Женени от пръв поглед - 2

• 64 883
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • SF
Есме, ти също много осъждаш и обсъждаш. Просто трябва да сте на една вълна в осъждането и обсъждането, тогава всичко ще е наред.  Grinning

Ама ти от къде го знаеш това???

1. Освен това, тук е мястото да го правя. Ако не обсъждам нищо, какво правя в темата за дискусии относно "Женени от пръв поглед"???

2. Освен това, аз нося и високи токчета, правя разни работи, които не съм ОКей, ако и този до мен ги прави... Моля, моля, Simple Smile ама ако ми дадеш пост, в който съм осъдила някого, ще знам какво имаш предвид. Peace

# 691
Вие пък изкарахте Георги някакво чудовище. Типичен стар ерген, кво толкова?! И може колажът със списанието да е направен от негов приятел и качен на стената му.

# 692
  • София
За мен тази корица показва само лош вкус и не добро чувство за хумор. Ма чак пьк комплексарщина?!?

А за мен показва wannabe.
Предполагам, всички разбират малко английски:

https://www.google.bg/search?newwindow=1&espv=2&q=what+i … .1180.Et_djIdLxgI

# 693
Искрено съчувствам на Гергана! Дори според мен тя не се държи превзето, а просто не знае как да реагира на надменното и тъпо поведение на Георги.... Една хубава дума не и каза, един жест не направи! Ако така впечатлява жена в началото, не мога да си го представя какъв ще стане в бъдеще!

Съгласна съм. Отначало тя се държи на положение. И не знае как да реагира на "интелигентните, дълбокосмислени" реплики на "адски интелигентния" си съпруг. Мисля,че прави всичко възможно да го хареса, да го предразположи към нормален разговор, а той е вманиачен да доказва наяве така "прословутото" си чувство за хумор. След като е имала един провален брак, тя се старае да си мери приказките, да опипа почвата и тогава да разкрие себе си. За съжаление имам чувството, че Георги е решен да не я хареса. Как може да е такъв кретен и да няма елементарно чувство на такт?
Иска да обори и психолозите ли, че видите ли и те не си разбират от работата, че на него да натресат тази "кифла"?
Според мене Георги си търси някоя Мис Свят, да се фука с нея, с високо IQ, но по възможност да не си отваря устата много, много. Да е добра готвачка, да си стои в къщи и да му прислужва по всяко време и ако е слушкала през деня може и да се гушнат  вечерта заедно  да изгледат едно филмче.
Този мноооооого време ще си стои ерген.
За Гери съжалявам, че най-вероятно ще има още един провален брак.

П.П. Мисля, че малко несериозно ги събраха. Тази младата психоложка, каза, че ще е хубаво да видят какво ще се получи като съберат на едно место два остри камъка. Малко несериозно беше. Тези двамата не са един за друг. Дано греша.

# 694
Като цяло идеята на предаването е много добра. Повече от половината ми колеги и колежки не са семейни, а са на възраст между 27 и 40. Биха създали хубави двойки помежду си, ако не бяха на една работа. Тук те са конкуренти и поотделно всички са готини, но работата ги разделя. Затова трябва да има такива положителни предавания и мога да кажа, че само двама трима мрънкат против предаването, останалите от 35 души го адмирираме.

Лично на мен бръщолевенето на Антония почва да ме дразни много. На това момиче няма ли кой да и каже, че така не се върти мъж. Аз, аз, аз - това мога по-добре, онова така трябва да е. Поспри се малко, бе момиче, мъжът ти не е ням. Изчакай го той да се изкаже, похвали го, поощри го - той се опитва да ти се хареса. Не му подрязвай крилата (имай в предвид ентусиазъма) още в началото, ако с малко такт не го спечелиш сега, после и без крила ще намери начин да излети от теб.
Иначе А и А са много симпатична двойка, дано А-женско си коригира малко манията за надмощие и контрол и ще се получат нещата.

Двойката Г и Г ме потискат, все очаквам тя да стане и да си тръгне.

А С и С ми са най-готини за сега - усмихнати, позитивни, със страхотно чувство за хумор. Оказват си внимание един на друг, грижат се един за друг, сладки са. Дано продължат така!newsm10 newsm10

# 695
Есме, осъждаш нас за мнението ни за Гергана и Георги, и другите участници. И все много разпалено.  Grinning
А не знаеш за тях повече от нас, но някак много лично приемаш нещата.

Както и да е, това си е въпрос на личен стил.

А и едва ли някоя жена иска да е с мъж под нивото си, не си само ти. Не това имах предвид.  Peace

# 696
Тониту, остава у мен впечатление, че и с мъжете е като със самолетите Wink за първи път има връзка. Насето, ми и той същата работа Crazy Много се смях като говореше на сватбата за булката: има сърце и душа Laughing Laughing демек, не е баш убавица ама ще търсим нещо хубаво Wink
Язък им за силикона на Светлана и Гергана Laughing Тониту, ги удари в земята и то съвсем натюр Joy

# 697
  • Berlin
На мен ми налрави впечатление, че и двамата АА наричат другия съпруг/а, когато говорят пред камерата.

# 698
# 699
  • София
Най - готини са С и С , за мен няма спор.  Simple Smile
Особено Стефчо е много свеж.

А и А може и да останат заедно, ама се държат като хора, към които никога, ама никога не е имало грам внимание и те незнаят какво да правят с това.

Г и Г трагедия според мен. Гергана нарочена за красавица, ама не е. Само като видиш майка й и ти става ясно какво е бъдещето. Да ме прощава жената , ама хем я бяха понаправили. Щерката пък с широка уста и много мургава бре............ Инак може и да не е лошо момичето.
Най - недоумявам кой обяви този Георги за алфа мъжкар. Че той не е помирисвал жена от години, поне няма вид да е. Сухар , системен сухар , скучен, и изобщо нямам думи.
Работя с такива от години, софтуеристчета и програмистчета. Бягайте далеч от тях. От опит ви казвам.
От компютъра за него по свято няма, ни жена , ни семейство , ни деца. Нищо друго не ги интересува.

Колегите ми като искат да ми кажат нещо, ми пишат на чат или имейл, нищо че седи на бюро на 2 метра от мен примерно. Почти не говорят, осен за работа. Не спят даже, щото цъкат по цели нощи.

Отиваме на тийм билдинг в Лисабон, той слиза от самолета и 3 дни си гледа ту телефона, ту таблета, ту компа, тръгваме си, незнае къде изобщо е бил и не го интересува. Търсих преди година някой да ме замести за семинар в Париж. Никой от 60 човека фирма не иска да отиде. Не ги интересувало и не им се пътувало сега точно.
Един пък преди години ме попита кой е този Емел Етем ( когато жената беше министър и доста известа по медиите ). Мога още безумия да ви разказвам.
Но Г не става според мен. 
Стефчо ще обръща внимание на жената повече и изобщо по широко скроен.
Дето имаше лаф, и е по - млад , и по - висок и по - свеж от Жорето.
Насето не го коментирам - с това мандариново дърво дето се катери като маймуна там, яко се изложи.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 700

Ау, ще има още излагации от Жорко.

"Много е важно, човек да има добро сърце, добра душа, аз в нея не го виждам това" . Леле, ако така е започвал всичките си връзки, ясно, защо е сам. Тя май му се е опънала Laughing .

# 701
  • SF
Есме, осъждаш нас за мнението ни за Гергана и Георги, и другите участници. И все много разпалено.  Grinning
А не знаеш за тях повече от нас, но някак много лично приемаш нещата.

Както и да е, това си е въпрос на личен стил.

А и едва ли някоя жена иска да е с мъж под нивото си, не си само ти. Не това имах предвид.  Peace

Ти тези теории с нищо не можеш да ги потвърдиш. Отново изказвам съмнение, че отнякъде можеш да ги знаеш тези неща. С цитат за осъждането ми разполагаш ли?
А колко лично приемам нещата... Няма да споря. Може да ги приемам лично, може и да не ги приемам лично - изобщо не е тема за обсъждане и осъждане. Не ме съди, ако ги приемам лично, не ме съди и, ако ги приемам безразлично. Разпалено? - Така ти се струва заради точните думи, които използвам и ясния и недвусмислен изказ.  Явно си впечатлена от начина, по който обясних на Popule да си коментира участниците в предаването, а не мен.
Аз също си съставям мнение за теб от това, което пишеш, но не го споделям тук. Тоест продължавам да твърдя, че никой не е осъден от мен за мнението си. Включително и ти не знаеш какво мисля за тебе.
А, забелязала съм, че когато някой издиша откъм аргументи, много често прибягва до "Не се пали! Не го приемай лично! Ама ти нещо караш ли ми се?" и почва да ги повтаря като мантра, без да знае как да продължи, ако се лиши от подобни помощни и нищо не значещи изрази.
За да твърдиш, че правя нещо, е хубаво да го докажеш. Това е форум - доказателствата са "черно на бяло". Възползвай се (ако можеш де).

Занимавай се с участниците. Интересът ти към мен няма да бъде толериран. Пък ти го приеми като осъждане или предупреждение.

А иначе Гергана е хубава, Георги е приятно изненадан от външността й, нищо че приказва глупости. За което не го осъждам, а го обсъждам. Но темата ме задължава да обсъждам ГиГ, СиС и АиА. Както и разни мачмейкъри, психолози, сценаристи, дестинации, хотели, рокли и обувки...

# 702
Гледала съм и от 3-те епизода по малко и не мога да участвам много в дискусията ви, като имам време ще наваксам.
Включих се да отговоря на анкетата, че според мен Светлана и Стефан са консумирали 1-та брачна нощ, тя ми се виждаше доста пияна тогава.

# 703
  • Тра-ла-ла
Следващият епизод ще бъде интересен. Анонсите до сега са били доста подвеждащи...тЪ ще видим  Mr. Green

# 704
  • София
Все се каня да попитам: коментира се Георги много в контекста на "стар ерген", говори се за "той на тази възраст"... Че 34 много ли са за мъж, та да бъде описван така?

Общи условия

Активация на акаунт