47 тема на ЕЛП - ароматна, начетена, пролетна

• 20 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • гр. София
Покрай глобализацията всичките са и нашенски  Laughing

А вероятно не е имало свръхестествении обекти от мъжки пол навремето, защото е било недопустима мисълта, че една мома може да леле и более за някого по такъв начин и да си изгуби по него ума, както мъж е можел да се заплесне по самодива-хубавица. Срамно е било момите така да демонстрират чувства. Така си мисля.

# 721
То от пръскащи тестостерон войводи и комити на безтелесните не им е оставала възможност да се вредят за моминските бляновеMr. Green А и по начало жените са по-склонни да изфантазират какви ли не качества върху жив субект. Докато на мъжете по не им идва да проектират така и го дават по-митологично.  Mr. Green

Иначе аз поддържам, че змеят е бил пръв момински мокър сън, не знаех, че в някои части го няма, защото са териториален дял на сестра му.  Mr. Green

# 722

Пухливец, ще река аз за тоз стопанин, да не го река лошо.  Mr. Green Разтървавала съм двама разгонени котараци, които бяха решени да си видят взаимно сметката, баба им (Дъ Котка) се намеси, и накрая отнесох каквото можах по ръце и крака, но да ме държат извън къщи/стаята? Puh-lease!  Naughty

Плътеник не е ли вампир?

# 723
  • София
Хамериканец му речи, Пуци, и повече не го мисли. Те там като им свърши тоалетната хартия, звънят на 911.

Ангииии, де си? Изписахме темата, слагай в тенджерата новата  Hug

# 724
  • n/a
Простете, че се намесвам в уютния ви приказен
разговор, но ... опитвам се да си представя като
каква ще я свърши безтелесният? Нали? Може
да не са били особено начетени нашите предци,
но едва ли са им убягвали свойствата на твърди-
те тела, част от тях полезни, че даже и приятни.
Също си мисля, че са били реалисти, по-малко
фантазьори, за да се залъгват, че безтелесният,
ей така, неосезаемо може да зарадва момата меч-
тателка.
Мда, и аз на свой ред да запитам - нали личи що
количество работа ме чака?  Mr. Green

# 725
Лоана  hahaha Joy

Май всички ни чака.  Mr. Green

Пуци, да, плътеник е вампир. А ако Едуард пропусне кола маската преди известната сцена с фонтана и броката, може и китеник да е.  Mr. Green

# 726
  • Пазете Гор
Вампир е модерно като пробиотична терапия произношение, по нашият крак се казва вапир. Що се удзираш као вапир у сУо дЪрво - пита се някой, който се е взрял в точка.

Ло, не си права. Безтелесността не е гаранция за безполезност.

Съдя по практически безтелесния ни пияница Шарик, който известно време имаше приятелка. Беше се нанесла в стайчето му и заедно се припичаха сутрин като гущери на слънцето, опнали се комфотно връз стария кухнански ъгъл на Маджара от горната улица. Приятелката също пиеше, но за разлика от Шарик комай ядеше. Сутрин, преди припичането, Шарик запреплиташе сухите си пищяли в окъсели панталони към магазинчето. След малко се връщаше от там в по-ниско темпо, а в опъната длан крепеше самотна гола обикновена вафла, срамежливо позагърната с половин салфетка (Коце е кръчмар, майката си трака - цепи и салфетките). Носи внимателно, с леко изтеглена напред ръка, сякаш вафлата е скрижал.  туряше я на опакото на една чиния (щото през нощта можелло да са я близали котките) и я поднасяше на дулсинеята си.

# 727
  • n/a
Мда, тежащи на мястото си доводи, милорд.  Laughing
Зарадвана дулсинея от (почти) безтелесния
Шарик. То след сладостта на вафлата едва
ли ще търси и очаква други радости от него.  Laughing

И не мога да се сдържа да прокарам мисълта
си, но по други пътища. С цитат на Фаина
Раневская: "Женщина умнее мужчин. Вы когда-нибудь слышали о женщине, которая бы потеряла голову только от того, что у мужчины красивые ноги?"
"Жените са по-умни от мъжете. Вие някога чували ли сте за жена, която да си загубила ума само заради това, че мъжът има красиви крака?"
Тъй де. Жените трудно ще се подведат по без-
телесни приказки и красиви мъжки торсове, с
все прилежащи им части  Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 19:26 от Лоана

# 728
  • Пазете Гор
Абе кой знае дали са били съвсем безплътни омразите и караконджулите. Ето: да приемем, че изнандващо се прибира титулярът, още същата вечер след като е заминал за панаира да продаде няколко шилета и вълната. Хем късно, ама чергите отметнати, булката будна и само по риза, и зачервена, устните плътни, а очите й светят. С таласъм се борила, кай, през комина се пъхнал, искал да я омагьоса на бърдук.

Колко да е бил безплътен.

# 729
  • n/a
Единственият обладаващ невинно-сънуващата,
който си е бил безтелесник по рождение, е ин-
кубът. Май. Simple Smile За омрази и караконджули не съм
сигурна. Титулярът вероятно също  Mr. Green

Да, допълних горния си пост  Laughing

# 730
  • Пазете Гор
Да не го беше допълвала! Грешни неща пише! Мъжете никога не си губят ума по едни крака! Винаги включват и дупето.

Обикновено не си позволявам такива думи, та простете, моля. Възползвам се от прошката ви да пробутам един виц за поручика:

Скрит текст:
Поручик Ржевский спрашивает у гусар, как представиться, чтобы познакомиться
с дамой.
Ему отвечают, что сначала надо сказать что-нибудь остренькое, потом что-нибудь
немного скользковатое, потом что-нибудь пошлое, и затем представиться.

На балу поручик подходит к даме:
- Шило, мыло, хуй! Я- поручик Ржевский!

Аз предлагам в следващата тема да имаме седмични подтеми: за любовта и караконджулите, за бирата, за някои особености на охрата като цвят за външна фасада. Съвсем примерно.

А кога казвахте, че ще пием ин виво?

# 731
  • Казанлък of all places
Преди да забъркам следующата тема, да кажа : след 14.06! Може ли?

# 732
  • n/a
Седмични подтеми? Защо не. Особено първата.
Може всяка седмица да я завъртаме - от вечни-
те е.  Laughing

Милорд, нямаше как да избегна допълването,
простете. Срещу Шарик трябва да се изведат
достатъчно силни аргументи, а този звучи по-
вече от убедително, така ми се чини. Добре,
нека не са само краката  Mr. Green

# 733
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чета ви и мед ми капе на душата, утлеву  Blush

Blush баба имаше една приказка: "гукат си кату гургувички. нищо не им се отбира, ама сладко звучи."
за унгарците го казваше, но не се сдържах Blush

# 734
  • n/a
Това е едно от най-хубавите неща в пъба, Добри.  Hug

Вървят си несплетени разговори и никой не се
чувства неловко. Въпреки това звучат добре.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт