Женени от пръв поглед - 2

• 65 034
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Уффф, много противно ми стана това мъжко Г. Изобщо не харесвам мъже, които се имат за свръх интелигентни и всички трябва да им слушат безсмислените брътвежи. Като бял ден се вижда, че има ниско самочувствие, което се опитва да прикрие с парите си (Кой мъж ще се притеснява от жена си на токчета? Да взима пример от Бърни Екелстоун. И още  - голям нос имал, голямо чене... ). Сууупер нахален - сама щяла да си пътува. Да бяга момичето, докато има шанс. И милиардер да стане, не знам кой ще го изтърпи.

Двете С-та са един за друг. Истинско удоволствие да ги гледа човек.

Двете А-та - да плачеш ли, да се смееш ли... Той се опитва да се направи на супермен, а тя главно му реже крилцата. Кой каза от тези велики "мачмейкри", че щели да направят едно хубаво патриархално семейство? Това или ще е тотален матриархат, или нищо няма да излезе.

За другата седмица - не се научиха да правят анонси и това е. С-тата няма ли да участват или какво?

С 2 думи - много силно начало на предаването, но и много бързо почнаха да дърпат надолу. Дано ме изненадат приятно.

# 361
Георги каза, че не си харесва големия нос и захапката. Защо не ги оправи? Обратната захапка се коригира в детските години. Странно защо майка му не го е завела на ортодонт. Може така да си го е харесвала.

# 362

Бе няма ,, не искам,,  - една бира ще пиеш поне Laughing
Та  как му се откъсна от сърцето това куатро формаджи .... Даже не я остави тя сама да си избере - сакън де не поръча нещо по-скъп

Нали не мислите ,че сами си плащат.

# 363
Защо мъжкото А да не се катери по дърветатаааа, питам (освен ако не нарушава някаква забрана)? Толкова е очарователно. Аз пък не харесвам бастуни скучни мъже.
Това не значи непременно, че за важните неща акълът му няма да е на място.  Peace
Но не значи и обратното.

Само С и С не си правят забележки.
Другите двойки си ги позволяват. Познават се от толкова малко време, а вече натрупаха материал, който да разработват, за да променят партньора според собствените си очаквания и изисквания.

# 364
Бе няма ,, не искам,,  - една бира ще пиеш поне Laughing
Та  как му се откъсна от сърцето това куатро формаджи .... Даже не я остави тя сама да си избере - сакън де не поръча нещо по-скъпо

Е той не поръча ли пица за себе си, в смисъл всеки си поръчва каквото иска. Просто дадоха само него как гледа менюто.
А тази Светлана продължава да ми е антипатична. А днес като видях ужасните дънки  с които беше  ми стана още по неприятна

# 365
Днес мой познат които е  мека китка .. каза че познава от "техни сбирки" Георги. Rolling Eyes

Може би е би?! Това би обяснило доста поведението му..

# 366
Не би го обяснило, ако беше така, щеше да знае как една жена мечтае да се държат с нея.

# 367
  • София
Pinko, ти хвърли бомбата  Crazy

Вече ми е жал за Гергана.

# 368
Днес мой познат които е  мека китка .. каза че познава от "техни сбирки" Георги. Rolling Eyes

Shocked А може пък да иска да заблуди мама и кака, че се опитва да се ожени.
Аз още не съм го изгледала цялото предаване, че гледах Мастършеф.

# 369
Айдеее, имаме новина-мъжкото Г. било би кънект.

# 370
Ко пък не ви харесаха боксерките на Стефан?  newsm78 нека си се разхожда момчето  Laughing  Wink
Как пък от това, което написах, разбра, че не ми харесват?! ooooh! Много обичам като прочете някой нещо, не го разбере, обаче има много важно мнение, което държи да сподели и си го преобразува както на него му харесва. Rolling Eyes

# 371
Днес мой познат които е  мека китка .. каза че познава от "техни сбирки" Георги. Rolling Eyes

Още, когато го видях в първия епизод си помислих, че е скрит гей, заклевам се...... smile3521

# 372
Аз пък го харесвам Георги  Mr. Green И Гергана харесвам, но двамата заедно определено - не. Напрягат ме само като ги гледам.

# 373
Хаха, не сте в ред!  hahaha Чудя се какъв още ще го изкарате Георги?! Twisted Evil Впрочем, не е с обратна захапка, а с изнесена долна челюст.

# 374
Хаха, не сте в ред!  hahaha Чудя се какъв още ще го изкарате Георги?! Twisted Evil Впрочем, не е с обратна захапка, а с изнесена долна челюст.
Няма овни на другия бряг ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт