Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 713
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Плюс  всякакви  насекоми...

Е, то щото в града ги няма или другите морски/планински бази са под мрежа.  newsm78
Но пък има едни вещества, казват се репеленти.  Peace
Ако ме притесняват буболечките чак толкова много, никъде няма да отида на почивка, нито на разходка в парк или на екскурзия в планината. Че даже и на работа няма да ходя, че ако знаеш какви мухи летят в околността.  ooooh!

Между другото на Картела комарите са като врабчета и в изобилие, денонощно ... нищо че има храна и т.н.  Simple Smile

# 496
dundi73, няма смисъл да хвалим по-вече "Чайка".   Rolling Eyes
Ако ще изтъкваме "кофти" обстоятелствата на базите...........бих казала,че и базите с пълен пансион си имат недостатъци, а комарите си ги има навсякъде............  muhi
Лично на мен не ми харесва да се съобразявам с часовете за хранене, а и ми е прекалено шумно в базите. Едва ли е кой знае каква философия да замахнеш с метлата няколко пъти, да намажеш някоя филия, да направиш салата или пък да запалиш барбекю..............
Всеки сам избира къде ще почива.......Ние от години си ходим на къмпинга и моето семейство най- пълноценно си почива там!!!  family

# 497
  • Пловдив
Vili_Motovili, моят опит с базите е скромен, но на Чайка наистина си починахме.  Peace
Обаче ние и на палатка ходим от време на време. За по 2-3 дни.
Иначе мечтата ни е да имаме кемпер.  Grinning

# 498
dundi73, от сърце ти пожелавам някой ден да си имате кемпер
Аз нямам такива мечти за сега - нито за кемпер, нито за палатка.
Нощували сме на палатка,  newsm41 за по една вечер на плажа на "Чайка", предимно заради децата, запаления огън край морето, пълнолуние........, но 10 дни - НЕ

# 499
 dundi73 благодаря за кафето, чак сега стигнах да пиша, защото цял ден нямаме ток   bouquet Да се оплача и аз платих картата, преди два дни и от тогава само се дразня на тези мацки във военния клуб. Трябвало да се звънне да се провери отбелязано ли е при тях плащането(така са казали от миналата година на колежките), звъня аз вдига ми една дама и ми казва, че факса е бил размазан и не се вижда и плащането не е отчетено и ми затваря- откачих, защо никой не ми се обади, като има проблем и трябва пак да пращам факса, аз да не съм врачка да знам. Гледам си аз в сайта на банката, под основание момичето в банката е записало, не само номера на резервацията, датата от...до  , а и номера на стаята даже. Като не се вижда факса аз нямам вина, в извлеченията си пише(печатно), звъня пак(на следващия ден) - следващото момиче малко по-любезно ми обяснява, че всъщност тези факсове, които не са разчетени ги проверяват в извлеченията, след като мине голямото плащане и имат малко повече време- ето това е обяснение, което всеки би разбрал. Знам, че сигурно сега при тях е лудница, но поне да обясняват, а не да разкарват хората, да пускат факсове( аз нямам у дома факс), просто за да не им се налага да проверяват и да всяват паника в хората. Желая ви хубав и мн усмихнат ден.
ПП: ММ помъдрява (май) и страда цял ден от мъдрец Simple Smile Фло благодаря ти, че го накара след обяд да е по- усмихнат и по-малко кисел   bouquet  bouquet  bouquet

# 500
Веднъж ме излъгаха за палатка - едни приятели, запалени по къмпинзите. Повече няма да повторя. Кошмар и ужас. Един спи, друг реве, трети надул музиката, четвърти хърка и т.н. Била съм и на бунгала - ситуацията е подобна. Повече не желая да си причинявам подобно нещо. За мен вече само глезотийки - храна, СПА и т.н. Wink

# 501
А , тия от Агенцията вчера ядосали и ММ.  Направо му казали ,че пристигат масово факсове и не може да проверяват в момента.

# 502
 kativita, ако не сте свършили работа, звънкайте сега , по спокойни са- току що се чух с агенцията и вече всичко е наред, а и при тях май е по-спокойно вече. Що се отнася до къмпингите, това наистина не е за всеки. Аз лично не харесвам този вид почивка, но това не ми пречи да имам приятели, които само така почиват. Когато искаме да сме заедно си намираме хотел близо до къмпинга им или къмпинг, близо до хотела ни, така всички са доволни, весели и замяни. Обичам природата , но вечер искам хубав топъл душ и легло в уюта на хотелска стая. Въпрос на вкус и светоусещане, всеки да почива така, както намери за добре, за това има различни бази.

# 503
Изобщо нямам намерение да звъня да ми потвърждават дали са получили факса.
Има си платежно с дата днешна, както и пуснат факс. Преди да обявят картите за свободна продажба имат 10дни и повече да проверят нещата и всичко да е изрядно.

dundi73, не е точно така....в гористи и др. местности има доста повече насекоми, отколкото в градска среда. Както и буболечки.
Моите и двете деца ги е страх от такива и ако ще слушам на ден по 20пъти писъци за това, че са видели едно, или друго животно, полазило ги е, кацнало е в стаята и т.н...за мен това не е почивка.

# 504
  • до моите любими хора
Радостани ,апартамент 103 парк означава, че е на 1 етаж и гледа към паркинга. А точно тези нямат тераса по мои спомени.  В същото време апартаментите 101 ,102 и 103 се водят апартамент две стаи и това са тези отляво на входа от плажа. Била съм в103 и 301. Но ти по цената може да се ориентираш. На 7 ,8 и 9 май имам покана за семинар във Флагман и ако отида ще бъда по - точна какво представлява апартамент 103 парк Simple Smile.
Дано да не си права за терасата. С две деца сме и не виждам как ще бъдем без тераса. Иначе на картата пише апартамент 103 две стаи,1 спалня,2 доп. легла. Незнам какво представляват, но се надявам да са нормални легла, да не са някои разтегателни фотьойли.
Изключително ще съм благодарна да питаш ако не забравиш. То на големи хора ще е кофти без тераса, пък с деца направо не се виждам. Хавлии и бански поне трябва да има къде да сушим. Ако си била в 103 обаче и си сигурна, че нямат тераса кофти Rolling Eyes
Вчера пробвах да се обадя да питам в агенцията, звънях поне 10 пъти и даваше постоянно заето.
Кативита ти си ми надеждата за най-актуална информация като отидеш да провериш ако е удобно. На рецепцията като питаш трябва да ти кажат. Благодаря предварително  bouquet
П.П. Сега се сетих, че забравих да те питам какво означава по цената ще се ориентираш? Какво имаш предвид, за това дали е с тераса или не newsm78

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 21:20 от radostani

# 505
radostani, наши приятели бяха в такъв апартамент, само че на 3тия етаж.
В едната стая си е разтегателен диван и то доста гаден, а всички са с едно и също обзавеждане. Така че не разчитай на 2спални, или нормални легла.
За терасата, нямам спомен как беше...но на 1ви етаж нито една стая мисля нямаше.

# 506
Здравейте  Hug Много писане, много нещо. Сега влизам и гледам - 42 непрочетени.
Ние сме добре, бяхме на гости на баба и дядо, да поглезят малко бебока.
Сега ви оставям, за да ви изчета Simple Smile
Хубава и спокойна нощ  Hug
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
Т.е. станаха 43 непрочетените........ Simple Smile

# 507
  • София
Минавам да ви нагледам и евентуално да ви завия.
ФЕЙЩИЦЕ, вр.и.д съм. Не се безпокой, титулярът си ти Wink
ПАТЕНЦЕ, симпатяга е твоето момче и трябва да кажа, че се държа геройски newsm10
На всички "писателки" и "читателки"-лека нощ! Simple Smile

# 508
Радостани, апартамент 101  ,102 и 103 са апартамент две стаи и те имат две тераси. Аз съм била в 103 и затова се изненадвам ,че 103 е апартамент парк. И затова ти казвам да видиш цената. Ако си платила 642лв.-значи е парк . Апартамент две стаи е по-скъп и като за вас излиза 697 лв. Със сигурност допълнителните легла не са разтегателни фотьойли ,но не са и спалня. Както казва Мирама едни доста неудобни дивани и за двама са кофти ,макар и деца.
 Ако отида в началото на май наистина ще проверя .

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 09:11 от kativita

# 509
Здравейте, момичета! Имам питанка. Една приятелка търси да закупи зелена раница, от типа на мисионерските. Не мешка, а раница, надявам се, че се ориентирахте за какво говоря. Може да даде до 30 лв. Ако някой може да помогне, да ми пише на ЛС. Благодаря предварително и ви пожелавам хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт