Женени от пръв поглед - 2

• 64 924
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Тая А или е нонстоп на някакви медикаменти или не е наред с главата. Мъжът й бил си заслужил всичко-и почивката,и нея;пък тя се радвала,че той щял да я подкрепя за всичко,пък добър човек бил... Абе женоооо,как го разбра за 24 часа това
Joy Момичето си живее в приказка! Тя си е съчинила нейната си приказка и си я изживява, сватбата е нейния щастлив апогей, вярва си и си е по своему щастлива. И защо не?! Стига да има късмета да продължи така. Досадно бъбрива е, но има такива хора и те няма да се променят, защото на някой от нас са му в повече. Но да каже на Наско, че тя щяла да се справи по-добре от него на лодката... ми тъпо е.

Георги... това казал, онова казал. Ми той е овен, но просто нямате трениг с нрава на такъв. Twisted Evil Sunglasses На мен ми харесва!

С и С са чудесни просто! Те са си повече лика прилика дори и от А и А.

# 271
  • София
Талантът му бил мисли  Joy Според мен не е лош човелът, просто е дървен и малко си придава важност. Но е симпатичен, имаше някои кадри, където беше много хубав.
А и А някак ме е срам да ги гледам  Crazy

# 272
Бай Ганьо в Европа... Облякъл човека анцунга,жената пък се хили неадекватно все едно е попаднала в друга цивилизация

# 273
Само аз ли чух Наско да казва: "Два пърсън"?  Joy Joy

# 274
  • ❌❌❌
На мен пък Георги точно с това ми е забавен - щото от много "взискателност" прави такива изказвания, че... hahaha и тия вицове... Joy Но Гергана или още не се е отпуснала, или е изкуствена...

Георги ме разбиваааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!! кифла ХАХАХАХХАХАХАХА Joy Joy Joy Joy Joy

# 275
Тоз Георги много ме дразни, чак се чудя кой ми е по-самовлюбен и изкуствен при тях. Ще се окаже, че е той. Много комплексарски изказвания прави, тя е по-стабилна, интересно ми е какво ли наистина мисли за него... Simple Smile
+10, трудно ще го изтърпи някоя жена
Joy Joy Joy Joy Joy
И мен ме мъчи тоз въпрос  Peace  Laughing

# 276
А чухте ли мъжкото Г. като каза, че в една агенция за запознанства са му казали, че ще му се вдигнат повече акциите, ако се запише на готварски курс? Явно отчаяно си е търсил жена. И ме подлудява с този говор-деа знам, ни бих казал, ай да приемем фактити, ни мога идни яйца да изпържа...А кой каза, че е милионер?

# 277
  • Sofia
Бай Ганьо в Европа... Облякъл човека анцунга,жената пък се хили неадекватно все едно е попаднала в друга цивилизация
Абе,анцуг-ок,ама можеше и съпругата му да се огащи с такъв  Rolling Eyes.Малко в повече ми идва тая нейна еуфория  Naughty.
Стефан и Светлана ми харесват най-, неочаквано за мен  Hug.И той се хили малко твърде,ама е добряк,сякаш. Тя определено в ежедневието изглежда по-добре  Peace.

Гергана и Георги- средна хубост. Насилват се да се харесат,сякаш  newsm78.

# 278
  • ❌❌❌
Не се чудете какво мисли... След последния разговор... Mr. Green

Шушон Joy

Оууууууууууу, тези С-та много ги харесвам бееееееееееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 279
Георги тотално разби представите на момичето за съвместен живот и романтична приказка... Грижела се била за себе си  Stop Ето защо още е сам  Whistling

# 280
А чухте ли мъжкото Г. като каза, че в една агенция за запознанства са му казали, че ще му се вдигнат повече акциите, ако се запише на готварски курс? Явно отчаяно си е търсил жена. И ме подлудява с този говор-деа знам, ни бих казал, ай да приемем фактити, ни мога идни яйца да изпържа...А кой каза, че е милионер?
Списание Мениджър, на корицата Георги Веселинов: Как спечелих първия си милион
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10690349 … 3&oe=559EE609

# 281
Георги не трябваше да започва този разговор. Даже ми стана некомфортно да слушам, сигурно и на нея не й е било удобно Rolling Eyes .

# 282
Този Георги е краля на комплиментите просто - с тези татуировки и корекции по тялото си, създавала представа за жена, която пробива в живота с визия. Кифла била и какво беше другото, че не се сещам - нещо за морала й ли беше или нещо подобно - абе направо я удари в земята  Grinning

# 283
Горкият Г, просто иа достойна конкуренция в лицето на Гергана, което хич не му се нрави. Амбициозна, постигнала нещо в живота си, пък и жена, която се грижи за себе си. Ужас! Той се мисли за единствен и неповторим и може би е свикнал с истински кифли, за които не са му били нужни много усилия да ги впечатли. Не че той и сега прави някакви усилия. Гергана направо я съжалих. Точно пък това ли трябваше да слуша.
А-тата ме убиха. И аз много не мълча, ама това ми идва в повечко.
С-тата ме изненадват все повече и все по-приятно.

# 284
Перничанин си пише паметна бележка: Да купим на дзверо плюшена гад ... т.е подарък (плюшка) за РД на гаджето    Laughing

На Жорката, ако му бяха тръснали една кака с целулит дали щеше да е по-доволен - то угодия нема  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт