За диетите да споделя - наложи ми се по здравословни причини да огранича сладкото и мазното и само от тази промяна отслабнах 6кг за 3 месеца и на обиколка също с по около 3см от талията и ханша. Като със спортуването не съм редовна, гледам да ходя пеша повече или на велоергометъра за около 10 минути.
Патенце, бяхме на изложба, да. Аз затова миналата седмица ми беше така натоварена - по цял ден на работа и като се прибера - къпане, сушене, ресане, всеки ден занимания с котките. Но труда ни беше възнаграден - в съботния ден спечелихме купа, т.е. Първо място за най-добра женска котка в нашата категория. (Те са общо 4 категории и на тази изложба имаше общо 150 котки). Борбата за 1-то място беше между 2 котки, и двете нашите
Беше хубаво като цяло, но много изморително, както за нас, така и за котките. По другите теми за униформите, за детските зъбки и т.н. не мога да взема участие
Само чета. Поздрави!
Почти по цяла седмица не хапвам сладко ама ето днес изядох един сникърс...много ама много ми се преяде нещо зверски сладко и шоколадово...и разказах играта на ограничението ми от цяла седмица. Карай.....една приятелка вика : "цял живот съм все гладна и дебела..
.
Добре дошло ново попълнение. Дано да ти е добре при нас. Чета те и се усмихвам. Сваляй ги тия 6, докато не са станали 6 Х 6 
Изобщо не направих захранването както трябва-изплаших се не на шега. Да, за 10 дни свалих 9 кг и после в продължение на 3-4 месеца при нормално хранене, не наддадох и грам, но ММ ми забрани всякакви експерименти. Снаха ми след като роди второто дете много внимателно сваляше с този сироп. Стигна желаните кг., а сега се храни на принципа на 90 дневната и не сваля. Просто си поддържа кг. Тя е миньонче, стегната, сладурана. Много е волева ( Да не кажа инат
)

Те също си имат отличителни белези, характерни за породата, обаче аз не ги знам и ако тръгна да си купувам такова коте ще ме е страх да не ми продадат обикновено коте уж че е британско. Затова трябва да се купи от известен развъдник, ама там си държат високи цени.
Път към столицата не се очертава в обозримото бъдеще, но при мен не се знае. А и въпроса с проблемния зъб на дъщерята не съм решила още. Спря да я боли, дано не направя по-голяма беля с моето "нямане на време". Сегашната работа поне е сладка, за разлика от "Иванка". Четем приказки на децата от детските градини и отбелязваме Седмицата на детската книга. Супер емоция е, чувствам се толкова позитивно настроена. Почти обичам всички идиоти наоколо