Женени от пръв поглед - 2

• 64 941
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
А+А хич не си губят времето  Mr. Green

# 241
A+A са готини кефат ме Peace

# 242
Благодаря.
Гледам А+А. Каква нощница, каква пижама през първата брачна нощ Wink

# 243
Светлана е много по-хубава и свежа без грим, и безумната прическа от сватбата, макар и уморена, макар и не спала!  Grinning

# 244
Светлана е много по-хубава и свежа без грим, и безумната прическа от сватбата, макар и уморена, макар и не спала!  Grinning

И та мен така ми хареса повече. Дори не изглеждаше злобна.
Татусът на Стефан ми хареса.

# 245
Двете С-та ме развеселиха много  Laughing

# 246
Антония има най-много ефирно време, само философства  Laughing

# 247
Антония има най-много ефирно време, само философства  Laughing
Laughing Laughing Laughing

# 248
  • Тра-ла-ла
Не знам защо, обаче в 1ви и 2ри епизод най-много внимание обърнаха на сватбата на А и А, по-малко на С и С и почти никакво на Г и Г. Сега същото - най-интимно ни показаха А и А, по-малко С-тата. А Г-тата директно ги включиха от ресторанта на закуска Whistling Някаква тактика ли е или тъпо виждане на сценаристите и режисьорите?! Редно беше да видим по равно от всички

# 249

И та мен така ми хареса повече. Дори не изглеждаше злобна.
Татусът на Стефан ми хареса.

Наистина е далеч по-миловидна без грим.

Какво точно представлява татуса на Стефан newsm78 ?

# 250
Ми не ми допада женското А и това е
... По-детинско и повърхностно разсъждаване от нейното не бях чувала от зрял човек,с претенции за образо
ваност и интелект

# 251
Не знам защо, обаче в 1ви и 2ри епизод най-много внимание обърнаха на сватбата на А и А, по-малко на С и С и почти никакво на Г и Г. Сега същото - най-интимно ни показаха А и А, по-малко С-тата. А Г-тата директно ги включиха от ресторанта на закуска Whistling Някаква тактика ли е или тъпо виждане на сценаристите и режисьорите?! Редно беше да видим по равно от всички
И на мен ми направи впечатление, аз най-вече тях исках да видя сутринта  Joy
В смисъл Г&Г  Peace

# 252
Антония има най-много ефирно време, само философства  Laughing
Laughing Laughing Laughing
Малко е досадно. Няма нужда всяко нещо, което й мине през главата да ни го показват.
Гергана изглеждаше добре на сутринта, хареса ми тоя път, но тяхната двойка не ги дадоха от леглото, което буди моята мнителност.
Продължавам да смятам С и С за най-симпатичната двойка, забавни са и са искрени, без да се превземат.

# 253
Аз си мисля, че дават повече А-тата, защото те повече са допуснали екипа до себе си, та даже и камера са им дали да снимат лично. Това при другите не го видях, просто може би защото не са пожелали. И така повече материал се получава от А-тата.  Mr. Green

# 254
  • Тра-ла-ла
В рекламата към този епизод имаше повече интимни кадри, а нищо не показаха...Възможно е в договора на участниците да е записано кой до къде позволява да му се навират камерите. Или някаква хитринка на психолозите - най-много ни показват от най-народната двойка, а най-малко - от най-стерилната. Но така кофти се моделира мнението на зрителя. При всички положения е тъпо, че не виждаме по равно

Общи условия

Активация на акаунт