Да "изхабя" цял пост само за едно "Лека нощ"...

Днес беше един страхотен ден в професионално отношение. Контингента-в много намален състав, но за това пък всеки случай сам по себе си интересен. Извадих един мъдрец само за 7 секунди. Скъсах нервите на един умрял зъб като по учебник, а после изпилих 12 зъба за керамични мостове. Случаите не бяха рутинни, а напротив-изискваше се творческо мислене, съчетано с професионално изпълнение. Е, удовлетворена съм

СТЕФИ, какво каза педиатърката?
FLEURE DE LUNE-в момента чета Хрониките на Клифтън от Джефри Арчър. Прочетох 3-те тома, остават още 2. Препоръчвам я.
ПАТЕНЦЕ, така и не стигнах до кафето. Утре ще чакам пак да направиш

ДУНДИ, ни избърза ли с АБ? Аз обикновено се боря до последно и ако няма резултат-тогава включвам тежката артилерия. Да не чуе Дявол, но от години не сме пили АБ. Само щом усетя да ме заболи гърлото, веднага прилагам Нишадър и след няколко часа няма и помен от болно гърло.
Последният вирус, който ни атакува е с Т, разстройство и болки в мускулите.
НИ_КИТО, явно много работа ти се е стоварила. Дръж се

СЕТИ_БЕТИ и при теб ли е така?
ФЕЙЩИЦЕ, радвам се, че те познавам

Момичета, спирам, че стана утре. Сега вече хайде Лека нощ.

ПП СЕТИ_БЕТИ - много са красиви. Личи си, че са от сой. Ние имахме една улична превъзходна, но пак си я гледахме и ѝ се радвахме.
СТЕФИ, ще се оправи детенце, не се безпокой. Стана ли баницата? Не се и съмнявам

СЕСИЛ, писали сме заедно