Женени от пръв поглед - 2

• 64 864
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Да изкажа и моето мнение за участниците.

А и А ми се виждат добродушни, народни хора, леко простовати и доста смотани, но позитивни и мили.

С и С ми се виждат купонджии, представям си ги как обикалят заведенията и се напиват, не ми допадат, той ми изглежда тъп, а тя не ми харесва по външност.

Г и Г ми харесват, най - добре изглеждат визуално от другите двойки, малко са високомерни и със самочувствие без чак такова покритие, но са амбициозни и нахакани.

# 706

Най - недоумявам кой обяви този Георги за алфа мъж
Цитат
кар. Че той не е помирисвал жена от години, поне няма вид да е. Сухар , системен сухар , скучен, и изобщо нямам думи.
Работя с такива от години, софтуеристчета и програмистчета. Бягайте далеч от тях. От опит ви казвам.
От компютъра за него по свято няма, ни жена , ни семейство , ни деца. Нищо друго не ги интересува.

Колегите ми като искат да ми кажат нещо, ми пишат на чат или имейл, нищо че седи на бюро на 2 метра от мен примерно. Почти не говорят, осен за работа. Не спят даже, щото цъкат по цели нощи.

Отиваме на тийм билдинг в Лисабон, той слиза от самолета и 3 дни си гледа ту телефона, ту таблета, ту компа, тръгваме си, незнае къде изобщо е бил и не го интересува. Търсих преди година някой да ме замести за семинар в Париж. Никой от 60 човека фирма не иска да отиде. Не ги интересувало и не им се пътувало сега точно.
Един пък преди години ме попита кой е този Емел Етем ( когато жената беше министър и доста известа по медиите ). Мога още безумия да ви разказвам.
Но Г не става според мен. 
Невероятно точно описание на тази порода и то от първа ръка. Понеже и аз имам личен опит, но не от служебната, а от личната страна, само ще добавя невероятната им убеденост, че света се върти около тях и винаги са прави. Твоето изказване ми иде в рамка да го сложа!

# 707
Не знаех, че мъжете работещи в сферата на Георги са все сухари.
Аз пък познавам хора, които изобщо не се вписват в определенията, които им давате.

# 708
Навсякъде има изключения, може при теб да са повечето Grinning И още нещо, зависи какви са ти отношенията с типажа, който описвам - за хората "отвън" беше друго впечатлението, защото не се сблъскват с приоритетите му. Т.е. не си му фактор и ти се усмихва учтиво, опитай се обаче да го накараш да се съобрази с теб (да отчете друга личност освен себе си)...иначе в преки конфликти не влизат, изглеждат кротки и вглъбени. Скрита лимонка.

# 709
  • София
Не знаех, че мъжете работещи в сферата на Георги са все сухари.
Аз пък познавам хора, които изобщо не се вписват в определенията, които им давате.
Голяма част и от моите връзки са били и са с такива хора. Но, признавам, аз също бих била определена като сухар и сноб, ако ме видите по телевизията.
Гледам предаването на запис и след първата серия вече превъртам изцяло моментите с АА, СС ги слушам без да ги гледам - свежи са, а ГГ са ми интересни. Няма да ги бъде според мен, но ми е интересно в кой момент и как ще ескалират нещата при тях. Не знам дали мъжкото Г е толкова нетактичен, че чак невъзпитан или от контекста му вадят думите. Знаем, че стига да поиска екипа на предаването много лесно може да изманипулира общественото мнение.

# 710
Оооо, мен въобще няма да ме поканят в такова предаване.

# 711
Във форума вече се настроихме за неочаквани развръзки (шоу имат да правят сценаристите), но обсъжданията дават и странични ефекти, като горните заключения-неизбежно е.

# 712
... Не знам дали мъжкото Г е толкова нетактичен, че чак невъзпитан или от контекста му вадят думите. Знаем, че стига да поиска екипа на предаването много лесно може да изманипулира общественото мнение.

От малкото показано за ГГ изглежда, че между тях има антипатия, което пък, от своя страна, говори зле за екипът от специалисти... Естествено, че няма гаранция двойките да останат заедно, но чак "вражда" от самото начало едва ли не, е прекалено. Все още не ми е ясна картината при тях, очакам развитие  Simple Smile

# 713
Може след разправията рязко да се заобичат и да пламне голямата любов  Mr. Green Whistling

# 714
Според мен Гергана мина през няколко състояния. Първо го хареса визуално и се опита да установи връзка. Второ получи серия от удари по чувствата си, довели до недоумение какво точно се случва и ....... затишие пред буря. От качествена буря Георги има шанс да се осъзнае и да се наложи да я гони. Ако Гергана разреши да бъде стигната ще сложат началото на страстна връзка. Проблемът тук според мен е, че след преминаване на страстта той ще се върне в старото си русло и тя отново ще се почувствува наранена и неразбрана.  Thinking

# 715
  • София
Според мен Гергана мина през няколко състояния. Първо го хареса визуално и се опита да установи връзка. Второ получи серия от удари по чувствата си, довели до недоумение какво точно се случва и ....... затишие пред буря. От качествена буря Георги има шанс да се осъзнае и да се наложи да я гони. Ако Гергана разреши да бъде стигната ще сложат началото на страстна връзка. Проблемът тук според мен е, че след преминаване на страстта той ще се върне в старото си русло и тя отново ще се почувствува наранена и неразбрана.  Thinking

Много съм съгласна с това.

Все се каня да попитам: коментира се Георги много в контекста на "стар ерген", говори се за "той на тази възраст"... Че 34 много ли са за мъж, та да бъде описван така?

Не са много, но зависи за какво. Предполага се, че на 34 г. човек ако не е семеен, то поне има сериозна връзка. Георги все пак е добре изглеждащ и преуспял мъж, едва ли е много трудно да намери жена.

# 716
  • София
И аз се съгласявам с това  Peace

# 717
# 718
Сега като гледах пак анонса, някакси ми се прокрадна чувството и идеята, че са като малки деца, които много се харесват, ама нещо ги спира или не знаят как да си го кажат  и се дразнят един друг , защото се харесват  Thinking

п.п Единият ръб с липсащо чувство деликатност/Както обичам да казвам, филмът усещането не го е гледал мъжкото Г/, а женското е еманципирана жена, която твърдо е решена да не се даде лесно, щото може би има горчив опит. Пък в същото време сякаш се харесват, ама всички тези особености правят от връзката им страшна каша, което от моят опит показва, че накрая чувствата като се понатрупа напрежение ескплоадират и взимат връх и се понаместват нещата......ама е възможно и да не поддадат и да приключи всичко пак с  голямо бум...........при все една от ситуациите, няма да е мирно и кротко там  Mr. Green

# 719
не съм чела назад много,много изказванията  Laughing нооо..мое мнение - Георги и Гергана в рекламата като гледах за следващото предаване няма да ги бъде.Аз ги мислех ,че ще са заедно ,ама...сякаш ..тц

Общи условия

Активация на акаунт