Женени от пръв поглед - 2

• 64 920
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Не мога да повярвам!
Да берат портокали (мандарини ли били)...

# 286
И за капак в рекламите показаха откъс от новото шоу "Мис Пепеляшка". Онази с губера на главата участва, "Мис джуки" май беше.

# 287
Този Георги е краля на комплиментите просто - с тези татуировки и корекции по тялото си, създавала представа за жена, която пробива в живота с визия. Кифла била и какво беше другото, че не се сещам - нещо за морала й ли беше или нещо подобно - абе направо я удари в земята  Grinning
забрави най-големия "комплимент", че "нямала умствен капацитет"  Sick
Двете AA и мандарините  Sick, Антония е голяма кикимора  Laughing

# 288
  • Габрово
Бай Ганьо в Европа... Облякъл човека анцунга,жената пък се хили неадекватно все едно е попаднала в друга цивилизация

И сега с мандарините...  ooooh! "Ваня и Моро превземат света"  Joy

# 289
  • София
Те Г-та от чудене какво да се разпитват и да си кажат,се самозакопаха.
Не ви ли писна коментирането на облеклото на Атанас,самонавивате се вие колко елекантни бихте били на тяхно място ли?!

# 290
Тоя Стефан ми изглежда нещо много познат, сякаш съм го гледала в друго предаване реалити  newsm78 newsm78 Thinking

# 291
Абе аз правилно си писах бай ганьовци.. Тоя се покатери на дървото,егати срама...а тая вместо да се възмути,просто коментира,че се радва,че му било дошло от вътре,за да я зарадва  ooooh!

# 292
А-А - всички ги виждаме,без коментар !
С-С - големи сладури са тези двамата,много им се радвам !
Г-Г -  ами струва ми се,че са доста "сухи и скучни",тя изобщо не го харесва,но може би ще хареса портфейла му,това е и целта и.То просто от Космоса се вижда .......... А за него - хммммм,още дълго ще бъде ерген ..............

# 293
Не мога да повярвам!
Да берат портокали (мандарини ли били)...
За чудене си наистина е как мандарините им на запад седят на дърветата, в интерес на истината. Тия хора за ракия не са ли чували?  Shocked

# 294
Гергана била бонбон с шоколадов отенък.  Joy

# 295
Ето и другите си имат самоснимачки, но ги ползват по-рядко явно Simple Smile.

# 296
На тоз момък - Стефан, вече му видяхме всички боксерки Joy

# 297
  • София
А това,че им осигурили хубав хотел като се върнаха заради отменения полет и им покрили вечерята и закуската Shocked ooooh!

Г-тата са стиснати. Или поне мъжкото Г. Женското Г не говори английски, що за регионален мениджър на вносна марка?

Мъжкото С погледна цената на подарената чаша. Интересно защо? Да види колко тя е похарчила за него?

# 298
Интересно ми е коя двойка е работила за бебе? В началото си мислех, че са А-тата, но може да се окаже, че са С-тата. Нали Стефан много обичал децата, а Светлана беше доволна от това.

# 299
Инфо, бегло, за едната двойка.
Скрит текст:
Прочетох в една друга тема че едната двойка била на меден месец в Малта.

Общи условия

Активация на акаунт