Съпруги на военнослужещи - 11

• 53 589
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За вечерна проверка е късно, но минавам тихо, на пръсти да ви кажа Лека нощ...
Да "изхабя" цял пост само за едно "Лека нощ"... newsm78 Я по-добре да напиша няколко думи Simple Smile

Днес беше един страхотен ден в професионално отношение. Контингента-в много намален състав, но за това пък всеки случай сам по себе си интересен. Извадих един мъдрец само за 7 секунди. Скъсах нервите на един умрял зъб като по учебник, а после изпилих 12 зъба за керамични мостове. Случаите не бяха рутинни, а напротив-изискваше се творческо мислене, съчетано с професионално изпълнение. Е, удовлетворена съм Simple Smile

СТЕФИ, какво каза педиатърката?
FLEURE DE LUNE-в момента чета Хрониките на Клифтън от Джефри Арчър. Прочетох 3-те тома, остават още 2. Препоръчвам я.
ПАТЕНЦЕ, така и не стигнах до кафето. Утре ще чакам пак да направиш  food010 кога заминавате за Асеновград?
ДУНДИ, ни избърза ли с АБ? Аз обикновено се боря до последно и ако няма резултат-тогава включвам тежката артилерия. Да не чуе Дявол, но от години не сме пили АБ. Само щом усетя да ме заболи гърлото, веднага прилагам Нишадър и след няколко часа няма и помен от болно гърло.
Последният вирус, който ни атакува е с Т, разстройство и болки в мускулите.
НИ_КИТО, явно много работа ти се е стоварила. Дръж се Hug
СЕТИ_БЕТИ и при теб ли е така?
ФЕЙЩИЦЕ, радвам се, че те познавам Hug. Кога организирате благотворителни базари? Бих искала да се включа.
Момичета, спирам, че стана утре. Сега вече хайде Лека нощ.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug-за неспоменатите Simple Smile

ПП СЕТИ_БЕТИ - много са красиви. Личи си, че са от сой. Ние имахме една улична превъзходна, но пак си я гледахме и ѝ се радвахме.
СТЕФИ, ще се оправи детенце, не се безпокой. Стана ли баницата? Не се и съмнявам Simple Smile
СЕСИЛ, писали сме заедно Simple Smile

# 91
Хайде и аз за проверката  Hug днес така или иначе съм дежурна, така че всички по леглата, ще мина да ви завия, да няма повече болни  Grinning Утре слагам кафето и следващите 3 дни съм си обещала да не се събуждам преди обяд smile3524, че тази смяна на времето, не ми се отразява добре

# 92
Добро утро, кафенцето днес от мен

Нека денят ви бъде ползотворен и не забравяйте да се усмихвате!  Hug

# 93
Добро утро! Честит първи април! Не можах да измисля някаква шега, но очаквам нещо интересно от вас, мили момичета. Чудно как без да се познаваме, всеки ден мисля за вас. И това е самата истина.
А ние от днес сме ваканция. Предстои ми екскурзия, като се върна, ще разказвам!
Котките на Сети_Бети са много красиви и как умно гледат  Grinning
ФЛО, възхищавам се на ентусиазма, с който лекуваш пациентите си! Огромно благодаря smile3525  А тези Хроники не съм ги чела, но ще ги потърся...
Време е да се приготвям за работа!
Надявам се някога наистина да мога да ви почерпя с кафенце или бейлис, сега ви предлагам една виртуална закуска.

Stef87 ...good morning!

# 94
  • Пловдив
Добро утро и от мен. Да драсна някой ред, докато шефът още го няма.

Fleure de lune, мерси за закуската, аз ще си взема само чашката с фреш. Кафенцето - по-късно.

Flo 51, то гърлобол, гърлобол, ама 5 дена. Първо ми изчезна гласът, после се появи и кашлица. Дера се като за световно, особено през нощта. Затова прибягнах до АБ. И аз не бях пила поне от 4-5 години.

Котките са страхотни. Какви очи само.  Shocked Аз обаче предпочитам кучета.

Дзверът от утре е във ваканция с впечатляващо количество домашни. Ще има по какво да дерзаем 10 дена. Пак ще има мрънкане, тръшкане, караници. Ама то не остана.  Grinning

Хайде лек ден на всички.  Hug

# 95
Е, ако наистина още има грип  вече ми иде да се гръмна. Едното ми детенце е малко - още няма 3г. и е на ясла и все боледува. Държах го един месец вкъщи докато премине тоя гаден грип и тази седмица го пуснах. Ако пак ми се разболее не знам вече какво да го правя. Макар че около мен на работа взеха да се разболяват някои колежки и вече си мисля че не сме се отървали. Но то с моя късмет кога ли ми е вървяло. По принцип отърванев от вируси все няма. Или ще е кашлица и сополи или ще е разтройство. Ужас!! Добре че таткото е на дежурства и бабата е пенсионерка защото иначе и от работа ще ме изгонят сигурно.
Дали върнаха картите по поделенията? Взехме си и ние за морето една карта за Сарафово че чакам да се потвърди. Има ли някоя от вас която също се кани да ходи на море с карта от поделението?

Аз взех от поделението за Сарафово .До сега не сме били там.Незнам как е дано е чистичко и хубавко.Ние сме от 31 юли мисля блок 2 каквото и да значи😊

И ние за първи път ще бъдем на Сарафово, даже с теб ще сме в една смяна. Казаха ми че е страхотно там, особено ако си с малки деца.
Честит 1-ви април Simple Smile аз вече успях да хвърля по една лъжа на моите колеги Simple Smile

# 96
  • Ямбол
Добро утро и от мен.
Значи ние за втора година ще ходим на Сарафово. Хубаво е ако си с малки деца. Базата е отделена от света, така да се каже. Плажът е само за почиващите, няма външни. Първите два блока са по хубави защото са до плажа и басейна и имат климатици и хладилници. Ние миналата година бяхме във втори блок и беше страхотно. Само дето стаите са малки, ноооо карай. Другото по кофти е че храненето става на две смени и миналата година персонала беше много заядлив, все гледаха какво ядеш, колко ядеш и т.н . Иначе в базата има футболно игрище, маси за тенис, много градинки, пейки, волейболно и баскетболно игрище. Навсякъде има дървете и е доста прохладно, но миналата година ни изядоха комарите. Убихме се да се мажем и пръскаме без ефект....ужасни бяха..
Ние ще сме там от 31.07. до 09.08 и като гледам и някои от вас ъсщо ще са там по това време , ще може да изкараме заедно почивката Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 11:24 от danity_79

# 97
Добро утро и от мен.
Значи ние за втора година ще ходим на Сарафово. Хубаво е ако си с малки деца. Базта е отделена от света, така да се каже. Плажът е само за почиващите, няма външни. Първите два блока са по хубави защото за до плажа и басейна и имат климатици и хладилници. Ние миналата година бяхме в втори блок и беше страхотно. Само дето стаите са малки, ноооо карай. Другото по кофти е че храненето става на две смени и миналата година персонала беше много заядлив, все гледаха какво ядеш, колко ядеш и т.н
Ние ще сме там от 31.07. до 09.08 и като гледам и някои от вас ъсщо ще са там по това време , ще може да изкараме заедно почивката Simple Smile
Станехме три семейства, които ще почиваме заедно Simple Smile

# 98
  • Ямбол
Значи ще е весело...остава да се разпознаем Simple Smile

# 99
Наши приятели бяха на Сарафово преди 2г., доста недоволни бяха. От повечето хора, които са ходили чувам същите отзиви.
Плажа е ужас, пълен с трънаци и бодли и трябва да си го разчистиш, ако искаш да стоиш там.
За басейна мятали кърпи още от 6ч. и вечно няма места. Храната също не била много добре.

# 100
  • Ямбол
Да, плажа беше малко кофти но не е чак толкова зле, ние сядахме по настрани че сме с две деца и беше хубаво и спокойно. Храната не е лоша , но персонала си проси боя, но ние миналата година се оплакахме от отношението и повече не ни притесняваха

# 101
  • Ямбол
О за басейна , ние ходихме само следобяд на басейна, аз съм привърженик на плажа по принцип но и там си намирахме места. Имаше разни елементи дето хавлиите им нощувха на басейна , но и тях ги излекуваха...Simple Smile махаха им хавлиите и им оставяха само празен чадър без шезлонги, даже веднъж им сложиха един счупен чадър и така ги отказаха от лошия навик Simple Smile

# 102
И аз чакам да пристигнат картите и да видим до кога ще се плащат.
Пак ще сме на  Флагман, ако имаме късмет ще сме в горните бунгала, които си имат веранда. Simple Smile

30.04.2015 г. -срок за плащане на карти по социалната програма за Бг и за чужбина.
На бланката има номер на помещението (ако е като предната година) и по него можеш да се ориентираш в кои бунгала ще сте.

Дунди, 7 клас е ужасен. То и затова после 8-ми им се вижда като почивка в спа комплекс. Че е важен важен е -все пак донякъде определя бъдещето на детето. Ама пак е относително. Лошото е , че имаш право на един опит, докато след 12 клас като не те приемат кандидастваш следващата година пак. За мен най-важното при избора е средата , в която ще попадне. Много е важно с какви деца ще се събере,а не толкова  дали ще научи език или математика . Ще стискаме палци на 20 и 22 май. И помни ,че на матурите оценките винаги са по-високи от предварителните изпити Simple Smile .
И аз вече съм ваканционно Sunglasses....

# 103
  • София
Усмихнахте ли се днес красавици? Simple Smile А успя ли някой да ви излъже?

Дъжда отново изми плановете ми   umbrella Мислех да мия прозорци, но не мислете, че като се отказах съм го ударила на живот. Изгладих една камара разни неща 1ironing Няма време за скука Wink

Нощес съм спала чудесно и то защо? Защото милото ПАТЕНЦЕ ни е пазило  bouquet

FLEURE DE LUNE пък изобщо не е мигнала, за да ни направи закуска Hug Имам забележка Wink не кафе или Бейлис, а кафе с Бейлис. И двете, и двете дедо попе Joy И аз като теб мисля за момичетата, а познавам само пет. Радвам се на успехите на вашите деца, криво ми беше за момичето на Дунди, тревожех се за момченцето на Стефи, все още не знам какво става с изследванията на Дафиновото листче, дали не се засегна по някакъв начин МАМАКЪТИ, вълнувам се за предстоящата сватба на Патенцето, гордея се с Фейщицата, трудно ли му е на Мъничето, кога ще завърши ремонта у Sad_woman, Ни_кито как тъче на няколко стана ( знам какво е деца с малка разлика ), как се справя Сети Бети, какво решение взе Аир Hug ( не, че е речено да рапортува, ама я мисля ), какво прави Радинка, четат ли ни Тайфунчето и Тонита Simple Smile, как се чувстват новите попълнения...

А мислех само да ви помахам за здравейте и чао wavey

Отивам да се стягам, слагам маска и ръкавици, грабвам машинката и поемам охраната на вашите венци и зъби... всеки да се сражава в неговата си област, с неговата си униформа и оръжия Simple Smile

Хубав, усмихнат и спорен ден! И внимавайте, да не ви лъжат много...

ПП С Danity се сбутахме на публикуване, ама хайде от мен да мине-влизай маце Simple Smile И без това за карти и почивни бази съм пас. В миналия век с баща ми ходехме задължително по един месец на море и после 20 дни на планина ( пак задължително ). С ММ вече нямаше задължително и картите бяха по 20 дни, а после станаха по 14 ( или 15 newsm78) Ех, спомени...Сега вие си заработвайте спомени, та да ви греят някога в бъдещето Simple Smile

ПП Хайде и Кативита се бута да публикува, ама и нея ще я пусна-симпатична ми е Simple Smile

# 104
кативита, благодаря ти. Simple Smile
Това с номерата на помещенията на картите така и не можах да го схвана....по-миналата година гледах, гледах нищо не разбрах, нито номера кореспондираше по някакъв начин със стаята, която ни дадоха.

Общи условия

Активация на акаунт