Женени от пръв поглед - 2

• 65 103
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
http://play.novatv.bg/programi/mars-i-venera/epizodi?id=6228 ето ги епизодите,но може и просто да има прилика с някой...

# 466
От фейсбук:
Моите специални адмирации към г-н Веселинов- наистина има способността да разбира коя жена си струва и коя не - и то на доста ранен етап! Съжалявам, че отнесе целият негативизъм и подигравка от страна на предаването, че не проучиха добре неговата половинка! Въпросната Гергана е известна в родните си среди като "Гица Бърбъна", но освен страстта си към чашката има и такава към наркотичните вещества и по-конкретно- кокаина, именно затова е и нелепата й татуйровка, която гласи да имаш вяра и да пребориш зависимостите. Известна като парти момиче и такава за лесен и безразборен с*кс. Дали човек може на 30 години да се промени? Само хора, които не я познават могат да се заблудят, съжалявам за зрителите, явно целта й е да стане известна по този крив и евтин начин, но вместо да стане известна, тя получи поредният удар в гърба и поредният зарязал я мъж- 100% карловска ромка. Успех на Георги и успех на нея- този път трябва да смени държавата. Доста хора подсказаха за славното и минало по-рано, но това е нелепо да нападате този човек, че просто прозря каква актриса е.
Даже е пуснал снимка с Гери като по-млада с къса коса. Дали може това да е вярно?! Ако - да, значи специалистите са страшни некадърници, да не проучат миналото на участниците?!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=500652793422062&set= … ype=1&theater

# 467
  • Berlin
Това предаване не съм го гледала. Иначе аз си му разбирам всичко на Стефан като говори, забавен е. Laughing И с тая усмивка е един път. Simple Smile

Айде, айде, да дойде и някоя бивша на Георги и ще разберем той защо е сам. Peace Whistling

# 468
Здравейте, момичета Simple Smile
Изчетох всички коментари и се записвам и аз да Ви следя Simple Smile

Харесва ми предаването, въпреки, че вчерашния епизод ми се видя малко скучен.
И трите двойки са ми интересни.

А-тата- харесваха ми малко повече в началото. Сега ми напомянят за ранните ми студентски години, прекарани в Студентски град. Там гъмжеше от субекти, подобни на Атанас и Тони. Леко са комични, но го отдавам на притесненията от заобикалящите ги оператори.

С-тата-държат се напълно нормално- като зрели хора в началото на връзката си. Струва ми се, че има привличане между тях (за любов още не може да става дума), както и взаимна симпатия. В момента още са на етап опознаване.

Г-тата са ми най- интересни. Още от самото начало се зачудих защо са ги събрали. Не мисля, че само затова, че двамата имат кариера, означава автоматично, че са подходящи един за друг.
Относно Георги -познавам двама мъже,които ми напомнят на него- получават над средната заплата за страната, умни са и доста взискателни към хората, с които общуват. И двамата в момента са щастливо обвързани, но не и с жени от типа на Гергана.
Не че момичето е лошо или нещо такова, но някой мъже не само не харесват момичета, с джуки, гърди, солариумен тен и татуировки, но и не ги възприемат насериозно.

Относно Гергана-струва ми се доста прикрита. Не е нормално човек да е толкова хрисим и спокоен и да не покзава никакви емоции.
Нямаше нужда да твърди, че е от Пловдив, като всъщност е от Карлово:http://pravno.net/dyrjaven_vestnik/broi-83-18-10-2005-g-/538/p31.
Иначе е симпатично поддържано момиче, но според мен играе някаква роля за пред камера

# 469
Може ли ФБ на Георги,искам да го видя на рекламата за паста за зъби,никъде не я откривам.
https://www.facebook.com/geo100v?fref=photo

# 470
Е то сега момичето ще го изкарат по-черно от дявола и въпреки това, не оправдава неговата публична грубост, глупави изказвания и недодялани подмятания. Ако си умен и интелигентен има си и съответните начини да покажеш на един човек , че не искаш да си с него и  не е твой тип, не да се гавриш с хитринки и остроумни лавчета и подмятания.

# 471
Предимно гледам предаването и съм изпуснала почти цяла тема.
Някои коментари и заключения тук са абсурдни. Един чул едно, друг си съчинил второ от недоглеждане, третия чул недочул добавил и той мерудия и стана манджа с грозде.
Все едно различни предавания гледаме.

Георги не е би, не е и гей.

# 472
....
Даже е пуснал снимка с Гери като по-млада с къса коса. Дали може това да е вярно?! Ако - да, значи специалистите са страшни некадърници, да не проучат миналото на участниците?!

Много смешно взе да става - някакви наркотици, алкохолища, безразборен секс и пр. и слага снимка за доказателство - явно, че я познава. Проблемът е, че снимката е част от групова снимка, с повече от двама човека, и на всичко отгоре на нея Гергана изглежда доста неугледно, но за сметка на това извършваща здравословна дейност. Явно човекът, който публикува, разполага само с тази групова снимка, защото аз поне в никакъв случай не бих избрала точно тази снимка, ако искам да внуша, че един-коя си е мъжемелачка със склонност към наркотиците.

# 473
  • Тра-ла-ла
Със сигурност Гергана многократно е искала да удари "умника" Георги със словесен или физически шамар. Но от етика си е мълчала първите 2-3 дни и изчаквала да види дали поведението му ще се промени или ще си остане ръб до края. Пък и да не си прецаква почивката и следващия 1 месец. Със сигурност по договор живи или умрели са задължени да се изтраят.

# 474
Стефан може да е играл я "Сделка или не", я "Националната лотария"  Mr. Green И на мен ми е позната физиономия. Или просто защото ми прилича на един познат от "фейсбук-приятелите" ми  Mr. Green

# 475
Имаше преди 1-2год. едно предаване по Нова тв ,мисля,че Камелия го водеше,пак беше за сватосване,но този път се виждаха момите и ергените...та там май сме виждали Стефан,и на мен ми е познато лицето Thinking

п.п. "Марс и Венера" е предаването
И на мен ми е познат Стефан. Точно за същото предаване се сетих и аз, но не ми се търси по епизоди да видя.  Simple Smile

# 476
  • София
Тази Гергана ако е излъгала откъде произхожда е много малоумно, не се ли сеща, че има хора, които я познават. Абе работата на ГГ наистина е много дебела, но пък няма как от предаването да се разбере.

# 477
От фейсбук:
Моите специални адмирации към г-н Веселинов- наистина има способността да разбира коя жена си струва и коя не - и то на доста ранен етап! Съжалявам, че отнесе целият негативизъм и подигравка от страна на предаването, че не проучиха добре неговата половинка! Въпросната Гергана е известна в родните си среди като "Гица Бърбъна", но освен страстта си към чашката има и такава към наркотичните вещества и по-конкретно- кокаина, именно затова е и нелепата й татуйровка, която гласи да имаш вяра и да пребориш зависимостите. Известна като парти момиче и такава за лесен и безразборен с*кс. Дали човек може на 30 години да се промени? Само хора, които не я познават могат да се заблудят, съжалявам за зрителите, явно целта й е да стане известна по този крив и евтин начин, но вместо да стане известна, тя получи поредният удар в гърба и поредният зарязал я мъж- 100% карловска ромка. Успех на Георги и успех на нея- този път трябва да смени държавата. Доста хора подсказаха за славното и минало по-рано, но това е нелепо да нападате този човек, че просто прозря каква актриса е.

И да е вярно, не виждам това как оправдава липсата на такт на Георги ?! Снимката дори не е ясно, дали е нейна, пък и да е нейна нищо не доказва.
Като гледам профила на човека написал тези неща, ми се струва, че е загорял чалгаджия, който не е бил огрян от момичето и сега се пръска по шевовете от яд.

ПП - кокаина е скъп наркотик, дори за регионален мениджър  Laughing .

# 478
E, като вземете така да се изказвате ! Виното беше от бутилка налято, освен това се съмнявам те да са плащали сметките си  Wink!

Част от сметките вероятно - нали не мислите,че при склонността на българина да се разпищолва при аванта биха ги оставили да харчат без ограничение? и мисля,че Георги подсказа горе-долу колко им е лимита за вечерята  Wink

С последната снимка ,,адвокатите,, на г-н Веселинов категорично доказаха, че на някаъв етап от живота си Гергана е била с по-къса коса... Потресаващо разкритие  Laughing

# 479
Нямаше нужда да твърди, че е от Пловдив, като всъщност е от Карлово:http://pravno.net/dyrjaven_vestnik/broi-83-18-10-2005-g-/538/p31.
Иначе е симпатично поддържано момиче, но според мен играе някаква роля за пред камера

Хм, тогава е била на 20 години. Интересно е, че ответницата, която я призовава в съда е със същата фамилия - Капзамалова newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт