Женени от пръв поглед - 2

• 64 964
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
Винаги ще има някой по-умен, възпитан, модерен......, както и такива които  да обсъждат другите. Надявам се участниците във формата да са над тези неща и да не вземат под внимание злобните коментари. Хората търсят  реални чувства и емоции, тук темата се измести в посока търсене на недостатъци. Не знаем един ден нашите деца как ще постъпят. Пак ли ще търсите кусури на половинките им? А вие перфектни ли бяхте в очите на роднините и приятелите му?

# 226
Специално до великите гражданки!
Атанас бил от някакво село и за това бил прост и не знаел с какво точно панталонче да се разхожда из Барселона и да не се катери по дърветата.
Това момче е израсло без баща и е дошло да живее само и както може в София. Живяло е по тавани и входове, но е продължил да бъде добър човек. Намерил си е работа, която не само да издържа него, но и да помага на семейството си. Започнал е да учи и ще се дипломира като строителен инженер. САМ САМИЧЪК.
За първи път се качва на самолет в предаването.
Не виждате по-далеч от напарфюмираните си носове и обезкосмени устни.

Абсолютно подкрепям  Peace

# 227
+100 на горния пост.
Разберете, че дрехите не са най-важни!

# 228
Предаването не коя двойка е по- - по най-. Мисля, че точно за това са ни избрали да гледаме двойки с различни рангове в обществото, различни ценности и пр. пр, То е ясно, че не можем всички да бъдем на едно мнение, а това, че заявявам, че някоя не ми харесва не значи, че хейтвам. Гледайки предаването се забавлявам. И довечера точно това ще правя. Чакам да видя  Наско как покорява морета, дървета, жена  Joy
Нали сред зрителките има и такива, те, / разбира се не списват тук/ дето ще цъкат пред ТВ- то и ще викат "Гле'й к'ъв мъж! Тц, тц. и на дървото се качи- бра'о!"

# 229
Всеки има право на мустак (и въобще на косми). Не е престъпление, все пак.
Преди и аз много се вторачвах в тези неща, НО... аз Антония няма да я целувам и не ми пречи, че имала мустак, явно и на нея не й пречи (едва ли за първи път ще го чуе от нас) и не виждам причина да се вменява някаква общоприета норма за дължината на косъма над горната устна.
Мен повече ме подразни (не гледах цялото предаване) това изземване на думата в началото, което женското А причинява на мъжкото. Като цяло НЕ харесвам двойки, в които единият е официален говорител, започва безобидно и докато се усетиш... и се чудиш квостанА, къв е тоя/тая, защо вече не ми е интересен. Да, тя може да е по-бъбрива, да се мисли за по-добре изразяваща се от него, да смята, че така и така ще кажат едно и също, по-добре да го каже тя и да се свършва, но не се прави така... а и в началото на връзката са все още и такова поведение изглежда прекалено майчинско, покровителствено и на моменти нелепо спрямо зрял човек.
Обаче, въпреки това, А&А са най-сполучливият подбор на двойка, колкото пъти се замисля за единия, толкова пъти се сещам за другия, че са си лика-прилика като два стръка иглика.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 18:14 от Бона

# 230
Нали сред зрителките има и такива, те, / разбира се не списват тук/ дето ще цъкат пред ТВ- то и ще викат "Гле'й к'ъв мъж! Тц, тц. и на дървото се качи- бра'о!"
Хайде сега, аз одобрих качването на дървото, моля да се отчете!  Crossing Arms Одобрих го, защото го е направил с добро чувство, искал е да бъде романтичен. И това се е харесало на жена му, почувствала се е специална. На някои хора толкова малко им трябва, за да се зарадват.
Аз не приличам изобщо на А+А, но това не ми пречи да ги харесвам. Защото съм съгласна с това:

Обаче, въпреки това, А&А са най-сполучливият подбор на двойка, колкото пъти се замисля за единия, толкова пъти се сещам за другия, че са си лика-прилика като два стръка иглика.

По другия въпрос -не се гледа с насмешка работата на Гергана. В случая ми е смешно друго - да се гледа на регионалния мениджър с такъв респект и страхопочитание, и най-малкият намек, че Гергана не е върхът на сладоледа, да се посреща така: "ти па коя си, ма!". Затова и изобщо коментирах мнението. Запазвам си правото да мисля, че длъжността й не е особено престижна и не е атестат за постигнати професионални върхове. А че била добре платена, хубаво! Да си харчи парите със здраве. Аз няма да седна да се сравнявам с човек, чийто професионален път е толкова различен от моя. Нито ще коментирам своята работа и заплащане - този тип разговори смятам за проява на лош вкус.

А Г+Г най-общо не ми допадат, защото за мен са най-позьорската двойка.

# 231
Аз Антония не я намирам за чак толкова позитивна,както я наричат всички,това постоянно хилене...говоря за интервюто сутринта,ами още не са и задали въпроса и тя вече се хили яко,опитаха се да насочат въпрос към Атанас,тя отговаря веднага ooooh!Ами не ми е позитивна,аз го наричам хиперактивност нейното +доза властност и манипулация към Атанас.
А за мустаците,имаше мнения ,щом не и пречели Rolling Eyes,живеем в 21 век,тези външни недостатъци си ги позволяват лелки над 60 и е приемливо(донякъде Simple Smile),но на 26 години..... Mr. Green

# 232
  • Berlin
Не съм гледала интервюто, но в епизодите ги няма (мустаците).  newsm78

# 233
Точно щото живеем в 21-ви век, може да си позволи каквито иска мустаци и може да ходи както си иска облечена и направена, и слава богу, честно казано. Аз лично съм избрала да се обезкосмявам, но защитавам непопулярната теза, че това е право, а не задължение.

А може би  Атанас вече е споделил, че харесва жени с мустаци. И тя ги е пуснала...
hahaha Joy Може и така да е!

# 234

А може би  Атанас вече е споделил, че харесва жени с мустаци. И тя ги е пуснала...

# 235
  • София
Аз също съм на мнение, че експертите са проучили добре участниците и едва ли ще свържат Георги с ромка, така че спрете да повдигате този въпрос.

Защо, какво им е на ромите? newsm78
И какво, ако е ромка, но не се декларира като ромка? Все пак, етническата принадлежност е лично право на индивида, така че съвсем спокойно циганин може да се има за българин. Не е ли точно това целта на интеграцията? Така че, стига сте спекулирали и дискриминирали. Смятам, че само ако изрично е упоменато, че не желаят хора от друга религия, раса и етнос, мачмейкърите могат да се съобразят. Иначе съвсем спокойно може да се окаже, че духовната половинка на някого е...с друг цвят на кожата примерно. Гергана дори да е циганка, няма значение. Не е грозна, но на мен ми изглежда като циганка.

Ами, Songes, аз трудно схващам каква е идеята да напишеш за някого, че е циганин, особено, особено пък, ако всичко, което знаеш за този човек, е само малкото му име.

Ама ти нещо против циганите ли имаш? Thinking Какво, ако е циганка?

# 236
Антония и Атанас са като Пижо и Пенда, като Куку и Пипе Simple Smile

# 237
Искам да попитам знаете ли коя е песента която започва всяко предаване когато излезе водещата....много ми е позната но не мога да се сетя....помогнете ми ....

# 238
Атанас е дошъл от някое родопско село до колкото разбрах. Защо очаквате нещо повече от него newsm78 ?  Виждам, че поне Антония се е сетила, че може да ги глобят заради поведението му, но сигурно не е искала да чете конско пред камерата. Може би, в бъдеще, ще успее да му постави някакви граници.
Само да вметна, че хората от Родопите независимо от село или град, са най-сърдечните и доброжелателни хора.
А ние не знаем дали не са го накарали да го направи.

# 239
Приятно гледане!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт