Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 549
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Да , Хармония е в Пампорово. И определено ще ти допадне повече от ВПД-Боровец. А да не говорим ,че Родопите са прекрасни и през лятото....

# 121
  • Разпиляна във въображението
Ние ходихме през 2007, лятото, в Смолян, Триград, Широка лъка, и се качихме до Снежанка. Прекрасно е в Родопите и затова и съжалявах, че станцията не работи през лятото. Явно информацията наистина е неправилна. Трябва да се поинтересуваме, особено около юли месец.

# 122
  • София
Добро утро милитъри мацки!
Всички се вълнуват на тема карти и море, и чат пат планина Wink. Всичко ври и кипи. От мен вместо кафе, музикален поздрав. Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 123
  • Ямбол
TRIKSI , имам две момчета, едното сега е трети клас а другото е на 3г. Бясна банда сме, но обичаме големите компании та да е пълна лудницата. Като съм вкъщи ще изровя снимки от миналото лято да видите как е там.
А за Родопите, нямам думи да го опиша. Такава красота ......страхотно, всяко кътче си заслужава да го видиш. Ние като отидохме на Пампорово си бяхме направили план за екскурзия Simple Smile Всеки ден бяхме някъде по горите, обиколихме толкова много красиви места и даже не ни стигна времето ,имаше още много и много да се види. Бих се върнала там отново. Мислехме тази година да отидем пак през пролетта но май ще ни се размине, може би на есен, но със сигурност пак ще отидем! Препоръчвам го на всички. Хотела Хармония е страхотен!

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 08:23 от danity_79

# 124
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

danity_79, ще ми е интересно да видя снимки. Между другото, онова лято минахме през Кръстова гора. Пожелах си второ дете, момче. Е, след 9 месеца имах второ момиче, но пък тази година вече си имаме и момче. Та Родопите ни е на късмет и щастие.

# 125
Добро утро момичета  Hug
+1 и от мен за Родопите и х-л Хармония. Невероятно красиво кътче от Рая.
Ние уж сме добре, само не мога да разбера, защо малкия поддържа температура 37,1 - 37,3. Утре сутрин сме пак на преглед, дано всичко е наред. За сега няма пробито зъбче.
Мацки, аз малко ви поизпуснах темите за размисъл последната седмица, за което се извинявам.
Ще наваксам някак.
Flo , благодаря за прекрасния музикален поздрав!
Ние оставаме вкъщи, защото духа много силен вятър.
Успешен ден!
ПП: Усещам, че ще се завихри голям купон на Сарафово от 31.07 до 09.08. Благородно ви завиждам  Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 09:12 от stef87

# 126
TRIKSI , имам две момчета, едното сега е трети клас а другото е на 3г. Бясна банда сме, но обичаме големите компании та да е пълна лудницата. Като съм вкъщи ще изровя снимки от миналото лято да видите как е там.
А за Родопите, нямам думи да го опиша. Такава красота ......страхотно, всяко кътче си заслужава да го видиш. Ние като отидохме на Пампорово си бяхме направили план за екскурзия Simple Smile Всеки ден бяхме някъде по горите, обиколихме толкова много красиви места и даже не ни стигна времето ,имаше още много и много да се види. Бих се върнала там отново. Мислехме тази година да отидем пак през пролетта но май ще ни се размине, може би на есен, но със сигурност пак ще отидем! Препоръчвам го на всички. Хотела Хармония е страхотен!

Да ще си разменим координатите Simple Smile И ние обичаме големите компании, момчето ми е на 4 г, а момичето на 2 годинки, така че ще пада веселба Simple Smile Ако можеш качи някоя снимка от Сарафово, че и на мен ми е любопитно.

# 127
  • Пловдив
традиционно и ние почиваме края на юли, до 02.08, защото на 3ти майка ми е рожденичка и се прибираме Simple Smile
Няма да сме в базата, но може да си направим една морска среща  Mr. Green
А Родопите...Ах Родопите Heart Eyes
Имаме вила и 5 години си изкарвам лятото там с децата... Тази година ще съм на работа Sad

# 128
  • Ямбол
Щом имате вила там направо сте привилигеровани. Обожавам Родопите. На Кръстова гора и ние отидохме.....пътят до там беше страховит но горе си е едно кътче от рая. Но не само там. Обиколихме Ягодинската пещера, Дяволското гърло и Ухловица, Чудните мостове, Бачковски манастир, Асенова крепост....ох и още много места.
Снимки ще ви кача момичета. А иначе задължително ще разменим контакти да се съберем на Сарафово, най много да вдигнем базата на главите си. Както се очертава ще е весела и шумна почивка Simple Smile

# 129
Живи и здрави да сме.Ще бъде весело.ако на някой му е лудница от децата ни,да си сложи тапи за уши😁

# 130
  • София
Здравейте момичета.
Преди обяд здраво поработих на тръстиката, т.е. здраво потръстичих Simple Smile Пациентите с конкурс си ги бях събрала-на възраст от 7 та до 77 години. Кой от кой по, по, най...
След обяд като ме обзе един ентусиазъм, че като запретнах ръкави и на шега на истина измих прозореца на кухнята clean,( а той е огромен )с риск да предизвикам проливен дъжд. За сега дъжд няма. Wink
Пак ще ви изпратя музикален поздрав. Случайно попаднах на тази песен, ама ритъмът ѝ добре ми пасваше на миенето на стъклата newsm68 На вас пък може и да не ви пасва. Тогава никакво миене на прозорци Simple Smile. Изтанцувайте този темпераментен танц, а стъклата ще почакат...
Отивам да чета книга wavey

А, сетих се:
СТЕФИ, какво му е на малчо? Има ли хрема, кашля ли? По принцип тази Т за бебета не се смята за Т. Може да си го претоплила, може все пак да се готвят зъбчета да пробиват, може да не се е наспал. Все пак нека да го види педиатърката и кажи какво е казала, но не се тревожи. Hug
Браво, голяма компания се заформя, радвам ви се.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 19:10 от Flo 51

# 131
  • Някъде в Европа...
Мацкии, привет!
Предния ми пост беше да се запиша в новата тема и днес като отварям какво да виядя  - тя, 1/5 изписана Wink

Фло, миличка, благодаря за поздрава. Току се прибирам от Гръцки танци и още съм на тази вълна Simple Smile, та ще продължа и с танцуването вкъщи  Laughing

За Сарафово - нямам мнение, не съм ходила там.

Тази година пропускам картите. Заплатих си вече пълната сума на почивката, сега се моля времето да е топло края на юли и да няма пороите от миналата година на Албена.
Около мен стандартните неща. Новото е, че освен на фитбол се записах и на гръцки танци и сега упорито научвам цялото сиртаки с всичките му там елементи  Simple Smile
След Великден ще сбъдна и една мечта, която все "сбъдвам" поне от година насам  Simple Smile. Ще отскоча най-после до Истанбул....капарото е платено вече...дано нещо непредвидено не се случи Wink

Болничките малчовци и мами, ако има, да оздравяват бързо!

Слагам ви пийването, Фло е пуснала музиката  Wink , от вас остава да си осигурите подходящата компания Wink Wink Wink

# 132
Здравейте и от мен...
нищо интересно, освен че 2дни си правя кулинарни експерименти...Simple Smile
Снощи правих Пиде, днес пък Млечна торта.
Ето да видите някоя снимка. Simple Smile

тортата
още веднъж

пидето   още веднъж
и сурово  пак

# 133
Добър вечер  Hug
До сега имахме гости - чичото на малкия с приятелката му, много добре си изкарахме. Заредих се с положителни емоции. От 2 дни не бях виждала друг, освен двамата ми сладурковци  Heart Eyes
Flo, малкият не кашля, не киха, обличам го много леко и няма как да съм го претоплила, активен е, хапва си нормално, смее се и мнооого се плюнчи. И аз се съмнявам за зъбчета. Утре ще видим какво ще каже леля Доктор.  Hug
AIR и аз много обичам да танцувам сиртаки, но знам само всеизвестния вариант.  Hug
Sesylle Какви са тези вкусотии, я дай едно парченце  Heart Eyes Поздравления  Hug
 Hug за всички и лека нощ

# 134
  • Плевен/Пловдив
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН - тази която винаги ви чете от засада  Simple Smile

Почерпете се виртуално за мое здраве !!!

Пожелавам Ви един ден изпълнен с много положителни емоции - въпреки лошото време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт