Женени от пръв поглед - 2

• 65 087
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
и кое му е интересното - иск за разваляне на дарение между роднини

# 481
  • София
Гледайки профила на Георги във ФБ и по-точно заглавната снимка

мисля че с това той недвусмислено показва отношението си към Гергана - а именно, че друга е по-важна за него. Mr. Green

# 482
  • София
Някой дали ме чу , дали не му се струва познат Стефчо от някъде?  Thinking Thinking Според мен е ил в други предавания, което би обяснило и защо тая двойка се оказа най смислената, ако те са актьори......

.....
Много ми е познат,не мога да се сетя от къде newsm78 newsm78 newsm78...

loveforever,това не беше ли сестра му?

# 483
С последната снимка ,,адвокатите,, на г-н Веселинов категорично доказаха, че на някаъв етап от живота си Гергана е била с по-къса коса... Потресаващо разкритие  Laughing
Косата и е вързана, просто има бретон.

В "Марс и Венера" няма Стефан.

# 484
  • София
Това е сестра му.

# 485
В Марс и Венера имаше Стефан, но беше друг. Стефан Роглев, ако не му бъркам фамилията (бившия на Ели Кучкова).  Laughing

# 486
  • От липите до сините камъни
Здравейте,къде мога да гледам снощното предаване,че го изтървах вчера.Благодаря

# 487
Гергана по-добре да си търси друг мъж, този едва ли е за нея!
Само как говори с ирония, разпитва я, даже имам чувството,че едва ли не и се подиграва!

СС са ми най-симпатични и изглежда,че се забавляват и си допадат.
АА също са ми симпатични, но малко хихихканията ми идват в повече.

Трябваше да дават поне по два епизода на седмица, така се разводнява, аз лично до другият път ще забравя какво съм гледала.

# 488
  • густо майна Филибето
Гледайки профила на Георги във ФБ и по-точно заглавната снимка
мисля че с това той недвусмислено показва отношението си към Гергана - а именно, че друга е по-важна за него. Mr. Green

Предполагам , нямат право да ни информират по какъвто и да е начин каква е развръзката на връзката Wink Ако е с нея - ще е ясно за всички -какво има да гледаме тогава? Grinning

# 489
  • Berlin
Как му беше фамилията на Стефан?

# 490

http://vbox7.com/user:jeneniotpruvpogled?p=allvideos

# 491
  • София
В Марс и Венера имаше Стефан, но беше друг. Стефан Роглев, ако не му бъркам фамилията (бившия на Ели Кучкова).  Laughing
LaughingНе ми напомня само по име Laughing.Всъщност освен външно,типичната усмивка и притихване на тона,както и лекото провлачване на думите -има нещо специфично в начина му на говорене,то най-много ми напомня на някого...Мога да се обзаложа,че съм го гледала някъде,но къде newsm78?

п.п.Стефан Каръбски-нищо не намирам за него...

# 492
  • густо майна Филибето
Снимки на Стефан http://www.sibir.bg/index.php?page=photoGallery&aid=194284

# 493
  • От липите до сините камъни

http://vbox7.com/user:jeneniotpruvpogled?p=allvideos

Благодаря  bouquet Hug

# 494
Искам и аз да се запиша в темата  Mr. Green

Снощи за първи път гледах цяла серия. Преди това много симпатични ми бяха А и А, но след снощи това момче не ми допада с изцепките си. Разбирам момичето защо се чувстваше неловко. И моя да се катери по дърветата, да се къпя в морето посред зима с идеята да ме впечатли, то само ще ме отблъсне. И каква беше тази глупост, че го направил, защото я обичал? Те не се ли познават от вчера? А това изконсумирване на брака на първата среща когато са си говорили само 2-3 часа... Това не е свалка за една нощ, алооо  ooooh!

Г и Г не са ми особено интересни, не заради друго, просто това позиране и заяждане на дребно не а ми по вкуса.

Най-адекватни са ми С и С и от снощи насам много ги харесвам. Едни такива шматки психопати, не спират да се опознават, доворят, абе точно някакво нормално зараждане на връзка виждаме. Млади, готини, интересни.
Като жена, ако трябва да избирам от мъжете, бих избрала Стефан  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт