Да "изхабя" цял пост само за едно "Лека нощ"...
Я по-добре да напиша няколко думи 
Днес беше един страхотен ден в професионално отношение. Контингента-в много намален състав, но за това пък всеки случай сам по себе си интересен. Извадих един мъдрец само за 7 секунди. Скъсах нервите на един умрял зъб като по учебник, а после изпилих 12 зъба за керамични мостове. Случаите не бяха рутинни, а напротив-изискваше се творческо мислене, съчетано с професионално изпълнение. Е, удовлетворена съм

СТЕФИ, какво каза педиатърката?
FLEURE DE LUNE-в момента чета Хрониките на Клифтън от Джефри Арчър. Прочетох 3-те тома, остават още 2. Препоръчвам я.
ПАТЕНЦЕ, така и не стигнах до кафето. Утре ще чакам пак да направиш
кога заминавате за Асеновград?ДУНДИ, ни избърза ли с АБ? Аз обикновено се боря до последно и ако няма резултат-тогава включвам тежката артилерия. Да не чуе Дявол, но от години не сме пили АБ. Само щом усетя да ме заболи гърлото, веднага прилагам Нишадър и след няколко часа няма и помен от болно гърло.
Последният вирус, който ни атакува е с Т, разстройство и болки в мускулите.
НИ_КИТО, явно много работа ти се е стоварила. Дръж се

СЕТИ_БЕТИ и при теб ли е така?
ФЕЙЩИЦЕ, радвам се, че те познавам
. Кога организирате благотворителни базари? Бих искала да се включа.Момичета, спирам, че стана утре. Сега вече хайде Лека нощ.
-за неспоменатите 
ПП СЕТИ_БЕТИ - много са красиви. Личи си, че са от сой. Ние имахме една улична превъзходна, но пак си я гледахме и ѝ се радвахме.
СТЕФИ, ще се оправи детенце, не се безпокой. Стана ли баницата? Не се и съмнявам

СЕСИЛ, писали сме заедно

Утре слагам кафето и следващите 3 дни съм си обещала да не се събуждам преди обяд
, че тази смяна на времето, не ми се отразява добре
А тези Хроники не съм ги чела, но ще ги потърся...
....
Мислех да мия прозорци, но не мислете, че като се отказах съм го ударила на живот. Изгладих една камара разни неща
Няма време за скука 

И аз като теб мисля за момичетата, а познавам само пет. Радвам се на успехите на вашите деца, криво ми беше за момичето на Дунди, тревожех се за момченцето на Стефи, все още не знам какво става с изследванията на Дафиновото листче, дали не се засегна по някакъв начин МАМАКЪТИ, вълнувам се за предстоящата сватба на Патенцето, гордея се с Фейщицата, трудно ли му е на Мъничето, кога ще завърши ремонта у Sad_woman, Ни_кито как тъче на няколко стана ( знам какво е деца с малка разлика ), как се справя Сети Бети, какво решение взе Аир