Женени от пръв поглед - 2

• 64 979
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
В каква реклама участва Георги?

# 256
Оффф,да пуснат субтитри на Стефан...нищо не се разбира

# 257
Joy Joy Joy Joy
И аз не го разбирам, но тази двойка е най-забавната  Peace
Георги леко ме напрегна с това "Чакай, че ще си счупя очилата заради тебе" ooooh!

# 258
  • ❌❌❌
geri-gb, май и аз така Blush инфантилни са ми, особено женското А Mr. Green важното е те взаимно да се харесват Party

С-тата са ми много истински Hug и Г-тата ми харесват Hug още не съм гласувала кои са ми любимци - чакам да ме спечелят Laughing

Що бе? Мен Георги ме кефи, струва ми се, че е от типа мъже сухари-веселяци Mr. Green

# 259
Скрит текст:
Светлана е много по-хубава и свежа без грим, и безумната прическа от сватбата, макар и уморена, макар и не спала!  Grinning

И та мен така ми хареса повече. Дори не изглеждаше злобна.
Татусът на Стефан ми хареса.

Наистина е далеч по-миловидна без грим.
Какво точно представлява татуса на Стефан newsm78 ?
Някакъв женски образ беше. Не можах хубаво да го огледам, но ми хареса.

Антония ми идва в повече. Не му завиждам на Атанас със нея...
 Скучнее тая вечер епизода..

# 260
Joy Joy Joy Joy
И аз не го разбирам, но тази двойка е най-забавната  Peace
Георги леко ме напрегна с това "Чакай, че ще си счупя очилата заради тебе" ooooh!
и мен това ми направи впечатление, големият милионер за едни очила ли е  Crazy
Определено от тяхната двойка симпатизирам повече на Гергана, Георги наистина е сухар...

# 261
E не  ooooh!двете А,-"сега се качваме на самолета,сега сме в стаята,сега искам да я кача на лодка",ама моля ви се Joy Joy Joy Joy
Много по интересни са другите двойки,поне има някакъв смислен диалог  Grinning

# 262
Само на мен ли ми се струва или Г и Г са малко изкуствени  newsm78 Имам чувството, че се държат малко дървено, изкуствено и позьорско. Дори целувките им ми изглеждат не съвсем истински

А женското А ми идва малко в повече - тя буквално не се спира. Постоянно говори нещо, а в моментите в които не говори или се хили или издава някакви звуци

За сметка на това, обаче С и С ми стават все по симпатични - много естествени ми изглеждат, много мили и усмихнати

А като цяло най-голяма фенка съм на Г и Г и затова малко ме дразни това тяхно постоянно позиране - или греша  Rolling Eyes

# 263

[/quote]

[/quote]

А това,че им осигурили хубав хотел като се върнаха заради отменения полет и им покрили вечерята и закуската Shocked ooooh!

# 264
А+А ми простеят, но пък са весели иначе аз имам една такава приятелка устата не и млъква, но се научих да не я слушам Crazy Мисля, че и мъжкото А ще се научи... Г-тата мисля, че мъжа е доста надут а жената е леко влюбена вече. С-тата само мацката ме дразни много ми е странна.

# 265
Скрит текст:
Светлана е много по-хубава и свежа без грим, и безумната прическа от сватбата, макар и уморена, макар и не спала!  Grinning

И та мен така ми хареса повече. Дори не изглеждаше злобна.
Татусът на Стефан ми хареса.

Наистина е далеч по-миловидна без грим.
Какво точно представлява татуса на Стефан newsm78 ?
Някакъв женски образ беше. Не можах хубаво да го огледам, но ми хареса.

Антония ми идва в повече. Не му завиждам на Атанас със нея...
 Скучнее тая вечер епизода..
Laughing Laughing Laughing

Фаина, и аз харесвам Георги, просто от време на време изпуска по някоя реплика, дето не ме кефи  Joy Като например - да не мислела да си взема някои обувки с токчета  Whistling Г-тата са ми най-интересни, но Стефан и Светлана много приятно ме изненадаха днес, много свежи  Peace

# 266
Тая А или е нонстоп на някакви медикаменти или не е наред с главата. Мъжът й бил си заслужил всичко-и почивката,и нея;пък тя се радвала,че той щял да я подкрепя за всичко,пък добър човек бил... Абе женоооо,как го разбра за 24 часа това

# 267
  • Тра-ла-ла
А преди това като каза на Гергана...добре, че не си носила обувки на висок ток, че щяла да е по-висока от него Grinning И бил свикнал на по-взискателни жени, а тази била... Mr. Green

# 268
Тоз Георги много ме дразни, чак се чудя кой ми е по-самовлюбен и изкуствен при тях. Ще се окаже, че е той. Много комплексарски изказвания прави, тя е по-стабилна, интересно ми е какво ли наистина мисли за него... Simple Smile
Анцугът на Атанас ме втриса направо Simple Smile.

# 269
Тоз Георги много ме дразни, чак се чудя кой ми е по-самовлюбен и изкуствен при тях. Ще се окаже, че е той. Много комплексарски изказвания прави, тя е по-стабилна, интересно ми е какво ли наистина мисли за него... Simple Smile
+10, трудно ще го изтърпи някоя жена

Общи условия

Активация на акаунт