Женени от пръв поглед - 2

• 64 864
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Аз се съмнявам, който и да е от участниците да е 100 % отпуснат и да е себе си. Всеки иска да се представи в най-добрата си светлина. Никой не иска да се излага пред очите на толкова хора.
Със сигурност има скрити лимонки тук. Кой какъв е на дали ще разберем.  Naughty

# 661
ЗА Гергана,то е ясно ,той и го каза,типичната кифла с една дума,в стремежа си да впечатли повече,тя се излага,на нея могат да се възхищават само младите момичета,които си търсят чичковци.Той е пич,рядко някой може да каже тези неща директно.Извинявам се за правописа,но пиша от телефона и мие малко кофти.

# 662
Наистина ли мислите, че кастинга е толкова сериозен ? Та те дори в началото не са им казали, че ще се женят за непознат. Здравни тестове са си правили, иначе не биха могли да сключат брак, но дали имат някакви залитания към другия пол или са имали такива някога в миналото, никой не може да знае със сигурност.

# 663
За сега и аз съм на мнение, че мъжкото Г е комплексиран тотално и се чуди как да тежи. Имайки предвид, че е програмист, недодяланото му поведение просто буди смях у мен. Дано Гергана не му се вързва прекалено - програмистче е човека - това е! За разлика от нейното всекидневие, той по цял ден е забучен пред компа и прави всичко друго, но не и да комуникира с различни от себеподобни Simple Smile)))

За мен брак между Гергана и Георги може да има стига и двамата да приемат (а не да отблъскват) недостатъците на другия Simple Smile Невъзможни неща няма Simple Smile))

А тези открити престрелки между двамата могат да прераснат в страст, ооооооо да! Очаквам развръзката  Twisted Evil

А.А. Антония беше умопомрачена от Наско, изнасили го, той бил нейния мъж... А в Барселона той като започна да й сваля на нея звездите, той много прекалявал. Не я изтрайвам, честно... Горкото момче, лудо ще стане да й угажда

С.С. Мацката се опитва да е мъжа. Не знам как и кога ще спре, дано скоро....

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 17:33 от Della

# 664
ЗА Гергана,то е ясно ,той и го каза,типичната кифла с една дума,в стремежа си да впечатли повече,тя се излага,на нея могат да се възхищават само младите момичета,които си търсят чичковци.Той е пич,рядко някой може да каже тези неща директно.Извинявам се за правописа,но пиша от телефона и мие малко кофти.
На мен не ми е ясно, ще ми обясниш ли моля?

# 665
  • Тра-ла-ла

# 666
  • sofia
За сега и аз съм на мнение, че мъжкото Г е комплексиран тотално и се чуди как да тежи. Имайки предвид, че е програмист, недодяланото му поведение просто буди смях у мен. Дано Гергана не му се вързва прекалено - програмистче е човека - това е! За разлика от нейното всекидневие, той по цял ден е забучен пред компа и прави всичко друго, но не и да комуникира с различни от себеподобни Simple Smile)))

За мен брак между Гергана и Георги може да има стига и двамата да приемат (а не да отблъскват) недостатъците на другия Simple Smile Невъзможни неща няма Simple Smile))

А тези открити престрелки между двамата могат да прераснат в страст, ооооооо да! Очаквам развръзката  Twisted Evil

А.А. Антония беше умопомрачена от Наско, изнасили го, той бил нейния мъж... А в Барселона той като започна да й сваля на нея звездите, той много прекалявал. Не я изтрайвам, честно... Горкото момче, лудо ще стане да й угажда

С.С. Мацката се опитва да е мъжа. Не знам как и кога ще спре, дано скоро....

Горе-долу и моето мнение е сьщото.
Георги е арогантен, Гергана пьк си го тьрси, с престореноста си.
С и С се радват на компанията си, както и на цялото изживяване.
А и А не знаят кьде се намират. Нито що.
Антония е в някаква депресия, след загубата на баща си. Кака и се оженила, айде и тя решила, че и е време. Много досадна и проста жена.
Момиче, с душа на лелка.
Мьж и Наско е инфантил.

# 667
Записвам се тук да следя, че предаването все го гледам със закъснение от 2-3 дни, че не ми е удобно времето, в което го излъчват  Rolling Eyes

# 668
 В началото на предаването симпатизирах най-много на Антония и Наско --вероятно и вие така. Не харесвах Светлана и Гергана. В последствие, Антония много започна да ме дразни с преиграване и превземане, плюс някакъв малоумен смях - не изглежда зряла жена. Наско е много мило момче, липсва претенциозност и фалш при него-много искрен, харесвам го.

Светлана е много симпатична, умерена и изглежда интелигентна. Същото мога да кажа и за Гергана. При Гери единствено не харесвам твърде тъмният тен, не й отива в комбинация с този цвят на косата.

А какви корекции по тялото имаше предвид  Георги, когато я охарактеризира като кифла? Това съм го пропуснала явно.

# 669
Ей тоя образ наистина си е направил корица на Мениджър. Ето това е оригиналната:
Скрит текст:

а ето я неговата: заглавията отстрани са същите:
Скрит текст:

Сигурно в началото като го обявиха за милионер е чел коментари и се е забавлявал. Аз се вързах в началото. Даже се зарадвах, че и в БГ имало хора да станат милионери с честен труд Simple Smile))))))), а то какво се оказа.

# 670
  • Тра-ла-ла
Скоро да очакваме и колаж как се жени за Анджелина Джоли Laughing ...след като се разведе с Герито. Ама и Джолито няма да му е по вкуса. И тя минава за кифла, пък и е амбициозна

# 671
То бива комплексарщина, но с тази корица този ръб Георги  направо мина и задмина двете АА по простотия... Crazy

# 672
  • SF
Е, комплекси!! Такива корици се правят за шега в интернет. Има такива приложения на телефоните.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 19:04 от Esmee

# 673
Много насериозно го взимате - има доста хора, които си правят подобни колажи за майтап - виждала съм такива и на корицата на Воуг, Космополитън, на билбордове. Де да знае завалийката, че после ще го дават на телевизора и разни непознати ще му разнищят всеки пост и снимка във фейсбука.

# 674
  • sofia
За мен тази корица показва само лош вкус и не добро чувство за хумор. Ма чак пьк комплексарщина?!?

Общи условия

Активация на акаунт