Женени от пръв поглед - 2

• 65 019
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Бе няма ,, не искам,,  - една бира ще пиеш поне Laughing
Та  как му се откъсна от сърцето това куатро формаджи .... Даже не я остави тя сама да си избере - сакън де не поръча нещо по-скъпо

Е той не поръча ли пица за себе си, в смисъл всеки си поръчва каквото иска. Просто дадоха само него как гледа менюто.

Ами именно - като е виден милионер, да си поръчат нещо по-така. В Италия пицата не е най-доброто, което може да се консумира в заведенията. Wink Можеше да поотвори кесията и да похапнат нещо наистина добро и да впечатли жена си. Гледам, че пиха и чаши вино евтинджос, щото това на чаши е евтиното вино, водят го домашно в Италия, нямаше поръчана бутилка...Тоя е милионер друг път.

# 376
Гери,бягай далече от Гошко,той не е за теб....... Не че и ти си цвете за мирисане дееееееее
Изобщо не си отивате,а може би вече не се и понасяте !
Може ли така да се излагате,дълго ще бъдете подигравани,а иначе претенциите ви големи...........
Жалко за Вас,млади хора !!!!!!! Жалкоооооо

Приятна  вечер на всички !

Още едно доказателство,че щастието не се купува с пари !
Втори развод за Гергана, самотен и нещастен живот за "богатия и умен" Георги ......  

newsm78 #2gunfire Peace

# 377
Аз пък го харесвам Георги  Mr. Green И Гергана харесвам, но двамата заедно определено - не. Напрягат ме само като ги гледам.

Peace  Peace Peace

# 378
ДВА ПЪРСЪН  Rolling Eyes

# 379
  • София
На мен епизода тази вечер направо ми беше скучен. Нищо съществено не показаха, Повтарят и разтягат минали неща, а уж новото е празно и безинтересно. С това темпо няма да имам нерви да го изтрая до края.

А-тата са едни обикновени хора със своите странности. Ако с времето успеят да се освободят от "еуфорията" и да се примирят с партньора може и да имат бъдеще.

С-тата изглеждат най-нормални и с най-реални шансове за успех. Светлана не знам защо на сватбата я бяха окарикатурили така. Сега изглежда много по-симпатична, мила и приятна.

Г-тата - трагедия. Жалко за Гергана. Толкова ли нямаше кандидати, че трябваше точно този Г да изберат. Определено съм силно разочарована от последното видяно. Тоя мухльо не заслужава никоя жена. Надут пуяк с комплекси и претенции но празен от съдържание. От самото начало ми изглежда недобре и някак педалски, а вече е и откровенно отблъскващ. Ужас.

# 380
Хайде тук като стадо всички видите ли съжалявате Гергана  ooooh! Това, че във визитката си е погледнала малко по-сериозно и се е почесала там, където не я сърби, не я прави много умната и интелигентна. Супер прикрита ми е, не мога да разбера що за стока е. А Георги поне се показа, че е смотан  Mr. Green А бе и двамата ме напрягат. Единият си пази парите като очите си, а другия би направил всичко да се докопа до тях.
Симпатизирам най-много на С-тата, най-нормално за сега се държат те  Simple Smile

# 381
А от къде всички стигнахте до извода, че Георги си пази парите?  newsm78 Аз нещо с едно око гледах тая вечер, нищо съществено не дадоха. Следващия вторник май ще се вадят кирливи ризи  Wink

# 382
Няма овни на другия бряг ли  newsm78
Много остроумно! Mr. Green

# 383
А от къде всички стигнахте до извода, че Георги си пази парите?  newsm78 Аз нещо с едно око гледах тая вечер, нищо съществено не дадоха. Следващия вторник май ще се вадят кирливи ризи  Wink

Е там като започна да обяснява какво му и било първото впечатление като я е видял в ритуалната зала. Взе да пелтечи нещо от сорта, че му се видяла кифла (които индивиди явно той не харесва, като се имаше предвид с тона, с който го каза). Явно се е парил от такъв вид жени или е чел в дебелите буквари за тях и историите, които се носят за кифлите  Mr. Green

# 384
..., а другия би направил всичко да се докопа до тях.
Тя се омъжва на сляпо. Как ще е с него за парите. Наличието на хубаво тяло, спортен хъс и по-умерено изразени емоции не са свързани непременно със златотърсене. За да се запише момичето в това предаване, значи че отчаяно търси разбиране и любов, ако искаше пари, щеше да ги търси там, където е сигурна че ги има.

# 385
  • София
Е там като започна да обяснява какво му и било първото впечатление като я е видял в ритуалната зала. Взе да пелтечи нещо от сорта, че му се видяла кифла (които индивиди явно той не харесва, като се имаше предвид с тона, с който го каза). Явно се е парил от такъв вид жени или е чел в дебелите буквари за тях и историите, които се носят за кифлите  Mr. Green

Аз изобщо не разбрах защо му трябваше да й обяснява каква му се е сторила в началото, като не се знае дали няма да се окаже прав впоследствие. И въобще - доста неща каза, които беше в негов интерес да премълчи.
Антония и тя - "Той е готов на всичко за мен."  ooooh!

# 386
  • Тра-ла-ла
99% от ФБ коментарите под снимка на Г и Г са срещу Георги. А дори и той е писал...ъф корс в типичния стил "а, бе, я си ..." Laughing
Скрит текст:
George Veselinov Абе къде е Краси Средкова да ви обясни

# 387
ОФФФФФ тая Антония няма по-противно същество !!!!!!

# 388
Гошко "хубавеца" се е панирал от страх  newsm03
Много неуверен и несигурен се чувства .. сигурно защото е забравил как се общува с жени ..
или въобще никога не е знаел .
Има некво маниернечене  у него, което е супер неуместно за случая .. мирише ми на драма  newsm53
А момата пък е прекомерно спокойна, чак ме изненадва приятно ..
Не знам туй сичкото , дали е постановка за да са интересни и да се говори за тях ..
Но ако нещата не се завъртят на 180 градуса .. ще стане мазало  Thinking
Мъжа супер стресиран .. жената хипер спокойна .. един друг се неутрализират  tooth

# 389
Тази корица в сп.Мениджър е колаж! В сайта им такава корица няма! Има архив от няколко години назад и такава липсва...

Общи условия

Активация на акаунт