Женени от пръв поглед - 2

• 65 107
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
bretona_na_cvetankaRizovа, язък...  С тази категоричност бях сигурна, че си имала връзка с него. А то....
А моля, без обиди.Няма ка да съм имала връзка с мъжкия вариянт на Баба Яга, Дядо Яг.

И къде видя обида? Това го правиш ти - "варЯнт на Баба Яга... " Не задължително да го харесваш, но написаното си е обида.

# 451
bretona_na_cvetankaRizovа, язък...  С тази категоричност бях сигурна, че си имала връзка с него. А то....
А моля, без обиди.Няма ка да съм имала връзка с мъжкия вариянт на Баба Яга, Дядо Яг.

И къде видя обида? Това го правиш ти - "варЯнт на Баба Яга... " Не задължително да го харесваш, но написаното си е обида.
Да, права си спирам.

# 452
Георги няма белезите на гей , макар да го има това маниернечене ...
Това са по скоро фасони от негова страна да се прави на интересен ...
Акцентира на това, което му е лесно, понеже действително няма опит с жените ..
и това той много добре го знае .. както имаше една приказка .. за това гледа да компенсира недостатъка си .
И тук и във фейса чета, че Георги нямал опит с жените и не знаел как да се държи с една жена. Чудя се този 34 годишен екземпляр само по гейски сбирки ли е ходил, че няма никакъв опит с жените...

Има мъже, които бачкат и правят кариера .. не мислят за жени ..
И нямат отношения с жени .. в оня смисъл , който се влага в отношения .
Може пак да минават някакви еднодневки през него , но с такива жени на него не му се налага да се задълбава в женската душевност ..
Като не му изнася ... неееекст и толкова .

# 453
Вие пък като някои е прикрит, защо е прикрит? Сега като някои е директен пак не е ОК? Той не е я обидил към сегашен момент, каза си първото впечатление, просто като визия без да я познава. И ние сме си говорили с приятелки, с колеги какво първо впечатление сме оставили едни в други и не винаги е било положително, но аз съм доволна от отношенията ни към сегашния момент , както и те и просто си казваме "първото впечатление лъже"  Laughing

# 454
Човеко е прост, дървен, несъобразителен, вечно пиян ЧВОР. Видях една-две шегички, които е пуснал под своя снимка на профила си във фб. Какво да ви кажа, гнусен женомразец. Други възражения срещу него нямам.  Peace

# 455
Пък аз мисля, че е спечен щот мацката наистина я бива  newsm03

# 456
Според мен пък нарочно са избрали да не си паснат/ГиГ/, Имам подозрения, че СиС са актьори и едната реална двойка дето е що годе избрана да паснат са А и А, а Г и Г са избрани да покажат другата крайност- как не се прави и как не би вървяла една връзка и как може един мъж да е идиот от класа  Mr. Green/това последното си е моя украса, ама не се сдържах/

Тя женското Г също си е работна мадама и независима, чудя се що му се връзва на гаврите  newsm78 Не е  от тея дет чакат наготово, то си и личи, колкото и да се опитва мъжкото Г да я изкара такава, наред с половината женски свят....то не може па всички да са програмисти има и друг вид трудова дейност, която е не по-малко достойна

# 457
Звезден прах, Стефан и Светла са си реална двойка също, не знам кое те кара да мислиш, че са актьори.

# 458
На мен симпатични ми станаха С и С. Разговорът им върви по-гладко, в сравнение с Г и Г.
Тоя Георги направо я закОпа.
Атанас и Антония ми идват малко в повече. Женското А наистина не млъква, наду ми главата.
 Хипер активна ми се вижда. То бива емоционалност, ама нейното е дразнещо вече. Обичам хора, които говорят, тогава, когато имат да кажат нещо смислено, а не празни приказки. Атанас, в стремежа си да се докаже, прави глупост след глупост. Малко са ми инфантилни като двойка.

# 459
Звезден прах, Стефан и Светла са си реална двойка също, не знам кое те кара да мислиш, че са актьори.
Любовта към конспирациите  Joy

# 460
  • Sofia
Може ли ФБ на Георги,искам да го видя на рекламата за паста за зъби,никъде не я откривам.

# 461
  • Berlin
Mother of PrincesS, ама не си казвате мнението на следващия ден от запознанството, нали? Има малка разлика.
За следващия епизод - Гергана е сърдита. Казва нещо от сорта, че Георги играе пред камерите.
За Светлана не знам, но Стефан ми е познат. newsm78 Определено не сме ходили в сервиза му обаче. Laughing
Антония в снощния епизод голямо мрънкало излезе, даже аз по-малко мрънкам. Laughing Нещо все недоволна, все не така, не разбирала. Ами кажи му на Насето, че така не се прави, поспри му малко ентусиазма. Не само да мрънкотиш.

Малко по-назад има линкове за Георги. Явно и сайта му е нов, защото е със същата ризка като на рекламата. Laughing Или са ползвали готова снимка, да спестят малко. Laughing Още асимилирам, че е само на 34-35, изглежда доста по-стар.

# 462
  • Sofia
Имаше преди 1-2год. едно предаване по Нова тв ,мисля,че Камелия го водеше,пак беше за сватосване,но този път се виждаха момите и ергените...та там май сме виждали Стефан,и на мен ми е познато лицето Thinking

п.п. "Марс и Венера" е предаването

# 463
Абе щом и мъжът ми казва, че го и виждал и преди Стефан, а ние също в сервиза му- цък, от Бургас сме....остава да е играл някъде по тв-то , та за това  Thinking

# 464
  • Берлин
Снощното предаване си беше скука...и водеща, и монтаж, и претупване...от всичко по много. А най-много от тези смешници А+А. Нетърпими. Той говори с идеята да е по-представителен пред нея и камерата, тя пищи, хвърчи и се държи като нещо средно между майка,сестра и детска учителка. Но за нея не мога да кажа,че е тъпа или нещо такова. Превъзбудила се е и си е повярвала. Дано това е последен епизод, в който ни занимават детайлно с тези двамцата,че се налага да гледам 2/3-ти от предаването без звук.
С+С - много ми харесаха като поведение, към момента бих гласувала за тях. Женското С е много по-готина сега,сравнено с безумния грим от сватбата. Сладки са. Почти не разбирам какво говори мъжкото С, но карай да върви. Важното е тя да го разбира. Симпатяги са. Интересно,че на пръв поглед определих Светлето като злобна сухарка. А ме изненадва приятно.
Г+Г - тотална трагедия. Този е типичен комплексар, недодялан, не и особено умен, за тактичност - не може да се говори въобще. А тя ме дразни с пасивността си. Я да го ковне това недоразумение  Joy То бива и бива, но чак толкова... И друго - тя още гледа с леко замрежен поглед, а той е абсолютен позьор за пред хората. Приличат ми на двама души, затворени заедно за определено време, които не се харесват, дори не се понасят, но са твърдо решени да издържат затвора. И още едно усещане - мухльото ми напомня на един познат, който имаше следната теория "Тая е готина,ама следващата може да е по-готина. Няма да бързам". Та този е още ерген на 47 години и за последните 13, в които го познавам,не е имал връзка за повече от месец. И не е нито гей, нито би, просто е самовлюбено превзето същество.

На всички им желая да си намерят каквото търсят.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт