Женени от пръв поглед - 2

• 64 912
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Не гледам много задълбочено и още не им знам имената, но автотенекеджията се хили много дразнещо.

# 301
Личната ми класация към момента в низходящ ред:

1. А+А ме кефят все повече. Сладури! Атанас получава бонус точки за некадърното си гребане, напълни ми душата.  Party

2. С+С са ми мааалко по-симпатични, но все още съмнителни, особено тя. А той е голям лигльо. Ще ги наблюдавам все така безжалостно!

3. Г+Г и преди бяха гадни, но сега заораха в дъното. Прости, скучни, сковани, той е постоянно пиян.  Stop

# 302
Ми той Стефчо всяка втора дума му е секси  Mr. Green
Е как Герито проговори английски,много и съчувствам с това "Жоре" Rolling Eyes и неговите "бисери"
Това за АА ,бай Ганьо в Европа,много точно smile3521

# 303
Мъжкото А ми идва в повече то не качване по дървета, плуване във студена вода... Женското от 30 мин все не и харесва нещо не, че няма защо... Има нещо в това момиче или от 30 мин. почва да ми харесва какви разсъждения има

# 304
Личната ми класация към момента в низходящ ред:

1. А+А ме кефят все повече. Сладури! Атанас получава бонус точки за некадърното си гребане, напълни ми душата.  Party

2. С+С са ми мааалко по-симпатични, но все още съмнителни, особено тя. А той е голям лигльо. Ще ги наблюдавам все така безжалостно!

3. Г+Г и преди бяха гадни, но сега заораха в дъното. Прости, скучни, сковани, той е постоянно пиян.  Stop
Peace Peace

# 305
Тези дето работят за бебе са си А-тата, според мен.

# 306
Хаха, Антония е адска мърморана. Ще е от тия жени, дето дуднат на мъжа си за всичко и непрекъснато. Laughing Атанас, обаче, няма да избяга според мен. Ще стане един мил чехльо.

Тони, спри се малко! Не може да дресираш един мъж на третия ден от познанството ви, въпреки обстоятелството, че ви ожениха. Остави го тоя човек да диша, ти го настъпи не само в съвета след подписването, ми направо на врата му стъпи! И говори по-малко бе, леле... ooooh!

# 307
Тези дето работят за бебе са си А-тата, според мен.
И аз така си мисля.

Инфо, бегло, за едната двойка.
Скрит текст:
Прочетох в една друга тема че едната двойка била на меден месец в Малта.
Това не е тайна, казаха го в предаването, Стефан и Светлана са двойката в Малта.

# 308
Хаха, Антония е адска мърморана. Ще е от тия жени, дето дуднат на мъжа си за всичко и непрекъснато. Laughing Атанас, обаче, няма да избяга според мен. Ще стане един мил чехльо.
Да, но според мен той иска това и ще е благодарен да бъде нейният чехльо.  Heart Eyes

# 309
  • София
Изпуснах голяма част от предаването, че следя Мастър Шефа, ама Георги май се е поизложил...

# 310
Tаз Антония много грозна и тъпа.

# 311
Изпуснах голяма част от предаването, че следа Мастър Шефа, ама Георги май се е поизложил...
Peace Peace Peace

# 312
Ужас.........
Г-Г - паднаха ми в очите,особено той,може и да има пари,ама си личи, че не е щастлив и така ще бъде още дълго .........
А Гери кой я излъга, че е страшната красавица - божееееееееееее ...........

# 313
  • ❌❌❌
Гергана ще си обикаля rotfImao rotfImbo rotfImao

# 314
Герито ли имаше един развод  newsm78 Ако е тя този ще и е втори  Hug

Общи условия

Активация на акаунт