47 тема на ЕЛП - ароматна, начетена, пролетна

• 20 028
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Казанлък of all places
Бе днес да не е някакъв такъв ден? Почти няма човек наоколо, който да не се е излюпил по неверни доби!

# 16
Колко е часът в момента?

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 17:15 от hairy rabbit

# 17
  • София
Да, пет е  Laughing Peace

# 18
Мерси, Атти!  Hug

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 23:40 от hairy rabbit

# 19
  • Казанлък of all places
Вече е шесидесет.

# 20
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
атти, преместих го, но няма да обяснявам на никого защо се хиля като тиква.  Blush а как се хили тиквата?  Blush

Милорд, вий що се правите, че нивгаж очите ви не са виждали "хем енд егс със салам"?

# 21
  • София
Ами не знам що като тиква. По нашия край се хилят като варена пача, щото тикви няма много по планината Simple Smile Тиквите по Хелоуин се хилят обикновено, обаче ако и по нашите земи са се хилели отдавна, няма да е било заради това.

# 22
  • Пазете Гор
Хемендекс със сирене съм ял, с шунка - също, и без шунка - доста пъти. Един път улучих и един без яйца, ама не го ядох. В Търново беше. Сервитьорката ме изгледа с уважение.

Едно цигане разправяло на дядо ми - ние обичаме таратор, ама го правиме без краставици, щото нема кисело млеко.

Мноого полезен ден. И много стока продадох, заприходих доволно, сега ще си сипя и нарежа, и ще дращя във форума. Има такива дни.

# 23
Много обичам неделите от типа - хем мързеливи, хем плодотворни. Точно такава ми се получи, по чиста случайност при това.  Laughing

Офтопик (или онтопик? Какъв е топикът?) - това е заек:  Mr. Green

# 24
  • София
Да бе, заек  Crossing Arms Такива неща се появяват от котарака ми по килима, ако не пусна прахосмук няколко дни.

# 25
Атти, да не отглеждаш тигър? Който плюе зайчета, без да разберете.  Laughing

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 01:46 от hare-y rabbit

# 26
  • София
Не е тигър.
Бял, голям и силно космат е. Отделя редовно валма с приблизително горната форма и големина.

Имам и още една, черна, тя отделя основно нокти по килима, като си прави маникюра.

Да, можеш, но не съм убедена, че искаш да си причиниш точно това  Grinning

# 27
  • Пазете Гор
Аз днес мразя котки. Нашата, моля ви се, обърнала сандъчето с маруления разсад!!

!

Може и да не е нашата, но все е някоя от беладжийския им род!

# 28
Атти, няма да ме уплашиш.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 01:47 от hare-y rabbit

# 29
  • София
Ето, така тръгва лошото име, пък веднъж като се лепне, после върви го изтрий  ooooh!
Куркума, ти видя ли, че е котчицата, та я обвиняваш? Не си. Може и изобщо да не е била котка, нито тази, нито друга. Може да е била всяка друга живина, може от вятър даже. Затова пакостят, завалийките, щото винаги има за какво да си отмъщават  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт