от кога пък дневалните правят питки? АИР, я ако имаш желание напиши какво замеси ти? От скоро правя една погача, видях я в you tube - погачата на баба. Много е сполучлива. Моите рецепти за сега са в лист на чакащи, въпреки, че са хубави. Идва и времето на козунаците. Вие млади домакини правите ли, или разчитате на мама и на магазина?
Хайде пак лека нощ

ФЛоо, къде тоз късмет да съм дневална
, давам КПП
. От януари месец правя памук-погачата по тази рецепта: http://zi4e57.blogspot.com/2014/08/blog-post_30.htmlДържа да отбележа, че не съм голяма кулинарка и за пръв път месих при правенето на тази питка, никой не ми е показвал. Майка ми и бабите ми не месят. Питата се получава всеки път...Дори и колегите са впечатлени от вкуса й

относно козунаците - както казах, в моето семейство никой не меси. Козунаците си ги купуваме. Обаче пък баба ми в Южна Б-я прави едни курабийки традиционни, от машина излизат и са с една характерна форма, дълги и рошави, накъдрени
, ама как ги описах....Това са си бабините курабии от Великден.
А най-хубавото е, че тази година ще се съберем целия род при баба и дядо там...Хубава вечер, момичета!
Аз продължавам да си съставям програма за Истанбул
Температурата сутринта беше 37.2, следобед и вечерта 37. Много се надявам да се оправим вече
Не ми се иска да го боцкат в понеделник 
Особено пък аз (с моите 150 кг