тях и са заснели сцената, е могъл да го предупреди, ако въобще този въпрос ги е вълнувал.Идеята е била да се качи на дървото и да е уж забавно. Антония се кикотеше отдолу - не я показаха как потъва от срам и иска развод, както биха постъпили някои от нас.
Но те затова са подбрали Антония за Атанас, а не Антония за Стефан или Атанас за Гергана.

# 201
То и чувството за хумор не е едно и универсално. Това на Георги, например, съчетано с присъщата му вдървеност, ме отегчава, когато не ме дразни. А той целият ме дразни.
Нека се катери по дърветата мъжкото А, щом смята, че е романтично, а жена му е възхитена. За нищо по-хубаво не мога да се сетя.  Laughing

Но те затова са подбрали Антония за Атанас, а не Антония за Стефан или Атанас за Гергана.
Точно!

# 202
  • Берлин
Аз нищо забавно не намирам в маймунско поведение. Катерене по дървета в Барселона по анцуг...то даже не ми се коментира. Плуване в студените води , "за да й покажа,че съм мъж"...олеле, страхотни доказателства за мъжество. А мустакът на женското А...направо боде очи. Тази двойка ми е истински неприятна. Да видим довечера кой какво ще сътвори..
За Гергана вече казах,че ми е най-интересна. Преди време четох статия за реакцията в нета към хора, които са успели, различни и тн. Та, много ми напомнят коментарите за нея на изводите от статията - хората подсъзнателно се опитват да се идентифицират с известните. Колкото е по-голяма разликата между тях самите и обекта за сравнение, толкова по-отвратително е отношението в нета. Гергана не е красавица, но предаването не е Мис Свят. Чаровна е и фокусирана. За интелигентност не може да се коментира нищо все още. Но за целеустременост - пример постигнатото тяло, кариера.... Надявам се да не ме изненада неприятно.

# 203
Как пък не се сетих, че анцугът е проблемът.  Wink Така де, по телевизията го дават, какво си позволява?
О, и космите на женското А. Дойдохме си на думата - анцузи и косми. Есенцията на БГ-Мама!

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 13:36 от Songes

# 204
Колкото е по-голяма разликата между тях самите и обекта за сравнение, толкова по-отвратително е отношението в нета.
Ти затова ли с такова отвращение описваш А+А, за да се разграничиш напълно и тотално от прилика с тях?

А да си чула приказката, че в другите хора най-много не харесваме тези неща, които самите ние притежаваме? Mr. Green

# 205
Гергана и Георги дразнели, щото били успели и хората като не можели да се идентифицират с тях ги хейтвали. Явно много неуспели има тук.
Наско и Тони не знам защо ги хейтват. Не са успели, не са красиви, не ходят на фитнес......
Не знаех, че като се отиде на екскурзия, трябва да се ходи по улиците с фрак, например, за да се вижда от пръв поглед интелегенцията.
Много сте смешни. Честно

# 206
  • Тра-ла-ла
Мисля, че идеята на темата е всеки да си казва мнението. Обсъждаме хората, двойките, самото предаване. Нормално е да има и положителни, и отрицателни мнения. А не дружно да кудкудякаме колко прекрасно е всичко.  Mr. Green

М/у анцуга и фрака има още много дрехи, които биха могли да бъдат облечени. М/у шибека и бастуна има още поне 100 разновидности мъже Wink

# 207
Добре, че си тук, за да го науча от някого, някога.
В предаването обаче не са ни показани 100 "разновидности" мъже, а три. Всеки със симпатиите си.

На мен пък не ми е приятно да гледам как мъжкото Г хвърля жената като чувал с картофи, но за него явно това е романтиката. Не знам той при фраковете ли се води и защо, аджеба.

# 208
  • Berlin
Хорааа, пак ли до космИте опря темата!? Crazy

Шебек се пише, btw. Пък хич няма да се учудя, ако са му "подсказали" да се покатери примерно. Аз в Барселона мандарини не видях, ама може в мен да е грешката. Laughing

# 209
не гледаме модно предаване и какъв трябва да е дрес кода по време на пътуване, екскурзия и т.н.
Едва ли участниците  са си купували специално дрехи. Да не говорим, че пътешествието е било изненада за всички и е трябвало да си съберат багажа за няколко часа.
Аз мислех, че форумът е да научаваме повече за двойките, като развитие на връзките. Повече от това, което ни дават по телевизията и медиите.
На мен изобщо не ми идва на акъл да забелязвам дрехите, телата и козметичните процедури в женската и мъжката част.
Интересно ми е как са се сближили емоционално младоженците. Как се напасват.
Обръщам внимание на жестовете, усмивките, свенливостта, напрежението, откриването им.
За това следя темата.
А не за поредния "птичи погром" от стадо кокошки.
Ако не знаете какво е "птичи погром", попитайте чичко Гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт