Женени от пръв поглед - 2

• 65 114
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • густо майна Филибето
Много често интелектуалците са малко дървеняци и с по-меки движения. Това не ги прави нито Би нито Гейове. Това с промото за следващия епизод може и някаква негова шега да е било, да не бързаме с изводите Simple Smile
Ние не знаем дали повтарят нещо пред камера, дали им задават преднамерено насочващи въпроси, за да създадат интрига, да има с какво да се забавлява драгия зрител.

Г-тата живеят в различни светове и това прави комуникацията им трудна. Особено ако по природа не са особено словоохотливи.

# 436
Хайде стига сте накланяли мнението на хората, че Георги е мека китка! Гергана беше циганка, Атанас бай Ганьо... вие перфектни! ooooh!

# 437
Хайде стига сте накланяли мнението на хората, че Георги е мека китка! Гергана беше циганка, Атанас бай Ганьо... вие перфектни! ooooh!
Пак ще говорим.

# 438
Хайде стига сте накланяли мнението на хората, че Георги е мека китка!

Peace
Психолозите трябва да си скъсат дипломите незабавно тогава, ако това не са усетили  Mr. Green

# 439
  • Перник
bretona_na_cvetankaRizova от къде си толкова убедена, че Георги е гей. Имаш ли някакво доказателство или си говориш просто ей така, че да се каже нещо.

# 440
На базата на това, което ни се показва, не е възможно да имаме обективно мнение за когото и да е от тях. Това с крайните изказвания е леко неуместно  Simple Smile
Георги ми е най-симпатичен и интересен от мъжете. Надявам се да видя повече от него и половинката му  Peace

# 441
bretona_na_cvetankaRizova от къде си толкова убедена, че Георги е гей. Имаш ли някакво доказателство или си говориш просто ей така, че да се каже нещо.
Езикът на тяло му ме кара да го мисля.Много чупки много нещо.Но понеже е доста умен много тактично ще отблъсне момичето.И накрая ще каже на мама:Ето и по този начин пробвах не се пилучи оставете ме на мира.

# 442
Георги няма белезите на гей , макар да го има това маниернечене ...
Това са по скоро фасони от негова страна да се прави на интересен ...
Акцентира на това, което му е лесно, понеже действително няма опит с жените ..
и това той много добре го знае .. както имаше една приказка .. за това гледа да компенсира недостатъка си .

# 443
 bretona_na_cvetankaRizovа, язък...  С тази категоричност бях сигурна, че си имала връзка с него. А то....

# 444
Ко пък не ви харесаха боксерките на Стефан?  newsm78 нека си се разхожда момчето  Laughing  Wink
Как пък от това, което написах, разбра, че не ми харесват?! ooooh! Много обичам като прочете някой нещо, не го разбере, обаче има много важно мнение, което държи да сподели и си го преобразува както на него му харесва. Rolling Eyes

Бижу, ти защо реши, че съм недоразбрала? А и да съм не виждам правило " Ако не си разбрал, не коментирай - Бижу ще те скастри!"  Wink
Коментарът ми по повод бельото на Стефан беше шеговит, съжалявам, че не си го разбрала и тръгваш веднага да се заяждаш... Ма то такъв е и езикът във форума - СЪСКАЩ!  Wink Peace

# 445
Ма то такъв е и езикът във форума - СЪСКАЩ!  Wink Peace
Е, няма да ти отговоря...

# 446
  • Перник
bretona_na_cvetankaRizovа, язък...  С тази категоричност бях сигурна, че си имала връзка с него. А то....

Аз също. Или поне, че знае със сигурност, че е гей, а то няма нищо.
Не ми прилича на гей на мен. Може и да има по-странно държание, не го харесвам, не мисля, че ще си допаднат с Гергана, но чак да се лепят етикети " той е гей" ми се вижда пресилено.

# 447
А моля, без обиди.Няма ка да съм имала връзка с мъжкия вариянт на Баба Яга, Дядо Яг.

# 448
Георги няма белезите на гей , макар да го има това маниернечене ...
Това са по скоро фасони от негова страна да се прави на интересен ...
Акцентира на това, което му е лесно, понеже действително няма опит с жените ..
и това той много добре го знае .. както имаше една приказка .. за това гледа да компенсира недостатъка си .
И тук и във фейса чета, че Георги нямал опит с жените и не знаел как да се държи с една жена. Чудя се този 34 годишен екземпляр само по гейски сбирки ли е ходил, че няма никакъв опит с жените...

# 449
Малее, докато ви изчета ... много се смях.

Снощи Георги ми стана неприятен с тези коментари за първото впечатление. Искаше да бъде искрен, ама по-леко, бе човек  Mr. Green пък тя мълчи, кажи нещо, закови го. Мълчи и се оглежда, сякаш не знае какво да каже, или пък не иска  Опитах се да са ми симпатични, но не ми се получава, дано в следващия епизод го среже, нали дадоха част от нещо такова  newsm78

АиА - той ми се струва добродушко, но ще видим. Не ми станаха приятни "изцепките" му, за мен са простоват начин да се опиташ да впечатлиш една жена. За нея може да са ок. И аз не знаех, че не се ядат мандаринките, но нямаше да викам "набери, набери". Сравненията с Бай Ганьо из Европа са неизбежни.
Под привидната й наивност ми се струва, че държи голяяям чехъл. Както някой беше писал по-горе, ще бъде матриархат. Зор пък да командва.
Като цяло са ми симпатични.

СиС, бяха ми неприятни в началото, сега най-много ме кефят. Малко ми е странно като ги пита "щастлив ли си", "доволен ли си" . Изглеждат ми нормални и непретенциозни. Сладурчести са ми.

Общи условия

Активация на акаунт