Женени от пръв поглед - 2

• 65 100
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
  • София
99% от ФБ коментарите под снимка на Г и Г са срещу Георги. А дори и той е писал...ъф корс в типичния стил "а, бе, я си ..." Laughing
Скрит текст:
George Veselinov Абе къде е Краси Средкова да ви обясни

Красимира Средкова е преподавателка от СУ по трудово право. Съмнявам се профила да е истински, не вярвам така да се излага Rolling Eyes

# 391
  • Тра-ла-ла
99% от ФБ коментарите под снимка на Г и Г са срещу Георги. А дори и той е писал...ъф корс в типичния стил "а, бе, я си ..." Laughing
Скрит текст:
George Veselinov Абе къде е Краси Средкова да ви обясни

Красимира Средкова е преподавателка от СУ по трудово право. Съмнявам се профила да е истински, не вярвам така да се излага Rolling Eyes
Да, май някъде се коментираше, че профилът е фалшив/краден и е за отмъщение. Но явно Жорето чете ли чете мненията за себе си Crazy

# 392
Лично аз от сърце бих турила и един коментар с/у Гергана. Язък, че нямам фб. Sad

# 393
Днес мой познат които е  мека китка .. каза че познава от "техни сбирки" Георги. Rolling Eyes

Може би е би?! Това би обяснило доста поведението му..

Наистина хвърли бомбата с това Laughing .

В промото за следващия епизод ми изглежда някак разстроен. Може би е почнал е да приема нещата на сериозно и сигурно се е усетил, че трябваше да премълчи някои неща.

# 394
Някой дали ме чу , дали не му се струва познат Стефчо от някъде?  Thinking Thinking Според мен е ил в други предавания, което би обяснило и защо тая двойка се оказа най смислената, ако те са актьори......

Георги си е комплексар от всякъде, види ли хубава жена с тату , било клише за тъпа жена и най нагло я подиграва тънко с цел да изтъкне вижте я тя е тъпа, какво правя аз великият крал с нея  Shocked лелеее как ги обичам такива льольовци , да си разменям любезности с тях,  мейкърите не са се преценили хич, може ли да му изберат подобна жена , кротка да я мачка, то си гавра това. То пък да си леко глупав, което не го твърдя за нея не  е лошо в сравнение да си арогантен комплексар, идиот, макар и интелигентен и умен, граничи с психопатия това.  Shocked

# 395
Днес мой познат които е  мека китка .. каза че познава от "техни сбирки" Георги. Rolling Eyes

Може би е би?! Това би обяснило доста поведението му..
Може китката да е мека ,но други работи са твърди.Големи простотии пишеш.

# 396
Айде бе хора как се казва песента от предаването когато говори водещата и малко накрая на епизодите я пускат пак ....помогнете ми не мога да се сетя коя е.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 397
  • густо майна Филибето
От кой ръкав ги изкарахте тия твърдения за меката китка и че е стиснат, не знам. ooooh!
 И сега като се повтори 100 пъти всички ще се вържат. Ами не му е лесен сигурно характера на човека, но пък и всички думички са извадени от контекста. Не зная кой ги е събирал тия двамата, но на мен не ми изглеждат подходяща двойка. И ако е така наистина, няма как да не се изнервят от денонощното присъствие на другия.

А-тата са ми много комични и сладки едновременно, той с усилията си да я впечатли подобно на ученик от начален курс, а тя уж не разбира защо го прави Laughing Обаче като се качи Ганьо на дървото, тя отдолу му подвиква - дай още, още, и пъха в джобовете  hahaha

С-тата засега са ми най-приятни за гледане.

# 398
# 399
Хм...разочароваха ме снощи Г-тата, а ми бяха най- интересни, т.е. непредвидими.

Сигурно  е много стресиращо някой постоянно да те снима, много трудно им вървеше разговора, по- скоро монолога, защото Георги беше ужасно спечен, изложи се ужасно с представите си за нея, можеше да и ги спести, никой не е казал, че трябва да е толкова откровен пред камерите Mr. Green
Тя обаче ме изуми- само въртеше очи и се дивеше, но нищо не каза, не му опонира, някак не ми стори нормална реакция за умна, образована, оправна жена.

С две думи- и двамата ме разочароваха като поведение, той плямпа простотии, тя не е доволна, ама си мълчи, щото не знае кво да каже  Confused

# 400
Бе няма ,, не искам,,  - една бира ще пиеш поне Laughing
Та  как му се откъсна от сърцето това куатро формаджи .... Даже не я остави тя сама да си избере - сакън де не поръча нещо по-скъпо

Е той не поръча ли пица за себе си, в смисъл всеки си поръчва каквото иска. Просто дадоха само него как гледа менюто.

Ами именно - като е виден милионер, да си поръчат нещо по-така. В Италия пицата не е най-доброто, което може да се консумира в заведенията. Wink Можеше да поотвори кесията и да похапнат нещо наистина добро и да впечатли жена си. Гледам, че пиха и чаши вино евтинджос, щото това на чаши е евтиното вино, водят го домашно в Италия, нямаше поръчана бутилка...Тоя е милионер друг път.

E, като вземете така да се изказвате ! Виното беше от бутилка налято, освен това се съмнявам те да са плащали сметките си  Wink!

Единствената вероятна двойка за мен са двете С-та, Мъжкото А беше като Бай Ганьо, ако бях на мястото на партньорката му, нямаше да издържа #Crazy! Двеге Г и тях не ги виждам, Георги е тварде открит и не спестява нищо, а Гери е твърде прикрита и не показва нищо от себе си !

# 401
От промото за следващия епизод видях, че Гергана нещо се изрепчи на Георги и това ми хареса. Трябваше по-рано да започне да го реже, когато той философства, но явно вече се е окопитила и няма да си играе на влюбена. Не мисля, че се харесаха- нито тя него, нито той нея.
А-тата не е лошо да си култивират малко реакциите и поведението им би било добре  да е по-обрано.
Сценката с размяна на подаръци между С-тата ми беше много изкуствена.

# 402
Снощи не можах да изгледам целият епизод, но затова пък прочетох всички Ваши мнения  Simple Smile
Продължава да ме дразни това, че дават трите двойки, малко оттук малко оттам и нищо както трябва.
АА - продължават да са ми симпатични. В повече ми идва кудкудякането на Тони, но това може и да е  от еуфория, че "нейната приказка" се случва /дано да е така/. Наско по детски се радваше на това, което се случва и се опитваше да бъде романтичен. Мисля, че се харесват.
СС - при тях също видях разчупване и симпатия помежду им. Стефан ми е леко дразнещ с говора си, но важното е, че на Светла й харесва. Станаха ми симпатични и те.
ГГ - тук вече видях дистанция, и то голяма. В опита си да бъдат непринудени и естествени /пред камерите сигурно/ се представят като големи дървета, и двамата! Тях ги показват най-малко /може би защото там нищо интересно не се случва/. Тези двамата може да са много амбициозни или да ги е страх от провал, затова да са толкова внимателни в сближаването си. Репликата за спането на дивана не се хареса на Георги /на мен също Simple Smile/. После пък дават разговор в ресторант... ми не беше разговор, по-скоро разпит. Ти какво си помисли, като ме видя... Той отговори честно, но на нея не й хареса... Не мисля, че е искал да я засегне, просто беше искрен. Гергана е много обрана като поведение, емоции, думи... нищо не показва. Георги се опитва да разчупи, но тя не му съдейства. Интимните жестове между тях за момента ми изглеждат стерилни.
Съмнявам се, че са събрали неподходящи двойки - това би било провал не само за "експеримента", но и за целият екип от професионалисти, който седи зад него. Това със срока ми е безумно да се поставя за такива неща. Но 5 седмици са страшно малко, откъдето и да се погледне, а за ГГ категорично няма да им стигне с тези техни "бързи" темпове  Grinning

# 403
  • ГО
Ами женското А с нейното държание, постоянното си кикотене, брътвежите си, предполагам, го провокира той да се държи така. Ако тя беше по-спокойна, умерена, предполагам и той щеше да й влезе в "тона".
Не знам, той ми изглежда безобиден, макар на моменти да ми е все едно е фиркан, ама имам приятел (даже му е адаш), който изглежда и се държи, като мъжкото А

С-тата, не успях да ги усетя много, много. Още се държат опознаващо, като на интервю, ама от време на време се целуват. Simple Smile

Г-тата - мъжкото Г наистина прекали с откровенията си, предполагам си мисли, че колкото по-откровен и прям, толкова по-добре, ама не мисля, че такъв ранен етап от връзката им трябваше да си казва какво си е помислил за нея и т.н. Изглеждат ми от двойките, дето той си живее живота по един начин, тя - по друг. Всеки ще излиза с неговите си приятели, тя ще ходи по екскурзии с приятелки, вечер ще се прибират вкъщи, той - сяда на лаптопа да доработи, тя евентуално да сложи масата през това време, хапват на бързо и пак всеки с интересите си. С една дума - студени.

# 404
  • I want it all and I want it now.
Доста скучно ми беше снощи.
Едно и също показват. Laughing
Няма ли кой да облече водещата по добре Wink не с тези с дънки , който я правят да изглежда още по огромна.
Георги си беше брутално откровен, което според мен можеше да си го спести.

Общи условия

Активация на акаунт