Съпруги на военнослужещи - 11

• 53 604
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Би трябвало да отговаря. Даже като плащаш после на платежното излиза. Моят мъж на 06.04 е дежурен и като я вземе ще видя и аз какво пише...

# 106
Миналата година бяхме на Адмирал - номера, който беше на картата, отговаряше на номера на стаята. До сега не сме имали разминавания.

# 107
  • Разпиляна във въображението
Тъй като половинът е от Бургас, морето ни е осигурено. Яд ме е, че нито на Пампорово, нито на Боровец, работят базите през лятото.

# 108
  • Ямбол
Но доколкото знам Картела и Рибарица работят и е хубаво там. Ние на Пмапорово ходихме миналата година през месец Май, Беше страхотно!!!

# 109
Рибарица, самото място, не ни харесва. Картела къде е?

# 110
  • Пловдив
Рибарица, самото място, не ни харесва. Картела къде е?

на Превала - пътят между язовир Батак и яз. Голям Беглик / яз. Широка поляна.
Над Батак

# 111
Здравейте, момичета Hug. Наистина съм зарината от работа и вчера не успях да вляза да се похваля - резултатите са долу-горе ок /не е толкова страшно, колкото си мислех, че може да е/ Пак ще ходя по лекари и ще правя и други изследвания.
Фло, благодаря за загрижеността Hug. Ти наистина успяваш да мислиш за всички - възхищавам ти се. Моят мозък не задържа толкова инфо и се връщам да чета Wink. Работя като графичен дизайнер, но не правя брошури и дипляни, а други неща. Имаме работа за целия китайски народ.
Относно разделното хранене - не го спазвам буквално и когато ми се прияде мусака - ям. На определен период от време се отпускам и ям каквото си искам.
Лек ден.

# 112
Тъй като половинът е от Бургас, морето ни е осигурено. Яд ме е, че нито на Пампорово, нито на Боровец, работят базите през лятото.

Защо да не работи Хармония през лятото?

# 113
Хармония си работи през лятото.
в Рибарица ще ходим средата на май и се надяваме да са пуснали вече басейна. Simple Smile Правиха му ремонт зимата.

Нашите карти винаги сме ги взимали на свободна продажба, възможно е и от там да идва това с номерата на стаите.
По-миналата година сравнявахме и с други познати, на нито един номера не съвпадаше с номера на стаята.

# 114
  • Ямбол
Когато бяхме на Хармония миналата година, от хотела ни казаха че работят целогодишно, така че със сигурност през лятото работят

# 115
Работят. Ние бяхме там миналото лято - в началото на август.  Peace

# 116
Добро утро и от мен.
Значи ние за втора година ще ходим на Сарафово. Хубаво е ако си с малки деца. Базата е отделена от света, така да се каже. Плажът е само за почиващите, няма външни. Първите два блока са по хубави защото са до плажа и басейна и имат климатици и хладилници. Ние миналата година бяхме във втори блок и беше страхотно. Само дето стаите са малки, ноооо карай. Другото по кофти е че храненето става на две смени и миналата година персонала беше много заядлив, все гледаха какво ядеш, колко ядеш и т.н . Иначе в базата има футболно игрище, маси за тенис, много градинки, пейки, волейболно и баскетболно игрище. Навсякъде има дървете и е доста прохладно, но миналата година ни изядоха комарите. Убихме се да се мажем и пръскаме без ефект....ужасни бяха..
Ние ще сме там от 31.07. до 09.08 и като гледам и някои от вас ъсщо ще са там по това време , ще може да изкараме заедно почивката Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 18:58 от TRIKSI

# 117
Добро утро и от мен.
Значи ние за втора година ще ходим на Сарафово. Хубаво е ако си с малки деца. Базата е отделена от света, така да се каже. Плажът е само за почиващите, няма външни. Първите два блока са по хубави защото са до плажа и басейна и имат климатици и хладилници. Ние миналата година бяхме във втори блок и беше страхотно. Само дето стаите са малки, ноооо карай. Другото по кофти е че храненето става на две смени и миналата година персонала беше много заядлив, все гледаха какво ядеш, колко ядеш и т.н . Иначе в базата има футболно игрище, маси за тенис, много градинки, пейки, волейболно и баскетболно игрище. Навсякъде има дървете и е доста прохладно, но миналата година ни изядоха комарите. Убихме се да се мажем и пръскаме без ефект....ужасни бяха..
Ние ще сме там от 31.07. до 09.08 и като гледам и някои от вас ъсщо ще са там по това време , ще може да изкараме заедно почивката Simple Smile
да ще бъде хубаво.Колко са ви големи децата,дъщеря ми сега е първи клас.Тъкмо ще е весело.Трябва да се разберем преди да тръгнем че да се запознаем😄Душа пусни снимки ако имаш от Сарафово от блокчето стаи въобще като обстановка.Пусто любопитство☺

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 18:59 от TRIKSI

# 118
  • Пловдив
ей, добре, че съм наряд, че да мина, да ви видя... Вкъщи не ми остава време за нищо покрай подготовката за рождения ден на дребното hahaha

Гледам за Сарафово си говорите - откакто почивахме там през 2009, другаде по нашето Черноморие не ходим Mr. Green Супер спокойно местенце - няма я типичната лудница и блъсканицата, която е навсякъде...
А откакто се и обебихме, това си е местенцето за нас Heart Eyes
Ходим в частна квартира, обаче Simple Smile За догодина може и да се пробваме за карта, но и двамата не ни влече Joy Ако изобщо се навием, ще е по-скоро от любопитство Joy

Вярно е, че сравнено с 2009, когато бяхме за пръв път там, доста се е "обетончило", но все още си го има чара Mr. Green ...И доста повече руска реч се чува в днешно време...

Сипвам си кафенцето и изчезвам, че трябва и да се служи Simple Smile А вие може да спите спокойно - небето ще е под зоркия ми поглед Simple Smile

# 119
Хармония - за Пампорово ли става въпрос? Ако е така, значи ММ не е разбрал правилно.

Общи условия

Активация на акаунт